Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Victorious @ 2010 03 16, 10:25)
O jis nėra didokas, kaip kad, atrodo, Vichy rašė?  g.gif

Man tai jis didokas. Naudoju ji kartais viso voko padengimui, bet siaip ko man dar noretusi, tai kad jis butu svelnesnis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 16, 09:25)
Aš lyg į šitą dairaus (black sable shadow) g.gif Gal galit kas palygint? bigsmile.gif
user posted image

Siuos turiu du, man jis labai thumbup.gif Tiek dydis, tiek svelnumas, puikiai tinka viso voko dengimui
Atsakyti
na as kaip tik laukiu sio sepetelio parkeliaujant,tai kai isbandysiu,tikiuosi isbandysiu biggrin.gif butinai pakomentuosiu ji.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 16, 09:41)
Niu man tai truputi keistoka klausytis del tu Kristes konsultanciu... Bunu tikrai labai daznai Kriestei, taip, iskart preina ir paklausia ar reikalinga pagalba. Atsakau : Ne, aciu, as pati viska cia apziuresiu. Ir viskas. Jos iskart iseina. O dar ir del to nepirkti Dior sepetuka, kuri nori ir kurio niekur ner, tai isvis nesamone, kazi kas no to nukentejo jus ar Kristes konsultantes. biggrin.gif
Joms liepta sekioti...o jus visada galit aiskiai pasakyti, kad Aciu, man jusu pagalbos nereik.

Juk rasiau,kad nejau is principo biggrin.gif
Atsakyti
Gavau šiuos šepetėlius iš CS ir šiek tiek nusivyliau unsure.gif

user posted image mažokas ir smirda unsure.gif

user posted image šitą planavau raukšlei naudoti, kadangi reikiamo dydžio, bet jis per minkštas unsure.gif

user posted image per kietas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 17, 10:37)
Gavau šiuos šepetėlius iš CS ir šiek tiek nusivyliau  unsure.gif

user posted image mažokas ir smirda  unsure.gif

Kaip tik planavau ji pirkti blink.gif Per mazas veido konturavimui?
O kad smirda tai, gal isplovus kvapo neliktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 17, 11:37)

Tai apie šį jau anksčiau buvo rašyta, kad jis mažesnis nei tikimasi iš foto. Kaip tik šį buvau nusižiūrėjus. CS puslapy jis įvertintas 4 žvaigždutėm, nemažai komentarų, kad galbūt labiau tinkamas kokiam highligter'iui ar pan. tept. Beje, iš kokių alternatyvų kontūravimui rinkotės?
Daug atsiliepimų, kad kvapas dingsta išplovus. Taip ir minkštumas/kietumas keičiasi plaunant, naudojant. Parašykit, kaip seksis susidraugaut smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 17 kovo 2010 - 11:13

Turiu ji. Man konturavimui taip pat per mazas, bet highlighteriui puikus dydis ir forma. Man nesmirda lotuliukas.gif tik siurkstokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 17, 10:45)
Kaip tik planavau ji pirkti blink.gif Per mazas veido konturavimui?
O kad smirda tai, gal isplovus kvapo neliktu g.gif

QUOTE(Victorious @ 2010 03 17, 11:42)
Tai apie šį jau anksčiau buvo rašyta, kad jis mažesnis nei tikimasi iš foto. Kaip tik šį buvau nusižiūrėjus. CS puslapy jis įvertintas 4 žvaigždutėm, nemažai komentarų, kad galbūt labiau tinkamas kokiam highligter'iui ar pan. tept. Beje, iš kokių alternatyvų kontūravimui rinkotės?
Daug atsiliepimų, kad kvapas dingsta išplovus. Taip ir minkštumas/kietumas keičiasi plaunant, naudojant. Parašykit, kaip seksis susidraugaut smile.gif

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 17, 12:00)
Turiu ji. Man konturavimui taip pat per mazas, bet highlighteriui puikus dydis ir forma. Man nesmirda  lotuliukas.gif  tik siurkstokas  unsure.gif

Mano veidas stambus, tad man kontūravimui nelabai unsure.gif Iš tikrųjų, prieš pirkdama skaičiau komentarus tam pačiam cs puslapy, bet visgi surizikavau. Alternatyvų ten nedaug, šitas nepatiko vien iš nuotraukos, šitas nepatiko tuo, kad sintetinis ax.gif Ir jie taipogi įvertinti 4 žvaigždutėmis.
Jau spėjau išplauti 3 kartus, kvapas kol kas nedingo ir nesumažėjo unsure.gif
Sakot highlighteriui gerai? g.gif Kažkaip man atrodo per didelis doh.gif blush2.gif Aš highlighteriui naudoju kol kas šitą, o planuoju parsisiųst šitą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 17 kovo 2010 - 11:27
Turiu ji. Man konturavimui taip pat per mazas, bet highlighteriui puikus dydis ir forma. Man nesmirda  lotuliukas.gif  tik siurkstokas  unsure.gif

drinks_cheers.gif
bet man konturavimui pats tas ax.gif tik kad biskiuka badosi, tikejausi kad bus svelnesnis blush2.gif
Atsakyti

O koki tada patartumet is CS konturavimui rinktis? Nes kaip tik planuoju uzsisakyti sepeteli skaistalams ir konturavimui 4u.gif
Atsakyti

Gavau as ta konturavimui, mano veidas nera stambus, tai man jis kaip tik.
Palyginus visai svelnus, ir man jo dydis kaip tik ,nes skaistalus tiksliau uztepu, o jeigu butu didesnis turbut issimozotu per placiai skaistalai g.gif
Papildyta:
user posted image per kietas  doh.gif

Kaip suprast per kietas? blush2.gif

Norejau sita imti, bet pasiemiau maskavimui kitoki, toki su oranziniais naturaliais sereliais. Labai svelnus wub.gif
Atsakyti