Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

O kaip Benefit šepetukai? Gal kas nors naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 17, 19:06)
Gavau as ta konturavimui, mano veidas nera stambus, tai man jis kaip tik.
Palyginus visai svelnus, ir man jo dydis kaip tik ,nes skaistalus tiksliau uztepu, o jeigu butu didesnis turbut issimozotu per placiai skaistalai g.gif
Papildyta:
Kaip suprast per kietas? blush2.gif

Norejau sita imti, bet pasiemiau maskavimui kitoki, toki su oranziniais naturaliais sereliais. Labai svelnus wub.gif

Per kietas - turėjau omeny, kad kažkaip braižo odą, pirštais maloniau teptis (kreminį konsilerį) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 17, 19:06)

Norejau sita imti, bet pasiemiau maskavimui kitoki, toki su oranziniais naturaliais sereliais. Labai svelnus wub.gif

gal galetum nuorodole imesti, kuri pasiemei maskavimui? kaip tik dairausi maskavimui..
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 17, 21:45)
gal galetum nuorodole imesti, kuri pasiemei  maskavimui? kaip tik dairausi maskavimui..

Va sita atsisiunciau:
http://www.coastalsc...flage-brush.cfm
Jis toks kaip ir raso atsiliepimuose, nei per didelis nei per mazas. Si pasirinkau, nes turiu va toki sepeteli skystai pudrai:
http://www.coastalsc...ation-brush.cfm
Sis pudros sepetelis svelnus, patinka jog sepetelio kotelis neilgas.Gal kas naudoja toki krempudros sepeteli? Ar jis jum patinka?Nes mano cia pirmas pudros sepetelis ir sunku man suprast ar jis geras
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 17, 10:37)
Gavau šiuos šepetėlius iš CS ir šiek tiek nusivyliau  unsure.gif

user posted image mažokas ir smirda  unsure.gif

O man sis puikus - isvis sita serija mano mylimiausia. Konturavimui jis man tobulas. Ir nesmirdejo net gavus, be to nesiurkstus (na nera toks svlenus kaip TBS bet man sueina, nors turiu jautria oda). 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit originalu BB krempudros sepeteli ir galetumet palyginti:

Fake ar ne?

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 17, 18:44)
O koki tada patartumet is CS konturavimui rinktis? Nes kaip tik planuoju uzsisakyti sepeteli skaistalams ir konturavimui 4u.gif

Is CS nepatarsiu, nes pati is ten neissirinkau konturavimui. Naudoju Mac skaistalu sepeteli 129, man jo forma ir dydis konturavimui tobulas, nes as nemegstu tokiu labai grieztu konturo liniju, tik va galetu buti svelnesnis... As isvis neatrandu nei vieno sepetelio kuris man nesiurkstus, na isskyrus TBS ir viena Lancome, bet TBS tai man siaip netinka isskyrus pati didziausia kompaktinei ir meteoritams smile.gif
QUOTE(Milmar @ 2010 03 18, 10:32)
Gal kas turit originalu BB krempudros sepeteli ir galetumet palyginti:

Fake ar ne?

As turiu, bet is foto sunku sprest. Siaip panasus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 18, 11:01)

As turiu, bet is foto sunku sprest. Siaip panasus  smile.gif

Aciu 4u.gif

O pas jus yra serijos nr. ispaustas (keturi bespalviai skaiciukai)? As turiu travel size, tai ten yra... Idomu ar sitam turi buti jie ar ne...
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 03 18, 11:14)
Aciu  4u.gif

O pas jus yra serijos nr. ispaustas (keturi bespalviai skaiciukai)? As turiu travel size, tai ten yra... Idomu ar sitam turi buti jie ar ne...

Taip, yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 18, 11:01)
Is CS nepatarsiu, nes pati is ten neissirinkau konturavimui. Naudoju Mac skaistalu sepeteli 129, man jo forma ir dydis konturavimui tobulas, nes as nemegstu tokiu labai grieztu konturo liniju, tik va galetu buti svelnesnis... As isvis neatrandu nei vieno sepetelio kuris man nesiurkstus, na isskyrus TBS ir viena Lancome, bet TBS tai man siaip netinka isskyrus pati didziausia kompaktinei ir meteoritams  smile.gif

Toki (ta didziausia)?
user posted image
Man jis toks didokas atrodo. O koki skaistalams naudojat? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumet man kas nors patarti kokia tarpininke, per kuria galeciau parsisiusti sepeteliu is CS. Pati nebandzius, manau per kazka butu daug greiciau, o ir nereiktu man gilintis kaip ten viska daryt. Buciau dekinga, jei kas nurodytu kontakta.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2010 03 18, 14:47)
Sveikos, gal galetumet man kas nors patarti kokia tarpininke, per kuria galeciau parsisiusti sepeteliu is CS.  Pati nebandzius, manau per kazka butu daug greiciau, o ir nereiktu man gilintis kaip ten viska daryt. Buciau dekinga, jei kas nurodytu kontakta.
Aciu  4u.gif

http://www.supermama...?...mp;s=&f=139
pasirink pas kuria noretum, kurios ikainiai tenkina, kuri arciau taves ir panasiai smile.gif
tik perskaityk viska iki galo, kokios ju taisykles - kad veliau nebut nesusipratimu 4u.gif
beje, www.coastalscents.com - siuncia ir i LT, galima ir be tarpininkiu. Gilintis ten nera ka, turek tik visa virtuon (seb), paypal arba kreditke. Tik apmuitinimas gresia, jei suma virsys 75 lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 18 kovo 2010 - 17:13