turit?
man su concealer idejo meginuka pandora seseliu, tai labai patiko, tik spalvyte, tiek blizgumas, tiek ju laikymas
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 21, 15:50)
Gal kas nors turi ir gali pasidalinti atsiliepimais?
turiu paskutinius du.
sito nerekomenduoju, beprasmiskas sepetelis, sugeria daug krempudros, pirstais daug taupiau gaunasi ir apskritai blogai krempudra uztepa. o paskutinis tai geras, tik ilgokas, i veidrodi atsitrenkia dazantis, jau rasiau pries tai
Ačiū visoms už nuomones
o mineralines pudros sepetelis, tai tipo skystai pudrai tepti ar kaip cia suprasti...
Man terminai biski neasikus... mineralines - skysta??
O kas tas consyleris??
O primer?? tai cia pries pudra tepamas?? as cia pagal tuos pavadinimus negaliu sepeteliu normaliai issirinkti..
O kas tas consyleris??
O primer?? tai cia pries pudra tepamas?? as cia pagal tuos pavadinimus negaliu sepeteliu normaliai issirinkti..
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 21, 19:21)
o mineralines pudros sepetelis, tai tipo skystai pudrai tepti ar kaip cia suprasti...
O kas tas consyleris??
O kas tas consyleris??
Mineralinė gali būti kaip skysta, taip ir sausa, presuota ir biri
Dėl consylerio, gi aiškinau Maskuoklis, paakius, spuogus maskuot
Primer - pagrindas, ant vokų, prieš šešėlius, kad šešėliai geriau laikytųsi
QUOTE(dontstop @ 2010 03 21, 18:47)
Mineralinė gali būti kaip skysta, taip ir sausa, presuota ir biri
ai jo... sakiai, atsiprasau uzmirsau..
ai tai primeri tada nusipirkau ta artdeco... tikrai geras
agha tai man reikia tada to consylerio...
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 21, 16:51)
man su concealer idejo meginuka pandora seseliu, tai labai patiko, tik spalvyte, tiek blizgumas, tiek ju laikymas
o kaip jis maskuoja gal galite pasidalinti ispudziais
QUOTE(Portishead @ 2010 03 21, 17:22)
turiu paskutinius du.
sito nerekomenduoju, beprasmiskas sepetelis, sugeria daug krempudros, pirstais daug taupiau gaunasi ir apskritai blogai krempudra uztepa. o paskutinis tai geras, tik ilgokas, i veidrodi atsitrenkia dazantis, jau rasiau pries tai
pritariu kad nelabai vykes teptukas, as toki turejau su ruzavu kotuku, tai visiskas slamstas
Sveikos, norejau paklausti atsiliepimu apie Erdesos sepetelius. Pries metus nusipirkau toki stora sepeteli visam veidui, pries koki pora menesiu eme kristi plaukai, o dabar isvis visi plaukai issitraukia is stovo Sepeteli pirkau Sarmoj, nejau galejo koki s.... ikisti man? Vis tik sumokejau 50 Lt
Gal uzmatet kur galima tokiu stikliuku nusipirkti? Kaip graziai atrodo Aplamai prie kokiu prekiu ieskoti tokiu dalyku
http://www.youtube.c...h?v=zbYZDo7_Bq4
http://www.youtube.c...h?v=zbYZDo7_Bq4