O kaip
1.Kabuki on a Stick (close to the Handy Buki Brush) Br 225
Gundausi juo..
gudre755
mazuliukas labai fainai atrodo, visai tokio noreciau
mazuliukas labai fainai atrodo, visai tokio noreciau
Ikeliu savo sepetelius
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 18, 22:32)
Ikeliu savo sepetelius
Ispudinga
Viskas, noriu ir as to MAC 129 skaistalams, koks fainuolis jis man foto atrodo
O kur geriausia toki isigyti?
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 18, 23:25)
na vakare pabandziau su juo tai fainutis as ji pasiemiau veido modeliavimui, man pasirode idealus tai manau jis man tam reikalui tiks nera sereliai labai svelnus, tokie tvirti, bet ir nepersiurkstus na toliau bus matyt ar gerai jis man tarnaus
QUOTE(savita1 @ 2010 03 18, 22:36)
Ispudinga
Aciukas As ryt ruosiuosi, jei planai nepasikeis, apziureti Inglot sepetelius. Jei isigysiu, si galesiu perleist
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 18, 22:38)
Aciukas As ryt ruosiuosi, jei planai nepasikeis, apziureti Inglot sepetelius. Jei isigysiu, si galesiu perleist
tai brukstelkit i AZ
ESLAUDOS kolekcija
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint
Ar kurį kitą
Neapsisprendžiu, kurį šepetėlį rinktis kampučiui ryškint
Ar kurį kitą
hmm net neisivaizduoju kur tiek sepeteliu deti,pvz vianam makiazui kiek ju prireikia?pvz dvieju krempudros sepeteliu kam reikia?ar keliu sepeteliu pudrai?
Papildyta:
o is desines pimas kaip?as gundziaus i isigyti bet galvoju kazin kaip jis savo funkcija atlieka,galite pakometuoti?o as dar vis laukiu savo sepeteliu atkeliaujanciu
Papildyta:
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 18, 21:23)
o is desines pimas kaip?as gundziaus i isigyti bet galvoju kazin kaip jis savo funkcija atlieka,galite pakometuoti?o as dar vis laukiu savo sepeteliu atkeliaujanciu
ESLAUDA
grazi kolekcija, o pas tave mac 187, ar inglot? as turiu inglot, tai labai panasus atrodo i tavaji ir man lancome patinka sepetelis
Victorious
as pasirinkciau abu, pirma ir antra
grazi kolekcija, o pas tave mac 187, ar inglot? as turiu inglot, tai labai panasus atrodo i tavaji ir man lancome patinka sepetelis
Victorious
as pasirinkciau abu, pirma ir antra
QUOTE(kraisle @ 2010 03 18, 23:39)
hmm net neisivaizduoju kur tiek sepeteliu deti,pvz vianam makiazui kiek ju prireikia?pvz dvieju krempudros sepeteliu kam reikia?ar keliu sepeteliu pudrai?
Papildyta:
Papildyta:
As galiu, pavyzdziui, pasakyti, kodel man neuztenka vieno krempudros sepetelio - tokio tipo sepeteli as naudoju bazei (kremui), krempudrai, kreminiams skaistalams bei kaukems, tai, paprasciausia, patogiau tureti ne viena.
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 18, 23:49)
ESLAUDA
Pas mane Mac Kaune nera Inglot, tai as juos dar tik ruosiuos apsiziuret Viena krempudros sepeteli as naudoju kaukems. Kita - krempudrai