Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

turit? blush2.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makeup: 21 kovo 2010 - 15:35
man su concealer idejo meginuka pandora seseliu, tai labai patiko, tik spalvyte, tiek blizgumas, tiek ju laikymas
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 21, 15:50)
Gal kas nors turi ir gali pasidalinti atsiliepimais?  4u.gif

turiu paskutinius du.

user posted image

sito nerekomenduoju, beprasmiskas sepetelis, sugeria daug krempudros, pirstais daug taupiau gaunasi ir apskritai blogai krempudra uztepa. o paskutinis tai geras, tik ilgokas, i veidrodi atsitrenkia dazantis, jau rasiau pries tai
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones 4u.gif
Atsakyti
o mineralines pudros sepetelis, tai tipo skystai pudrai tepti ar kaip cia suprasti...

Man terminai biski neasikus... mineralines - skysta??

O kas tas consyleris??

O primer?? tai cia pries pudra tepamas?? as cia pagal tuos pavadinimus negaliu sepeteliu normaliai issirinkti.. 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 21, 19:21)
o mineralines pudros sepetelis, tai tipo skystai pudrai tepti ar kaip cia suprasti...

Man terminai biski neasikus... mineralines - skysta??

O kas tas consyleris??

O primer?? tai cia pries pudra tepamas?? as cia pagal tuos pavadinimus negaliu sepeteliu normaliai issirinkti..  4u.gif  blush2.gif

Mineralinė gali būti kaip skysta, taip ir sausa, presuota ir biri smile.gif
Dėl consylerio, gi aiškinau ax.gif Maskuoklis, paakius, spuogus maskuot mirksiukas.gif
Primer - pagrindas, ant vokų, prieš šešėlius, kad šešėliai geriau laikytųsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 21, 18:47)
Mineralinė gali būti kaip skysta, taip ir sausa, presuota ir biri  smile.gif
Dėl consylerio, gi aiškinau  ax.gif  Maskuoklis, paakius, spuogus maskuot  mirksiukas.gif
Primer - pagrindas, ant vokų, prieš šešėlius, kad šešėliai geriau laikytųsi  4u.gif

ai jo... sakiai, atsiprasau uzmirsau.. smile.gif doh.gif

ai tai primeri tada nusipirkau ta artdeco... tikrai geras thumbup.gif

agha tai man reikia tada to consylerio... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 21, 16:51)
man su concealer idejo meginuka pandora seseliu, tai labai patiko, tik spalvyte, tiek blizgumas, tiek ju laikymas

o kaip jis maskuoja gal galite pasidalinti ispudziais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2010 03 21, 17:22)
turiu paskutinius du.

user posted image

sito nerekomenduoju, beprasmiskas sepetelis, sugeria daug krempudros, pirstais daug taupiau gaunasi ir apskritai blogai krempudra uztepa. o paskutinis tai geras, tik ilgokas, i veidrodi atsitrenkia dazantis, jau rasiau pries tai

pritariu kad nelabai vykes teptukas, as toki turejau su ruzavu kotuku, tai visiskas slamstas doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti atsiliepimu apie Erdesos sepetelius. Pries metus nusipirkau toki stora sepeteli visam veidui, pries koki pora menesiu eme kristi plaukai, o dabar isvis visi plaukai issitraukia is stovo doh.gif Sepeteli pirkau Sarmoj, nejau galejo koki s.... ikisti man? blink.gif Vis tik sumokejau 50 Lt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Del CS sepeteliu kreminei pudrai:

gal sitas geras? Bent atsiliepimai geri:

user posted image

Taip pat domintu atsiliepimai apie ta neplokscia krempudrai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 22 kovo 2010 - 10:09
Gal uzmatet kur galima tokiu stikliuku nusipirkti? bigsmile.gif Kaip graziai atrodo thumbup.gif Aplamai prie kokiu prekiu ieskoti tokiu dalyku g.gif

http://www.youtube.c...h?v=zbYZDo7_Bq4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 22 kovo 2010 - 10:26