Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko turėti RICH rūbų?

QUOTE(laputaityte @ 2006 01 08, 04:51)
lotuliukas.gif  jei jums nepatinka RICH, tai ir riaubiškytei turi nepatikt? ir ji negali vaikščiot su tokias drabužiais, kokie jai patinka? kiekvienam pagal skonį.
puolat šaprą, puolat riaubiškytę, tai nepamirškit ir veličkos wink.gif tas ir turi RICH drabužėlių biggrin.gif

Ne taip mane supratai. Man Šapras thumbup.gif , ir ypač po to kai ekrane subtiliai 'dėjo' ant RICH'o. O apie Riaubę ne veltui sakiau, kad stiliaus 0 - gatvėje tas pats, kas ant scenos (100 % kičas) - scena kaip nuosava virtuvė - nebelieka jokio skirtumo.
Pateisinu Holivudiečius dėvinčius Rich gatvėje (NE ATN SCENOS), nes jiems tai tik prikolas - visi gi žino, kad jie 'rich', o mūsų "žvaigždutės", dainuojančios už 1500 Lt. blush2.gif ir raudančios 'KAIP VISKAS BRANGU' sulindę į 1 - 2 kambarių butukus patys spręskit kaip atrodo su RICH...
P.S Apie Veličkas tai geriausiai kalba jų produkcija, o dar labiau - milijoninės skolos. Nei Versace, nei Lagerfeld savo rūmų už grašius naujarusams nenuomina. new_russian.gif
Atsakyti
Nors ir neturiu aš nei vieno RICH rūbo, bet ir nenorėčiau turėt cool.gif Kaip čia kažkas lyg ir minėjo per daug jau nuvalkiotas šitas "brandas". Nenorėčiau, kad mano rūbai iš toli rėktų apie savo vardą rolleyes.gif
Atsakyti
O man asmeniskai apskritai nepatinka rubeliai su dideliais angliskais (ir ne butinai) uzrasais. O jeigu dar tas uzrasas kazkox alia turetu buti su potekste "as kietas", tai isvis fui.
Atsakyti
man kai kurie richmondo rubeliai visai grazus. ir tikrai nevisuose rubuose, aksesuaruose logotipas rekia is kilometro schmoll.gif brandas miss 60 su didziausiais lipdomais logotipais man ne maziau poslai atrodo nei richmond, gucci, armani, D&G ir pan. su tokiais pat logotipais schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 10 sausio 2007 - 12:27
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 11 28, 19:17)
ir dabar dar pilna richmondo jaunųjų gerbėjų Italijoj, bent kiek as mačiau...

Nes labai daug padirbtu sio brando dzinsu rinkoje yra smile.gif Tikrai negali buti, kad kiekvienas kaimietis, bemedziojantis turistes, turetu tokius dzinsus...Bent jau man toks vaizdas susidare ax.gif

Atsakyti
manau,kad cia tik LT iskelta ta RICH,nes visur kitur uzsienyje cia paprastas perkybinis zenklas pardavinejamas vienoje parduotuveje su visais kitais paprastais.Tikrai cia nera nei prada,nei chanel kuriuos noredamas isigyti turi eiti i firmine parduotuve
kaip visada kazkoks galvotas dede nuvaziavo prisipirko per sale`a ir cia atveze kaip jau kazka tai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2006 01 09, 12:14)
Ne taip mane supratai.  Man Šapras  thumbup.gif , ir ypač po to kai ekrane subtiliai 'dėjo' ant RICH'o. O apie Riaubę ne veltui sakiau, kad stiliaus 0 - gatvėje tas pats, kas ant scenos (100 % kičas) - scena kaip nuosava virtuvė - nebelieka jokio skirtumo.
Pateisinu Holivudiečius dėvinčius Rich gatvėje (NE ATN SCENOS), nes jiems tai tik prikolas - visi gi žino, kad jie 'rich', o mūsų "žvaigždutės", dainuojančios už 1500 Lt.  blush2.gif ir raudančios 'KAIP VISKAS BRANGU' sulindę į 1 - 2 kambarių butukus patys spręskit kaip atrodo su RICH...
P.S Apie Veličkas tai geriausiai kalba jų produkcija, o dar labiau - milijoninės skolos.  Nei Versace, nei Lagerfeld savo rūmų už grašius naujarusams  nenuomina. new_russian.gif

tai pasak taves tam tikrai kategorijai zmoniu gali but "ant prikolo", o kitai - jau niekaip? cool.gif ir nai nai nai kaip smagu svetimus pinigelius paskaiciuot, ane? smoke.gif
Atsakyti
turiu labai faina tasyte amikute ir dzinsiukus o wyras turi kepka.graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2007 01 12, 12:00)
turiu labai faina tasyte amikute ir dzinsiukus o wyras turi kepka.graziai atrodo.

gražiai atrodo daiktas ar užrašas? tongue.gif
Atsakyti
daiktas.newisi daikatai yra su dideliais uzrasais RICH
Atsakyti
neturiu rich gal zinot kur lietuvoj galima gauti blush2.gif
Atsakyti
Pritariu tom kurios sako, jog nebutinai tas RICH turi but per visa pilva lotuliukas.gif turiu laaabai faina juoda megztukeli, kelnes bei vasarine bliuskute smile.gif viskas man super smile.gif beje, ant meztukelio sone mazas metaliukas su uzrasu JOHN, o ne RICH, lygiai taip pat ant bliuskutes. Kelnes be jokiu ten viesai demostruojamu vardu ir pavardziu smile.gif tai ka, as ir tikriausiai i Riaubiskyte panasi esu...? lotuliukas.gif
Atsakyti