nu ir mano sepeteliai atejo... ka as galiu pasakyti jie visi daug mazesni nei as tikejausi
QUOTE(Meskala @ 2010 03 18, 18:11)
http://www.supermama...?...mp;s=&f=139
pasirink pas kuria noretum, kurios ikainiai tenkina, kuri arciau taves ir panasiai
tik perskaityk viska iki galo, kokios ju taisykles - kad veliau nebut nesusipratimu
beje, www.coastalscents.com - siuncia ir i LT, galima ir be tarpininkiu. Gilintis ten nera ka, turek tik visa virtuon (seb), paypal arba kreditke. Tik apmuitinimas gresia, jei suma virsys 75 lt
pasirink pas kuria noretum, kurios ikainiai tenkina, kuri arciau taves ir panasiai
tik perskaityk viska iki galo, kokios ju taisykles - kad veliau nebut nesusipratimu
beje, www.coastalscents.com - siuncia ir i LT, galima ir be tarpininkiu. Gilintis ten nera ka, turek tik visa virtuon (seb), paypal arba kreditke. Tik apmuitinimas gresia, jei suma virsys 75 lt
aciu labai
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 18, 21:23)
as ir siandien gavau tai vienas toks mazytis va kokie jie pas mane
4 nuo kaires koks pavadinimas?
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 18, 20:23)
tas pirmas is desines tai mane pritrenke... toks mazumas... kad pagalvojau kad cia man dovanu kazka pridejo.. o cia pasirodo tas mini... visai kaip zaislinis
QUOTE(savita1 @ 2010 03 18, 13:57)
Toksai Gyvai jis vidutinio dydzio. Ji naudoju ir skaistalams, nors dar turiu atsisiuntus skaistalu sepeteli is CS. Tai kartais ir tuo perbraukiu. Bet ieskau svelnesniu
va ju pavadinimai cia ziurekit nuo to didziausio sepetelio is kaire
1.Kabuki on a Stick (close to the Handy Buki Brush) Br 225
2. Black Taklon Angle Liner Br 500
3.Precision Detail Taklon Badger Series br 221
4. nezinau SM isparduotuvej pirkau nerandu dabar jo ju puslapyje
5. Black Deluxe Shadow 502.
6. Professional Brow Comb BR 209
7. Chisel Detail Mini Brush BR 204
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 18, 22:35)
tas pirmas is desines tai mane pritrenke... toks mazumas... kad pagalvojau kad cia man dovanu kazka pridejo.. o cia pasirodo tas mini... visai kaip zaislinis
aha man tas pats buvo kai pamaciau o dovanu idejo skaistalu meginuka
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 18, 21:47)
Lauksiu atsiliepimo apie paskutinį
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 18, 22:47)
O realiai jis tinkamas šešeliams po apatinėmis blakstienomis, nes kaip tik tam reikalui šį išsirinkau.
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 18, 20:47)
aha man tas pats buvo kai pamaciau o dovanu idejo skaistalu meginuka
o man idejo seseliu meginuka... bet toki faini... ir ju tiek daug..
ir dar toki maiseli sepeteliams... irgi toks simpatulka
dar gavau situos meginukus... http://www.everydaym...ening-star.html cia kur tik siuntimas kainuoja... nu afigienai.. kaip normalus seseliai uz kuriuos lt sumokeciau po kokia 15 lt , o cia uz tris sumokejau 9... labai grazus
QUOTE(linarija @ 2010 03 18, 23:08)
O realiai jis tinkamas šešeliams po apatinėmis blakstienomis, nes kaip tik tam reikalui šį išsirinkau.
manau taip nes as ji ir tam issirinkau, ir dar vidiniam akies kampuciui pasviesinti jis toks mazutytis gerai su juo laviruoti na kai daugiau isbandysiu parasysiu
QUOTE(linarija @ 2010 03 18, 21:08)
manau jis tiks idealiai... nes jis tikrai super mazas