Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko turėti RICH rūbų?

ne tik ant šapro galvos, bet ir tos rusiškos laidos Okna vedėjas ilgai su tokia kepure maivėsi... man asmeniškai tas richmond nelabai, tie užrašai RICH taip ir taiko į tiklsinę auditoriją, kam reikia pasirodyti... nes logotipai ant sagų, diržų ir etikečių iš toli nesimato...tai užvarė RICH kad iš toli visi atpažintų šūstrekus, atrodo tokią taktiką dar ir D&G taiko... turių tokią tašę,porą maikučių ir diržą,kur iš poros kilometrų šviečia kad čia tų gėjų produkcija blush2.gif tai ne visada smagu užsidėti, ypač Lietuvoje
o dėl richmond, tai italijoj prieš porą metų visi iki 22 metų su tokiais džinsais bėgiojo, dieve dieve kaip nusibodę. tuštybės mugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kotty @ 2005 11 28, 16:45)
o dėl richmond, tai italijoj prieš porą metų visi iki 22 metų su tokiais džinsais bėgiojo,  dieve dieve kaip nusibodę. tuštybės mugė  biggrin.gif

ir dabar dar pilna richmondo jaunųjų gerbėjų Italijoj, bent kiek as mačiau...
Buvo draugo gimtadienis, tai nupirkom mes jam tokį diržą/tašę iš Richmondo Lietuvoje... Sumokėjom 900lt ir ką... suplyšo doh.gif Man gaila pinigėlių mokėti tik už vardą, juolab, kad mano atvėju, kokybės nesimatė....
Atsakyti
Dabar manau geriausia Richmondo (anti)reklama - Šapras ir Riaubiškytė Danguj. Jaučiu daugelis su šiuo vardu ir susipažino tik prasidėjus Dangui lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinau aš tą vardą, bet man tai vardas, nieko daugiau. Nematau reikalo mokėti beprotiškus pinigus vien už kažkokį užrašą, nes nesu viena iš bukų reklamos aukų
(šiuo atveju ne visai reklamos, o labiau mados) g.gif Dar niekur negirdėjau, kad 1000lt kainuojantis rankinukas būtų geresnės kokybės už pirktą už kokius 300lt. Vat tongue.gif Ir išvis galvoju, kad temą autorė sukūrė vien pasigirti norėdama - tipo ar jūs neįperkat?va jei kaip negerai, aš tai va tą tą turiu doh.gif Net jei ir įpirkčiau, man būtų gaila savu prakaitu uždirbtus pinigus švaistyt tokiom nesamonėm. tongue.gif
Atsakyti
Esu maciusi zi zenkla, bet pirma karta isgirdau, kad tai dizainerio Richmond produktai, galvojau, kad nauja D&G nauja kolekcija ar kazkas pan.
Atsakyti
Man ta firma siaip sau,o nesigundyciau pirkti jos vien del to,kad jau tas Sapras su savo kepurele RICH N U S I B O D O.
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2005 11 22, 21:01)
http://images.google...ttp...6lr=&sa=G ar tokio uzraso nieks nezinot????? biggrin.gif  biggrin.gif

niu žinom žinom, tik man jis per daug rėksmingas cool.gif
Atsakyti
Neteko.
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2005 12 11, 18:16)
Man ta firma siaip sau,o nesigundyciau pirkti jos vien del to,kad jau tas Sapras su savo kepurele RICH  N U S I B O D O.

Viename 'susišaudyme' su Dovile dėl to, kad čia atseit tik šou (DANGUS) ir visi vaidina, Šapras suskėlė tokį klausimą: O tu manai aš vaikštau gatvėmis su šita kepure?
Manau jo požiūris į RICH kaip ir aiškus. O Riaubiškytė, mano nuomone, aplamai dar ilgai su stilium prasilenkinės, todėl ir movinės jai tą kepurę ir aulinius prie pūsto miniako kol pati neatsibus.

P.S. Juleta, akivaizdu, kad visos suprato tavo "gilią" mintį.
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 01 07, 03:27)
Viename 'susišaudyme' su Dovile dėl to, kad čia atseit tik šou (DANGUS) ir visi vaidina, Šapras suskėlė tokį klausimą: O tu manai aš vaikštau gatvėmis su šita kepure?
Manau jo požiūris į RICH kaip ir aiškus. O Riaubiškytė, mano nuomone, aplamai dar ilgai su stilium prasilenkinės, todėl ir movinės jai tą kepurę ir aulinius prie pūsto miniako kol pati neatsibus.

P.S. Juleta, akivaizdu, kad visos suprato tavo "gilią" mintį.

riaubiskyte dar ir su "rich" dzinsais vaikstineja mieste cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 07 sausio 2006 - 09:31
lotuliukas.gif jei jums nepatinka RICH, tai ir riaubiškytei turi nepatikt? ir ji negali vaikščiot su tokias drabužiais, kokie jai patinka? kiekvienam pagal skonį.
puolat šaprą, puolat riaubiškytę, tai nepamirškit ir veličkos wink.gif tas ir turi RICH drabužėlių biggrin.gif
Atsakyti
turiu kepure bliusele dzinsus ir dar ten visokiu.. siaip nieko, gerai nesiojasi... smile.gif
Atsakyti