Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Natka @ 2010 02 12, 22:50)
Pagaliau  clap.gif
sulaukiau, labai fainas Dior'o maliukas toks  thumbup.gif  ar geras, koks veidui yra mylimukas?

Man visai patinka tas Dior mazylis - na kai pirkau ji, tai ieskojau butent tokio trumpais sereliais, ne per kieto, bet seseliam plonai tept. Tada si ir nusiziurejau, nors ir raso, kad pravedimui. Bet man jis puikiai atlieka savo funkcija thumbup.gif Tik kazkaip jau retokai ji naudoju.... ax.gif Nors gal cia normalu, man vis bangom uzeina kokius sepetelius naudot biggrin.gif

O veidui Cover FX pats paciausias. Na dar Dior labai patinka, bet ji pudrai naudoju, o Cover FX toks universalus man, is bedos net ir skaistalus uztep galima.
Atsakyti
O CS siuncia i lietuva? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 02 13, 00:14)
O CS siuncia i lietuva? 4u.gif

siuncia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 13, 00:12)

O veidui Cover FX pats paciausias.

o jis naturaliu ar sintetiniu seriu?
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 13, 00:40)
o jis naturaliu ar sintetiniu seriu?

Nu kai paklauset, tai tik dabar ir pasidomejau tuo reikalu ax.gif Jis 100% naturaliu nebalintu ozio plauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 13, 04:52)
Nu kai paklauset, tai tik dabar ir pasidomejau tuo reikalu  ax.gif Jis 100% naturaliu nebalintu ozio plauku  biggrin.gif

visad galvojau kad ozio plauku sepetukai buna siurkstesni, bet kiek pamenu jus raset kad minkstas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 13, 14:07)
visad galvojau kad ozio plauku sepetukai buna siurkstesni, bet kiek pamenu jus raset kad minkstas  rolleyes.gif

as ji parduotuvej apziurejau, tikrai galiu pasakyti, kad llllllllabai minkstas, mano sarase yra pirmas pirkinukas, nepigus, bet manau vertas savo kainos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 02 13, 14:32)
as ji parduotuvej apziurejau, tikrai galiu pasakyti, kad llllllllabai minkstas, mano sarase yra pirmas pirkinukas, nepigus, bet manau vertas savo kainos  wub.gif

o kur LT ji apziuret galima?
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 02 13, 00:51)
as kol kas dar siuntinuko savo negavau verysad.gif nors Skaistukas panasiai uzsakinejo ir gavo... ir dar viena mergyte panaisia kaip as uzsakinejo, irgi jau gavo. zodziu, jau tuoj pamirsiu, kokius as sepetelius is cs uzsisakiau doh.gif baisoka truputi, kad kur pas mus paste nedingtu...

Aš taip pat laukiu siuntinuko, iš cs, užsakymą padariau 29 d. o bet dar negavau, pradėjau nerimauti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 13 vasario 2010 - 20:12
QUOTE(Natka @ 2010 02 13, 14:07)
visad galvojau kad ozio plauku sepetukai buna siurkstesni, bet kiek pamenu jus raset kad minkstas  rolleyes.gif

Aha, jis labai svelnus ir minkstas wub.gif

QUOTE(Mėlinakė @ 2010 02 13, 21:11)
Aš taip pat laukiu siuntinuko, iš cs, užsakymą padariau 29 d. o bet dar negavau, pradėjau nerimauti  schmoll.gif

Manau normalu - eina daznai apie 2 savaites (neskaitant savaitgaliu).
Atsakyti
Tai nuraminote shoping sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal yra naudojanciu SIGMA sepetelius,kokie atsiliepimai?
Atsakyti