Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

pagaliau ir as siandiena sulaukiau savo CS sepeteliu.na ka galiu pakomentuoti apie juos.
user posted image
galvojau kad sits sepetelis bus didesnis toks truputi per mazas gal nzn,kai ismeginsiu bus aiskiau tada smile.gif
user posted image
sitas visai nieko toks gal kietesni toks galetu buti t.y. daugiau plaukiuku net nzn kaip pasakyti rolleyes.gif
user posted image
sitas aisku be priekaistu
user posted image
sitas beveik nesiskiria nuo preitojo seseliu sepetelio,viedoni netgi galeciau sakyti
user posted image
sita slabai lauktas,bet truputi nuvyle,siurkstokas siek tiek ir galetu buti truputi didesnis,seip kiek pastebejau CS sepetelei trumpesni yra negu pvz MAC sepeteliai t.y. koto ilgis ju.
Beje gal kuri turite sita sepeteli MAc 168?
user posted image
ar jis labai skiriasi dydziu nuo CS sepetelio?ir svelnumo skiriasi?galvoju gal vertetu ir toki isigyti,nes noreciau didesnio uz CS.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 19, 00:06)
ESLAUDOS kolekcija  thumbup.gif

Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ar kurį kitą  g.gif

as turiu pirma ir antra, labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 15:08)
pasakykite kaip atskirti mac sepetelio orginala nuo padielkos? blush2.gif

Pirkti parduotuveje uz atitinkama kaina, o ne kur "pigiau". Tada ramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 18:17)
sita slabai lauktas,bet truputi nuvyle,siurkstokas siek tiek ir galetu buti truputi didesnis,seip kiek pastebejau CS sepetelei trumpesni yra negu pvz MAC sepeteliai t.y. koto ilgis ju.

Man didelis pliusas jog kotai neilgi thumbup.gif
Atsakyti

user posted image
ar jis labai skiriasi dydziu nuo CS sepetelio?ir svelnumo skiriasi?galvoju gal vertetu ir toki isigyti,nes noreciau didesnio uz CS.

Turiu minkstas ,labai fainas
Atsakyti
pagaliau ir as siandiena sulaukiau savo CS sepeteliu.na ka galiu pakomentuoti apie juos.

Lauskiu atsiliepimo apie pirmąjį ax.gif Aš jo niekur nepritaikau sad.gif Skaičiau komentaruose cs puslapy, kad daugumai tinka brėžti vadinamą išorinį v. Gal man rankos ne iš ten auga, bet niekaip joks v su šiuo šepetėliu nesigauna unsure.gif Jis per minkštas, iškart apima didžiąją dalį voko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2010 03 19, 22:19)
Turiu minkstas ,labai fainas

o kur ji isigijote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 19, 18:31)
as turiu pirma ir antra, labai patinka wub.gif

Labai norėčiau pirmojo - bet tik siųstis vienintelis variantas? Gal kam atliekantis koks mėtosi? ax.gif
Atsakyti
Beje gal kuri turite sita sepeteli MAc 168?
user posted image

Turejau toki, ziauriai nepatiko. Jis perminkstas ir perskystas. Skaistalams nausoju 129 MAC sepetuka, manau kad jis tinka ideliai.
Atsakyti
Dėkui, tikriausiai ir imsiu pirmus du smile.gif
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 19:17)
user posted image
sitas visai nieko toks gal kietesni toks galetu buti t.y. daugiau plaukiuku net nzn kaip pasakyti rolleyes.gif

Aš taip pat apie šį galvoju. Yra ir kitų variantų. Gal kas galėtų pakomentuot, kurį geriausia būtų rinktis? ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Beje, gal kas iš užsisakinėjusių turit "COASTAL SCENTS" coupon or gift certificate (nuolaidų kodų)? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 kovo 2010 - 10:58
QUOTE(Victorious @ 2010 03 20, 10:46)
Aš taip pat apie šį galvoju. Yra ir kitų variantų. Gal kas galėtų pakomentuot, kurį geriausia būtų rinktis? ax.gif 
user posted image
user posted image
user posted image

turiu pirma ir antra. naudoju pastoviai butent pirma, antras man per didelis, radau kitas jam paskirtis (tepu shimmeri kartais, arba paakiu maskuokli uztvirtinu), butent del dydzio. kiti kur rodet panasus i siuos, tik spalva koto skyriasi. na o trecias is situ kur pacitavau, manau nekoks, nes plaukiukai isrieteje atrodo g.gif o ir komentarai apie ji nepatiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 20 kovo 2010 - 12:08