Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 04 13, 22:25)
Galiu pagirti ELF sepetelius , man labai patiko thumbup.gif  dabar visa rinkinuka uzsisakiau, nes tikrai neblogi smile.gif thumbup.gif

as irgi visus tuos vienuolika vienoj juodoj dezutej :] super svelnus, super nuostabus. Niekuo neatsilieka svelnumu nuo M.A.C. Kai kuriu net per maza, reikes antrus vienetus pirkti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 04 13, 22:25)
Galiu pagirti ELF sepetelius , man labai patiko thumbup.gif  dabar visa rinkinuka uzsisakiau, nes tikrai neblogi smile.gif thumbup.gif

o per ka uzsakinejate, nes kaip supratau ne visos tarpininkes is ten perka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nneeringa @ 2010 04 14, 09:08)
o per ka uzsakinejate, nes kaip supratau ne visos tarpininkes is ten perka unsure.gif

man ir idomu ax.gif
Atsakyti
E.L.F. tik per tarpininkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nneeringa @ 2010 04 14, 10:08)

QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 14:42)
man ir idomu  ax.gif

As tai uzsakinejau per Viotinola smile.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif Meskala ar galetumet realia nuotrauka imesti blush2.gif
labai sudomino 4u.gif
Atsakyti
ir man idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 14, 20:07)
aciu merginos  4u.gif Meskala ar galetumet realia nuotrauka imesti  blush2.gif
labai sudomino  4u.gif

jazau, fotiko namie neturiu :| pamėginsiu paieškot per internetą realių foto
na, viena is tu - elf brushes

ivesk i google elf studio brushes, ismes tau image belenkiek smile.gif arba dar geriau, i youtube
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 14 balandžio 2010 - 20:30
CS sepeteliams 15 proc. nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 04 16, 16:02)
CS sepeteliams 15 proc. nuolaida  thumbup.gif

Geriau nebuciau perskaicius lotuliukas.gif Jau nusiteikiau pirkt Sigma rinkinuka, tai dabar dvejoju.... Bet jauciu pirksiu Sigma - kelionini...
Atsakyti
patarkit man, kokiu šampūnu geriausia plaut šepetėlius smile.gif plaunu lietuvišku vaikišku ramunėlių, bet suteikia kažkokį specifinį kvapą ir tampa šiurkštesni :/
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 16, 22:53)
patarkit man, kokiu šampūnu geriausia plaut šepetėlius smile.gif plaunu lietuvišku vaikišku ramunėlių, bet suteikia kažkokį specifinį kvapą ir tampa šiurkštesni :/

Aš plaunu skystu rankų muilu ax.gif
Atsakyti