Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(dontstop @ 2010 04 16, 22:54)
Aš plaunu skystu rankų muilu  ax.gif

išduok firmikę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 16, 22:55)
išduok firmikę  ax.gif

Na šiuo metu Margarita, prieš tai kažkoks noname'inis buvo, perku kuriam nuolaida būna tuo metu prekybcentry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 04 16, 22:58)
Na šiuo metu Margarita, prieš tai kažkoks noname'inis buvo, perku kuriam nuolaida būna tuo metu prekybcentry  blush2.gif

ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 16, 22:53)
patarkit man, kokiu šampūnu geriausia plaut šepetėlius smile.gif plaunu lietuvišku vaikišku ramunėlių, bet suteikia kažkokį specifinį kvapą ir tampa šiurkštesni :/

As sepetelius plaunu su spec skysciu jiems plauti is MAC smile.gif Bet jei jus plaunat su muilu ar sampunu, nepamirskit ir kondicionieriaus uzdeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 17, 00:37)
Bet jei jus plaunat su muilu ar sampunu, nepamirskit ir kondicionieriaus uzdeti mirksiukas.gif

O man kaip tik labiau patinka be kondicionieriaus - bet cia gal priklauso ir nuo sampuno, ir nuo kondicionieriaus.... Kartais dar plaunu skystu muilu.

Dior visaziste patare i indeli isipilt truputi silto vandens, ipilt sampuno (arba skysto muilo) ir ten sepetelius pamakaluot. O paskui jau svariu vandeniu isplaut.

Atsakyti
as pradzioj ant serveteles uzlasinu alyvuogiu aliejaus ir trinu sepetukus, kol seseliu likuciai nusivalo, o veliau isplaunu su skystu muilu skirtu intymiai higienai. sepeteliai kaip nauji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 17, 00:59)

Dior visaziste patare i indeli isipilt truputi silto vandens, ipilt sampuno (arba skysto muilo) ir ten sepetelius pamakaluot. O paskui jau svariu vandeniu isplaut.

aš tokiu principu visada plaunu thumbup.gif

QUOTE(Blanche89 @ 2010 04 17, 11:05)
as pradzioj ant serveteles uzlasinu alyvuogiu aliejaus ir trinu sepetukus, kol seseliu likuciai nusivalo, o veliau isplaunu su skystu muilu skirtu intymiai higienai. sepeteliai kaip nauji  thumbup.gif

reikės pamėginti 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti