Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(^^liutuke @ 2010 03 24, 15:52)
Mergytės, norėjau paklausti, o pačioms perkant iš CS ir mokant bankiniu pavedimu, ar daug pinigėlių nuskaičiuoja už pavedimą? 4u.gif

As moku per Paypal, tai nieko nenuskaiciuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 24, 16:01)
As moku per Paypal, tai nieko nenuskaiciuoja  ax.gif

Reikės tuomet ir man, nes bijau, kad už tarptautinį nemenka sumą nuskaičiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2010 03 24, 16:11)
Reikės tuomet ir man, nes bijau, kad už tarptautinį nemenka sumą nuskaičiuos  biggrin.gif

tai patikek tarptautiniu geriau nedaryk... bet yra kad galit tiesiogiai kreditines korteles numeri suvesti ir tada irgi nieko nenuskaiciuoja, nes gaunasi kaip parduotuvej kad kortele perbrauktu.. nu pvz maxima
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 24, 20:27)
tai patikek tarptautiniu geriau nedaryk...  bet yra kad galit tiesiogiai kreditines korteles numeri suvesti ir tada irgi nieko nenuskaiciuoja, nes gaunasi kaip parduotuvej kad kortele perbrauktu.. nu pvz maxima

Na cia lyg praso suvest korteles numeri, tai gal nenuskaiciuotu g.gif Is kur dabar zinot biggrin.gif Gal dar kas atsilieps, kaip perka 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mergaites.

Vakar skaitinejau visus pasisakymus ir nusprendziau siandien uzsisakyti prekiu is CS. Tik turiu klausima. Ar prekiu verte neapmokestinama iki 75 Lt cia be siutimo kainos ar reikia, kad bendra suma ir su siuntimu nevirsytu 75 Lt ? O jei skaidyti i kelis siuntinius, tai nieko tokio, jei vienu metu uzsakysiu tuos du siuntinius? Busiu labai dekinga uz atsakyma.

Gal kuri esate pirkusi is CS dekla sepeteliams? Ar geras?

Beje, dekui visoms taip issamiai paaiskinusioms kokiu makijazo sepeteliu reikia, kokia paskirti jie atlieka. Esu naujoke sioje srityje, bet gavau issamia info, tad galesiu uzsisakineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikaV @ 2010 03 25, 08:53)
Labutis, mergaites.

Vakar skaitinejau visus pasisakymus ir nusprendziau siandien uzsisakyti prekiu is CS. Tik turiu klausima. Ar prekiu verte neapmokestinama iki 75 Lt cia be siutimo kainos ar reikia, kad bendra suma ir su siuntimu nevirsytu 75 Lt ? O jei skaidyti i kelis siuntinius, tai nieko tokio, jei vienu metu uzsakysiu tuos du siuntinius? Busiu labai dekinga uz atsakyma.

Jei siuntinio verte su siuntimo islaidom nevirsys 75 lt. jokiu mokesciu nebus, jei virsys tada reiks susimoketi 21 proc. PVM. jei skaidysite siuntini, tai geraiu uzsakineti ne ta pacia diena, nes jei ateis keli siuntiniai ta pacia diena jusu vardu, tai muitine gali sudeti suma ir paskaiciuoti mokescius bendrai ax.gif

Sepeteliu dekla turiu ta su uztrauktuku, tai man jis patinka smile.gif

va toks pas mane smile.gif

http://www.coastalsc...ine-10-slot.cfm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 25 kovo 2010 - 09:21
QUOTE(^^liutuke @ 2010 03 24, 21:59)
Na cia lyg praso suvest korteles numeri, tai gal nenuskaiciuotu g.gif  Is kur dabar zinot biggrin.gif Gal dar kas atsilieps, kaip perka 4u.gif

as pirma karta pirkdama praziopsojau kad galima sumoketi per paypal, todel suvedziau korteles duomenis, nieko papildomai nenuskaite.

Jie ant siuntinio uzraso siaip prekiu kaina be siuntimo islaidu, tai gali bandyti rizikuoti biski virsyti 75 lt, bet nerekomenduojama smile.gif

Tiesa cia kazka labai domino kad pranesciau kai gausiu 88 spalvu palete is ebay toki kaip CS, tai as jau gavau, labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotu kas is Coastal Scents sepeteli bronzantui is Buffer tipo - ju ten gal keturi ar penki. Kainuoja nuo 15 iki 5 doleriu... Koki siulytumet?

Va is tokio tipo:

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(MonikaV @ 2010 03 25, 09:53)
Labutis, mergaites.

Beje, dekui visoms taip issamiai paaiskinusioms kokiu makijazo sepeteliu reikia, kokia paskirti jie atlieka. Esu naujoke sioje srityje, bet gavau issamia info, tad galesiu uzsisakineti  smile.gif

as surizikavau viena karta, ir su siuntimu suma buvo apie $40, kas yra daugiau nei 75 Lt. ant voko CS nurode tik prekiu kaina BE siuntimo, isejo kazkur $30 (siuntimas buvo $10). Taigi, muitine, atsiprasant, neprisikniso, siuntinuko neatidare, ir nieko nereikejo moket. nors viduj jau gulejo invoice su siuntimo kaina, jeigu praplestu siuntini gal ir tektu sumoket mokescius 4u.gif

QUOTE(Milmar @ 2010 03 25, 12:29)
Gal parekomenduotu kas is  Coastal Scents sepeteli  bronzantui is Buffer tipo - ju ten gal keturi ar penki. Kainuoja nuo 15 iki 5 doleriu... Koki siulytumet?

Va is tokio tipo:

user posted image

turiu sita, bronzanta naudoju labai retai jau, bet sis sepetelis jam super thumbup.gif
Atsakyti
na gavau savo lauktuosius sepetukus
Bobbi Brown blenderis akytems, na kokybe sepetelio tai labai gera labai svelnus, tik toks gan didelis maniau jog bus mazesnis tai reikes dar igust su juo.
user posted image

Laura mercier pudrai, na ir gerulis gerai kabina sausus produktus graziai dengia thumbup.gif tik nera labai svelnus.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 25, 10:16)
Jei siuntinio verte su siuntimo islaidom nevirsys 75 lt. jokiu mokesciu nebus, jei virsys tada  reiks susimoketi 21 proc. PVM. jei skaidysite siuntini, tai geraiu uzsakineti ne ta pacia diena, nes jei ateis keli siuntiniai ta pacia diena jusu vardu, tai muitine gali sudeti suma ir paskaiciuoti mokescius bendrai  ax.gif

Sepeteliu dekla turiu ta su uztrauktuku, tai man jis patinka  smile.gif

va toks pas mane  smile.gif

http://www.coastalsc...ine-10-slot.cfm

o gal iseitu realiai foto imesti,nes CS foto yra tiktai dekliuvo vidaus,o kaip isore jo atrodo idomu man.

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 25, 10:27)
as pirma karta pirkdama praziopsojau kad galima sumoketi per paypal, todel suvedziau korteles duomenis, nieko papildomai nenuskaite.

Jie ant siuntinio uzraso siaip prekiu kaina be siuntimo islaidu, tai gali bandyti rizikuoti biski virsyti 75 lt, bet nerekomenduojama smile.gif
Tiesa cia kazka labai domino kad pranesciau kai gausiu 88 spalvu palete is ebay toki kaip CS, tai as jau gavau, labai patenkinta smile.gif

bet ta palete neorginali kiek as suprantu uz tokia kainele.ir neatkeliavo su sudauzytomis spalvytemis ar kazko panasaus?
Atsakyti
nepatingekit mergos permest akimis visos temos, ir senesniu. Ten dazniau buna platesnes info, imesta fotkiu, atsiliepimu... Nerasysim gi kaskart is naujo apie ta pati smile.gif Butu geriau, jei nebutu toks sudetingas forumo "searchinimas" (tarkim vertingiausi ir informatyviausi postai surinkti i atskira skilti) bet yra kaip yra.
Siulau nepatinget, pasidaryt arbatos, sumustiniu ir perskaityt nuo senesniu temu smile.gif drinks_cheers.gif
kaip gaila, kad daug geros info taip ir nuslenka i gilius uzdarytu temu archyvus, ir retai kada islenda sad.gif
Atsakyti