pagaliau ir as siandiena sulaukiau savo CS sepeteliu.na ka galiu pakomentuoti apie juos.
galvojau kad sits sepetelis bus didesnis toks truputi per mazas gal nzn,kai ismeginsiu bus aiskiau tada
sitas visai nieko toks gal kietesni toks galetu buti t.y. daugiau plaukiuku net nzn kaip pasakyti
sitas aisku be priekaistu
sitas beveik nesiskiria nuo preitojo seseliu sepetelio,viedoni netgi galeciau sakyti
sita slabai lauktas,bet truputi nuvyle,siurkstokas siek tiek ir galetu buti truputi didesnis,seip kiek pastebejau CS sepetelei trumpesni yra negu pvz MAC sepeteliai t.y. koto ilgis ju.
Beje gal kuri turite sita sepeteli MAc 168?
ar jis labai skiriasi dydziu nuo CS sepetelio?ir svelnumo skiriasi?galvoju gal vertetu ir toki isigyti,nes noreciau didesnio uz CS.
QUOTE(Victorious @ 2010 03 19, 00:06)
ESLAUDOS kolekcija
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint
Ar kurį kitą
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint
Ar kurį kitą
as turiu pirma ir antra, labai patinka
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 15:08)
pasakykite kaip atskirti mac sepetelio orginala nuo padielkos?
Pirkti parduotuveje uz atitinkama kaina, o ne kur "pigiau". Tada ramu
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 18:17)
sita slabai lauktas,bet truputi nuvyle,siurkstokas siek tiek ir galetu buti truputi didesnis,seip kiek pastebejau CS sepetelei trumpesni yra negu pvz MAC sepeteliai t.y. koto ilgis ju.
Man didelis pliusas jog kotai neilgi
pagaliau ir as siandiena sulaukiau savo CS sepeteliu.na ka galiu pakomentuoti apie juos.
Lauskiu atsiliepimo apie pirmąjį Aš jo niekur nepritaikau Skaičiau komentaruose cs puslapy, kad daugumai tinka brėžti vadinamą išorinį v. Gal man rankos ne iš ten auga, bet niekaip joks v su šiuo šepetėliu nesigauna Jis per minkštas, iškart apima didžiąją dalį voko
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 19, 18:31)
as turiu pirma ir antra, labai patinka
Labai norėčiau pirmojo - bet tik siųstis vienintelis variantas? Gal kam atliekantis koks mėtosi?
Turejau toki, ziauriai nepatiko. Jis perminkstas ir perskystas. Skaistalams nausoju 129 MAC sepetuka, manau kad jis tinka ideliai.
Beje, gal kas iš užsisakinėjusių turit "COASTAL SCENTS" coupon or gift certificate (nuolaidų kodų)?
QUOTE(Victorious @ 2010 03 20, 10:46)
Aš taip pat apie šį galvoju. Yra ir kitų variantų. Gal kas galėtų pakomentuot, kurį geriausia būtų rinktis?
turiu pirma ir antra. naudoju pastoviai butent pirma, antras man per didelis, radau kitas jam paskirtis (tepu shimmeri kartais, arba paakiu maskuokli uztvirtinu), butent del dydzio. kiti kur rodet panasus i siuos, tik spalva koto skyriasi. na o trecias is situ kur pacitavau, manau nekoks, nes plaukiukai isrieteje atrodo o ir komentarai apie ji nepatiko