Eslauda - kolekcija
Pora klausimu:
koks ten sepetelis salia BB krempudrai. Kuris labiau patinka? O kaip Mac 187 krempudra dengia, palyginus su ploksciais?
ar is sepeteliu akims galetute isskirti jums geriausius ir labiausiai naudojamus?
QUOTE(Milmar @ 2010 03 19, 00:15)
Eslauda - kolekcija
Pora klausimu:
koks ten sepetelis salia BB krempudrai. Kuris labiau patinka? O kaip Mac 187 krempudra dengia, palyginus su ploksciais?
ar is sepeteliu akims galetute isskirti jums geriausius ir labiausiai naudojamus?
Pora klausimu:
Aciukas
Pas mane 2 krempudros sepeteliai BB ir Mac. BB naudoju krempudrai, jis patogesnis. Mac naudoju kaukems, kremams
Mac 187 naudoju daug kam - skaistalams, bronzantui, kompaktinei, zodziu viskam universalus Krempudra su juo retai dengiu, nes man grauzia Nors padengia tikrai graziai, bet daug taskuot ir bruzint reik Tai man patogiau BB.
Akims ipratus naudoti MAC (pagrindiniai - 3 foto is desines 6, 7, 10) , nes jie pas mane jau senukai. Siaip galetu buti svelnesni, todel nutariau isbandyti CS. Jie svelnesni, bet ir dengia ne taip gerai. Nors neseniai juos gavau, tai gal dar neigudau. Praktikuojuos. Is CS patinka sepetelis 3 foto 8 is desines
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2010 03 18, 22:40)
tai brukstelkit i AZ
Sutarta
QUOTE(Victorious @ 2010 03 18, 23:06)
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint
turiu panasu i antra (tik trumpesni) bei ketvirta, na zinokit abu man super, tik pries veidrodeli patogiau dazytis su tuo antru, nes jis trumpesnis ir neatsitrenkia i veidrodi
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 19, 00:49)
Victorious
as pasirinkciau abu, pirma ir antra
as pasirinkciau abu, pirma ir antra
Gal esat bandžius juos?
QUOTE(Victorious @ 2010 03 19, 01:27)
Gal esat bandžius juos?
viena turejau ir pardaviau, o kita turiu tai kur pardaviau taip gaila jis pirmas su smailu galiuku (realiai ne toks smailas) tai svelnukas ir antras geras, tikrai graziai dazo tai jei butu pasirinkimas imaciau abu, nes kartais reikia 2 spalvu seselius uztepti ir taip truksta dar vieno
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint
Uz tokia kaina siulyciau imti pirmus du - pati tokius turiu ir labai patenkinta. Pirmas realybej nera toks nusmailejes, bet smailesnis uz antra. Su antru daznai net ir visa voka pasidazau ne tik kampucius. Pirmas patogesnis kiek detalesniam kampuciu pazadymui, aiskesnems linijoms.
Aš planuoju paskutinį imti raukšlės iššešėliavimui, tai manau kampučiui jis nelabai
QUOTE(kraisle @ 2010 03 18, 23:39)
hmm net neisivaizduoju kur tiek sepeteliu deti,pvz vianam makiazui kiek ju prireikia?
kad čia visai nedaug Man pvz vien akies makijažui reikia 6 šepetėlių
QUOTE(Victorious @ 2010 03 19, 01:27)
Gal esat bandžius juos?
Mano 3 foto yra pirmasis sepetelis, jis pirmas is desines - smagus visai Manau nesigailesi, bet as ji naudoju apatinei blakstienu linijai seseliuoti, arba vidiniam kampuciui
pasakykite kaip atskirti mac sepetelio orginala nuo padielkos?
QUOTE(dontstop @ 2010 03 19, 07:51)
Aš planuoju paskutinį imti raukšlės iššešėliavimui, tai manau kampučiui jis nelabai
cia dieniniam makiazui akims reikia 6 sepeteliu?
QUOTE(kraisle @ 2010 03 19, 15:36)
cia dieniniam makiazui akims reikia 6 sepeteliu?
taip, dieniniam, akis problematiška