Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(kraisle @ 2010 03 25, 13:55)
o gal iseitu realiai foto imesti,nes CS foto yra tiktai dekliuvo vidaus,o kaip isore jo atrodo idomu man.

Neturiu as siuo metu originalios foto, bet virsus tai jo tipo dirbtines odos ir nera labai minkstas ar skystas, kaip cia geriau issireiskus smile.gif
Atsakyti
Aš pas jus girdėjau gerų atsiliepimų apie Gosh šepetėlį makiažo pagrindui, tačiau man vistiek kyla klausimų ; ar juo tepant pudros neišsinaudoja daigiau nei tepant pirštais, ar ant šepetėlio nelieka skystos pudros ir ar nereikia jo kiekvieną kartą panaudojus plauti, nes ryte aš ir taip amžinai nieko nespėju , ką jau ten apie šepetėlių plovimą doh.gif Apskritai Gosh šepetėliais esu labai patenkinta ir kol kas nei medžioti Mac nei pvz. pirkti Dior tikrai nematau reikalo.
Atsakyti
Norejau paklausti, kokiam konkreciai produktui tinkamas Body Shopo didysis sepetys? Visur raso, kad veidui, dekolte ir visam kunui. Bet konkreciai kokiai makiazo priemonei: biriai pudrai? skaistalams? ax.gif
Atsakyti
gavau sian cs 88 palete smile.gif jokiu mokesciu moket nereikejo, nors siuntinio verte su islaidom buvo daugiau negu 80lt ax.gif
ant pakuotes matos, kad buvo atidaryta (turbut invoice tikrino) smile.gif tai vat, nezinau ar cia man pasiseke ar cia taip ir turi but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 03 29, 14:43)
Norejau paklausti, kokiam konkreciai produktui tinkamas Body Shopo didysis sepetys? Visur raso, kad veidui, dekolte ir visam kunui. Bet konkreciai kokiai makiazo priemonei: biriai pudrai? skaistalams?  ax.gif

As ji naudoju kompaktinei pudrai, biriai pudrai ir meteoritams bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 29, 17:42)
As ji naudoju kompaktinei pudrai, biriai pudrai ir meteoritams  bigsmile.gif

O kai pavolioji ji i meteoritus, nereikia rutuliuku krapstyt is sepecio? Neprilenda?
Atsakyti
Gal kas bandėt šį šepetėlį iš CS? Kokie būtų atsiliepimai?
user posted image
Jis vadinasi Synthetic Deluxe crease brush.

Taipogi įdomu palyginti šiuos du, gal kas turit abudu? ax.gif
pirmas
antras
Atsiliepimai CS puslapy apei abu šepetėlius geri, bet kaina skiriasi ax.gif
na ir šitas turbūt analogiškas pirmam, tik juoda rankena? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 kovo 2010 - 12:07
Ilgiau panaudojus E.L.F. sepetelius galiu parasyti atsiliepimus apie juos. Nes kainuoja jie juokingai mazai , vos po 1usd be siuntimo lotuliukas.gif
user posted image
Total face brush. Labai didelis ir minkstas, tepu su juo EZ, shimerius. Siuo metu graziai dengia, minkstas , bet jauciu ilgai netarnaus. Kotelis storas, bet patogus suimti 9/10\

user posted image
Fundation brush. Nelabai patiko, jis toks nedidukas. Kotas patogus. Naudoju ji maskavimui. 7/10 (mazai vertinu nes tik del dydzio)

user posted image
Eye shadow brush. Labai fainas, minktas, superinis 4u.gif Gal atsiras kas nepritars man, bet si sepeteli galiu drasiai ;yginti su MAC kokybe, net keista . 10/10

user posted image
Blending brush. Atrodo visiskai kitaip nei foto, bet savo funkcija atlieka super thumbup.gif 9/10

user posted image
Defining brush. Irgi nuotrauka neatitinka. Naudoju jei noriu padaryti stora pravedima tamsu ir voko raukslelei, tai visai sueina smile.gif 8/10

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 30, 15:58)
user posted image
Eye shadow brush. Labai fainas, minktas, superinis  4u.gif Gal atsiras kas nepritars man, bet si sepeteli galiu drasiai ;yginti su MAC kokybe, net keista . 10/10
user posted image
Blending brush. Atrodo visiskai kitaip nei foto, bet savo funkcija atlieka super thumbup.gif  9/10

Turiu siuos abu is ELF - superiniai seseliai thumbup.gif O ypac tas pirmasis drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Cherry_,2010 03 30, 14:58]
Ilgiau panaudojus E.L.F. sepetelius galiu parasyti atsiliepimus apie juos. Nes kainuoja jie juokingai mazai , vos po 1usd be siuntimo lotuliukas.gif
user posted image

Labukas 4u.gif , o butu idomu is kur siuntetes siuos sepetelius, nes kai as bandziau is ju tinklalapio siusti, deja blink.gif tik vietinis siuntimas, i jokias kitas salis nesiuncia? Del to ir idomu kaip juos gavote g.gif

Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 30, 16:58)
user posted image
Eye shadow brush. Labai fainas, minktas, superinis  4u.gif Gal atsiras kas nepritars man, bet si sepeteli galiu drasiai ;yginti su MAC kokybe, net keista . 10/10

Kaip suprantu, šitas labai išgirtas ir čia http://www.youtube.c.../51/zideViOSLA8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magija499 @ 2010 03 30, 22:35)

Labukas 4u.gif , o butu idomu is kur siuntetes siuos sepetelius, nes kai as bandziau is ju tinklalapio siusti, deja blink.gif  tik vietinis siuntimas, i jokias kitas salis nesiuncia? Del to ir idomu kaip juos gavote g.gif

Aciu uz info  smile.gif

Per tarpininke is JAV siunciausi 4u.gif
QUOTE(Victorious @ 2010 03 30, 22:51)
Kaip suprantu, šitas labai išgirtas ir čia http://www.youtube.c.../51/zideViOSLA8  ax.gif

Aha sitas, daug kam jis labai patinka 4u.gif
Atsakyti