Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Na ko gero busiu prašovusi dėl šepetėlių, ne dėl kokybės, bet dėl kotelių ilgio. Bandžiau tepti pudrą šepetėliu, tai doh.gif , kadangi nešioju akinius, tai tepant šepeteliu turiu atsitraukti nuo veidrodžio, nes kotelis į jį trankosi doh.gif , o jei toliau atsitraukiu, tai nebematau ką makaluoju, na ne ką, bet kaip, nes nesu įgudusi doh.gif . Klausykit, ar čia man vienai tokia bėda?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 14, 02:46)
Na ko gero busiu prašovusi dėl šepetėlių, ne dėl kokybės, bet dėl kotelių ilgio. Bandžiau tepti pudrą šepetėliu, tai  doh.gif , kadangi nešioju akinius, tai tepant šepeteliu turiu atsitraukti nuo veidrodžio, nes kotelis į jį trankosi  doh.gif , o jei toliau atsitraukiu, tai nebematau ką makaluoju, na ne ką, bet kaip, nes nesu įgudusi  doh.gif . Klausykit, ar čia man vienai tokia bėda?

matyt kad jusu labai didelis - nes kai mano -2.00, tai atsitraukus matau pakankamai toli nuo veidrodzio ax.gif sunku ka ir patart, arba kotukus patrumpinti, arba lesius detis besidazant, nors man tai nelabai paskutinis var. patiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 13, 15:52)
o kur LT ji apziuret galima?

LT abejoju ar kur rasit paziuret, as londone, bet ir tai tik vienoj parduotuvej radau (nors visu dar parduotuviu ir neapziurejau)
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 14, 13:38)
LT abejoju ar kur rasit paziuret, as londone, bet ir tai tik vienoj parduotuvej radau (nors visu dar parduotuviu ir neapziurejau)

aisku 4u.gif

o gal kas zino is kieno plauku mac 217 ir 222 padaryti, jie tokie svelnus, gal irgi ozio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 13, 19:11)
Aš taip pat laukiu siuntinuko, iš cs, užsakymą padariau 29 d. o bet dar negavau, pradėjau nerimauti  schmoll.gif

kiek parsisiuntimas kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 14, 23:38)
kiek parsisiuntimas kainuoja? g.gif

Priklauso nuo svorio ir siuntimo budo.
Atsakyti
jau kai uzejaislyst i ta psl.,tai negaliu islyst blush2.gif ,noriu ir as sepeteliu,tai gal galite patarti ar geriau rinkinuka pirkti ar atskirai rinktis g.gif
Atsakyti
Patarkit man neišmanėlei biggrin.gif mineralinei pudrai (pirksiu presuotą) tinkami tie kabuki šeletėliai, ar maišausi jau aš čia?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 16:23)
Patarkit man neišmanėlei biggrin.gif mineralinei pudrai (pirksiu presuotą) tinkami tie kabuki šeletėliai, ar maišausi jau aš čia?

Taip, tinka.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 02 15, 17:25)
Taip, tinka.

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 14, 02:46)
Na ko gero busiu prašovusi dėl šepetėlių, ne dėl kokybės, bet dėl kotelių ilgio. Bandžiau tepti pudrą šepetėliu, tai  doh.gif , kadangi nešioju akinius, tai tepant šepeteliu turiu atsitraukti nuo veidrodžio, nes kotelis į jį trankosi  doh.gif , o jei toliau atsitraukiu, tai nebematau ką makaluoju, na ne ką, bet kaip, nes nesu įgudusi  doh.gif . Klausykit, ar čia man vienai tokia bėda?

mano mamai irgi tokia pat nelaimė.
o kotelius gal galima patrumpinti? juk šepetėlio vertė jo šereliuose, o ne kote?
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 15, 09:20)
jau kai uzejaislyst i ta psl.,tai negaliu islyst blush2.gif ,noriu ir as sepeteliu,tai gal galite patarti ar geriau rinkinuka pirkti ar atskirai rinktis  g.gif

Na priklauso nuo jusu viskas - kam kokiu sepeteliu ir kiek norit.

Jei rinkinuke yra sepeteliai, kuriuos tikrai naudosit (o ne kad kokius 1-2 naudosit, o kitus turbut), tai tikrai apsimoka pirkt rinkinuka. Galit palygint kainas, bet paciai susikraut tokio dydzio rinkinuka brangiau iseina.

Bet jei reikia tik keliu sepeteliu (pvz pudros, skaistalu ir kokiu 2 seseliu), tai pirkit atskirai, nes rinkinyje papildomi esantys tik metysis, o kainuos rinkinys brangiau. Nors ten yra ir mazu rinkineliu berods tai velgi galima ziuret i kaina.
Atsakyti