Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

kaip tik lekiu siandiena i miesta ieskoti kazko panasaus,kiek domejausi taip floristiniuose skyriuose galima rasti kazko panasaus,noreciau mazu karuliuku bet kad butu dideliuose pakiuose neimanoma rasti tik po 50g.daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 22, 11:19)
kaip tik lekiu siandiena i miesta ieskoti kazko panasaus,kiek domejausi taip floristiniuose skyriuose galima rasti kazko panasaus,noreciau mazu karuliuku bet kad butu dideliuose pakiuose neimanoma rasti tik po 50g.daugiausia.

Tai vat uz tai, kad karoliukai neapsimoka pirkti, nes jie po mazai parsiduoda ir gana brangiai tada gaunasi doh.gif jei kartais atrastumet kazka panasaus, tai brukstelkit cia, begsiu ir as tada ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 22, 12:25)
Tai vat uz tai, kad karoliukai neapsimoka pirkti, nes jie po mazai parsiduoda ir gana brangiai tada gaunasi  doh.gif  jei kartais atrastumet kazka panasaus, tai brukstelkit cia, begsiu ir as tada ieskoti  smile.gif

O tai neradot Silver sity karoliuku didesniu poku? g.gif o tokios vazos, net tam reikalui ir skirtos yra, randasi prie vazu, pvz maximoje, kiek maciau ir akropoly ir bige yra, pati ten pirkau, tik vat stiklines nenoriu naudot, nes vaikai nuolat vonioje sukinejasi, tai kad nesudauzytu nupirkau pastikines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 22, 12:24)
O tai neradot Silver sity karoliuku didesniu poku?  g.gif  o tokios vazos, net tam reikalui ir skirtos yra, randasi prie vazu, pvz maximoje, kiek maciau ir akropoly ir bige yra, pati ten pirkau, tik vat stiklines nenoriu naudot, nes vaikai nuolat vonioje sukinejasi, tai kad nesudauzytu nupirkau pastikines  ax.gif

Vakar kaip tik buvau Silver sity, tai nera didesniais pokais nei po 50 gr. karoliuku schmoll.gif O prie vazu net napagalvojau paieskot ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 22, 13:35)
Vakar kaip tik buvau  Silver sity, tai nera didesniais pokais nei po 50 gr. karoliuku  schmoll.gif  O prie vazu net napagalvojau paieskot  ax.gif Aciu  4u.gif

reikia man uzeiti paziureti, gal atsiras ax.gif tadu pranesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien sulaukiau pagaliau savo Benefit kremines pudros sepetelio thumbup.gif atsiliepimai-kuo puikiausi thumbup.gif tikrai labai geros kokybes,kremines visikai nesugeria,labai lygiai be ruozu tepa,zodziu esu be galo patenkinta thumbup.gif jis atrodo va kaip:
user posted image
ir dabar dzaiugiuosi kad nenusipirkau (neradau pirkti tiksliau) Douglase Dior skaistalu sepetelio nes is braskiu ji uzsisakiau tik uz 112lt thumbup.gif tai dabar laukiu nesulaukiu wub.gif
user posted image
Atsakyti
O gal kuri turit sita sepeteli is EM:
user posted image
Paciupau SM isparduotuvej, laukiu kol atkeliaus. Idomu jis bus tinkamas veido konturavimui g.gif Turiu 3 ju sepetelius, tai labai patinka, svelnumas neispasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 22, 11:19)
Gal uzmatet kur galima tokiu stikliuku nusipirkti?  bigsmile.gif  Kaip graziai atrodo  thumbup.gif  Aplamai prie kokiu prekiu ieskoti tokiu dalyku  g.gif

http://www.youtube.c...h?v=zbYZDo7_Bq4

Klaipedos JYSK ,tai tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 22, 16:33)
Klaipedos JYSK ,tai tikrai yra  4u.gif

Vilniaus Akropoly ir ju pilna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 22, 15:33)
Klaipedos JYSK ,tai tikrai yra  4u.gif

vakar apejau visa JYSK'a tai tikrai nebuvo schmoll.gif Cia Vilniuj smile.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 22, 15:42)
Vilniaus Akropoly ir ju pilna  biggrin.gif

O kur tiksliai akropoly? Cia kur apie vazas raset? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 kovo 2010 - 15:47
QUOTE(Tučka @ 2010 03 22, 12:25)
Tai vat uz tai, kad karoliukai neapsimoka pirkti, nes jie po mazai parsiduoda ir gana brangiai tada gaunasi  doh.gif  jei kartais atrastumet kazka panasaus, tai brukstelkit cia, begsiu ir as tada ieskoti  smile.gif

aš ieškojau visa dienele,tai radau plastikiniu akmenuku nedidelių tokių,susirasiu kokį nors indą ir žiurėsiu kas gausis,dar užrišiu koki grazu kaspenuka ir gal bus gerai.šeip buvo ir smulkensiu bet stikliniai tokie akmenukai aštriais kampais,tai galvoju jie man subraižys kotus,o manieji yra plasmasiniai ir švelnus t.y. nugludinti tokie. biggrin.gif

QUOTE(Tučka @ 2010 03 22, 13:35)
Vakar kaip tik buvau  Silver sity, tai nera didesniais pokais nei po 50 gr. karoliuku  schmoll.gif  O prie vazu net napagalvojau paieskot  ax.gif Aciu  4u.gif

as jau išsiklausinėjau Silver city,tai sake seniau turedavo dideliuose pakiuose karoliuku,bet juos visus surinko iš visu parduotuvių ir nebėra jų.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 22, 17:00)
aš ieškojau visa dienele,tai radau plastikiniu akmenuku nedidelių tokių,susirasiu kokį nors indą ir žiurėsiu kas gausis,dar užrišiu koki grazu kaspenuka ir gal bus gerai.šeip buvo ir smulkensiu bet stikliniai tokie akmenukai aštriais kampais,tai galvoju jie man subraižys kotus,o manieji yra plasmasiniai ir švelnus t.y. nugludinti tokie. biggrin.gif
as jau išsiklausinėjau Silver city,tai sake seniau turedavo dideliuose pakiuose karoliuku,bet juos visus surinko iš visu parduotuvių ir nebėra jų.

Gal kaip nors nuotraukyte suorganizuosit ax.gif O kur radot? bigsmile.gif
Atsakyti