Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Eslauda - kolekcija wub.gif

Pora klausimu:

koks ten sepetelis salia BB krempudrai. Kuris labiau patinka? O kaip Mac 187 krempudra dengia, palyginus su ploksciais?

ar is sepeteliu akims galetute isskirti jums geriausius ir labiausiai naudojamus?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 03 19, 00:15)
Eslauda - kolekcija  wub.gif

Pora klausimu:

koks ten sepetelis salia BB krempudrai. Kuris labiau patinka? O kaip Mac 187 krempudra dengia, palyginus su ploksciais?

ar is sepeteliu akims galetute isskirti jums geriausius ir labiausiai naudojamus?

Aciukas bigsmile.gif
Pas mane 2 krempudros sepeteliai BB ir Mac. BB naudoju krempudrai, jis patogesnis. Mac naudoju kaukems, kremams smile.gif
Mac 187 naudoju daug kam - skaistalams, bronzantui, kompaktinei, zodziu viskam universalus biggrin.gif Krempudra su juo retai dengiu, nes man grauzia blush2.gif Nors padengia tikrai graziai, bet daug taskuot ir bruzint reik biggrin.gif Tai man patogiau BB.
Akims ipratus naudoti MAC (pagrindiniai - 3 foto is desines 6, 7, 10) , nes jie pas mane jau senukai. Siaip galetu buti svelnesni, todel nutariau isbandyti CS. Jie svelnesni, bet ir dengia ne taip gerai. Nors neseniai juos gavau, tai gal dar neigudau. Praktikuojuos. Is CS patinka sepetelis 3 foto 8 is desines thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2010 03 18, 22:40)
bigsmile.gif tai brukstelkit i AZ mirksiukas.gif

Sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įsigijau Gosh šepetėlį pudrai, tai pagl kainos ir kokybės santykį jis tikrai gėris - švelnus, tolygiai dengia, vienžo jokių priekaištų . Man dabar turbūt Gosh šepečiams liga užeis- mačiau, kad ir skaistalams toks pat švelnus , ir dar pora kitų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 18, 23:06)
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint  g.gif

turiu panasu i antra (tik trumpesni) bei ketvirta, na zinokit abu man super, tik pries veidrodeli patogiau dazytis su tuo antru, nes jis trumpesnis ir neatsitrenkia i veidrodi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 kovo 2010 - 00:10
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 19, 00:49)
Victorious
as pasirinkciau abu, pirma ir antra  biggrin.gif

Gal esat bandžius juos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 19, 01:27)
Gal esat bandžius juos?  bigsmile.gif

viena turejau ir pardaviau, o kita turiu ax.gif tai kur pardaviau taip gaila blush2.gif jis pirmas su smailu galiuku (realiai ne toks smailas) tai svelnukas wub.gif ir antras geras, tikrai graziai dazo thumbup.gif tai jei butu pasirinkimas imaciau abu, nes kartais reikia 2 spalvu seselius uztepti ir taip truksta dar vieno ax.gif
Atsakyti

Uz tokia kaina siulyciau imti pirmus du - pati tokius turiu ir labai patenkinta. Pirmas realybej nera toks nusmailejes, bet smailesnis uz antra. Su antru daznai net ir visa voka pasidazau ne tik kampucius. Pirmas patogesnis kiek detalesniam kampuciu pazadymui, aiskesnems linijoms.
Atsakyti

Aš planuoju paskutinį imti raukšlės iššešėliavimui, tai manau kampučiui jis nelabai unsure.gif
QUOTE(kraisle @ 2010 03 18, 23:39)
hmm net neisivaizduoju kur tiek sepeteliu deti,pvz vianam makiazui kiek ju prireikia?

kad čia visai nedaug unsure.gif Man pvz vien akies makijažui reikia 6 šepetėlių unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(Victorious @ 2010 03 19, 01:27)
Gal esat bandžius juos?  bigsmile.gif

Mano 3 foto yra pirmasis sepetelis, jis pirmas is desines - smagus visai bigsmile.gif Manau nesigailesi, bet as ji naudoju apatinei blakstienu linijai seseliuoti, arba vidiniam kampuciui smile.gif
Atsakyti
pasakykite kaip atskirti mac sepetelio orginala nuo padielkos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 19, 07:51)
Aš planuoju paskutinį imti raukšlės iššešėliavimui, tai manau kampučiui jis nelabai  unsure.gif

kad čia visai nedaug  unsure.gif Man pvz vien akies makijažui reikia 6 šepetėlių  unsure.gif

cia dieniniam makiazui akims reikia 6 sepeteliu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 15:36)
cia dieniniam makiazui akims reikia 6 sepeteliu? rolleyes.gif

taip, dieniniam, akis problematiška ax.gif
Atsakyti