Na ko gero busiu prašovusi dėl šepetėlių, ne dėl kokybės, bet dėl kotelių ilgio. Bandžiau tepti pudrą šepetėliu, tai , kadangi nešioju akinius, tai tepant šepeteliu turiu atsitraukti nuo veidrodžio, nes kotelis į jį trankosi , o jei toliau atsitraukiu, tai nebematau ką makaluoju, na ne ką, bet kaip, nes nesu įgudusi . Klausykit, ar čia man vienai tokia bėda?
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 14, 02:46)
Na ko gero busiu prašovusi dėl šepetėlių, ne dėl kokybės, bet dėl kotelių ilgio. Bandžiau tepti pudrą šepetėliu, tai , kadangi nešioju akinius, tai tepant šepeteliu turiu atsitraukti nuo veidrodžio, nes kotelis į jį trankosi , o jei toliau atsitraukiu, tai nebematau ką makaluoju, na ne ką, bet kaip, nes nesu įgudusi . Klausykit, ar čia man vienai tokia bėda?
matyt kad jusu labai didelis - nes kai mano -2.00, tai atsitraukus matau pakankamai toli nuo veidrodzio sunku ka ir patart, arba kotukus patrumpinti, arba lesius detis besidazant, nors man tai nelabai paskutinis var. patiktu
QUOTE(Natka @ 2010 02 13, 15:52)
o kur LT ji apziuret galima?
LT abejoju ar kur rasit paziuret, as londone, bet ir tai tik vienoj parduotuvej radau (nors visu dar parduotuviu ir neapziurejau)
QUOTE(shemsa @ 2010 02 14, 13:38)
LT abejoju ar kur rasit paziuret, as londone, bet ir tai tik vienoj parduotuvej radau (nors visu dar parduotuviu ir neapziurejau)
aisku
o gal kas zino is kieno plauku mac 217 ir 222 padaryti, jie tokie svelnus, gal irgi ozio
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 13, 19:11)
Aš taip pat laukiu siuntinuko, iš cs, užsakymą padariau 29 d. o bet dar negavau, pradėjau nerimauti
kiek parsisiuntimas kainuoja?
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 14, 23:38)
kiek parsisiuntimas kainuoja?
Priklauso nuo svorio ir siuntimo budo.
jau kai uzejaislyst i ta psl.,tai negaliu islyst ,noriu ir as sepeteliu,tai gal galite patarti ar geriau rinkinuka pirkti ar atskirai rinktis
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 15, 16:23)
Patarkit man neišmanėlei mineralinei pudrai (pirksiu presuotą) tinkami tie kabuki šeletėliai, ar maišausi jau aš čia?
Taip, tinka.
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 14, 02:46)
mano mamai irgi tokia pat nelaimė.
o kotelius gal galima patrumpinti? juk šepetėlio vertė jo šereliuose, o ne kote?
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 15, 09:20)
jau kai uzejaislyst i ta psl.,tai negaliu islyst ,noriu ir as sepeteliu,tai gal galite patarti ar geriau rinkinuka pirkti ar atskirai rinktis
Na priklauso nuo jusu viskas - kam kokiu sepeteliu ir kiek norit.
Jei rinkinuke yra sepeteliai, kuriuos tikrai naudosit (o ne kad kokius 1-2 naudosit, o kitus turbut), tai tikrai apsimoka pirkt rinkinuka. Galit palygint kainas, bet paciai susikraut tokio dydzio rinkinuka brangiau iseina.
Bet jei reikia tik keliu sepeteliu (pvz pudros, skaistalu ir kokiu 2 seseliu), tai pirkit atskirai, nes rinkinyje papildomi esantys tik metysis, o kainuos rinkinys brangiau. Nors ten yra ir mazu rinkineliu berods tai velgi galima ziuret i kaina.