Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(kraisle @ 2010 03 13, 15:09)
galit pasidalinti ispudziai ar naudojate sukeles kurios skirtos blakstienoms po dazymo perbraukti.ar gerai jos atlieka savo funkcija? ax.gif

turiu inglot, labai patinka, jos tankios (tos adatytes) bet labai patogios, nes susilanksto ax.gif
Atsakyti
Man is visu bandytu TBS svelniausias, mieliausias ir visoks kitoks -iausias.
Atsakyti
as siandien keliavau i Douglas pirkti Dior skaistalu sepetelio ir ka-neturejo nei vieno sepetelio veidui verysad.gif jau buvau moraliskai pasiruosus isleist kruva pinigu tam sepeteliui ir nera doh.gif siule Kanebo ir Lancome berods,bet as norejau Dior ir psio biggrin.gif tai nepirkau..o i Kristana is principo nejau,nes negaliu pakesti konsultanciu sekiojanciu paskui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 03 15, 23:42)
as siandien keliavau i Douglas pirkti Dior skaistalu sepetelio ir ka-neturejo nei vieno sepetelio veidui verysad.gif jau buvau moraliskai pasiruosus isleist kruva pinigu tam sepeteliui ir nera doh.gif siule Kanebo ir Lancome berods,bet as norejau Dior ir psio biggrin.gif tai nepirkau..o i Kristana is principo nejau,nes negaliu pakesti konsultanciu sekiojanciu paskui doh.gif

o as galvojau, kad cia pas mane viena paranoja biggrin.gif nu as ir negaliu pakesti Kristianos del tu sekiojanciu konsultanciu, net neimanoma nieko paziureti, tuoj prisistato ir jau taip prilimpa kaip bites prie medaus doh.gif o i tema tai labai dziaugiuosi naujai isigytu didziuoju Body shop sepeteliu Face&Body jau toks svelnutis ir taip graziai kabina meteoritus ir padengia veiduka wub.gif dar laukiu sepeteliu siuntos is coastalscents pasiemiau siuos:
http://www.coastalsc...-buki-brush.cfm
http://www.coastalsc...luxe-shadow.cfm
http://www.coastalsc...l-brow-comb.cfm
http://www.coastalsc...dger-series.cfm
tikiuos jie man patiks biggrin.gif jau kaip laukiu ju atvykstant bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.coastalsc...luxe-shadow.cfm

Šitą turiu, man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 16, 01:41)

tikiuos ir man patiks tik dar reiks ismokti su jais naudotis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 16, 00:41)

ir man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 16, 03:11)
ir man jis   thumbup.gif

O jis nėra didokas, kaip kad, atrodo, Vichy rašė? g.gif
Papildyta:
Aš lyg į šitą dairaus (black sable shadow) g.gif Gal galit kas palygint? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 kovo 2010 - 09:25
Niu man tai truputi keistoka klausytis del tu Kristes konsultanciu... Bunu tikrai labai daznai Kriestei, taip, iskart preina ir paklausia ar reikalinga pagalba. Atsakau : Ne, aciu, as pati viska cia apziuresiu. Ir viskas. Jos iskart iseina. O dar ir del to nepirkti Dior sepetuka, kuri nori ir kurio niekur ner, tai isvis nesamone, kazi kas no to nukentejo jus ar Kristes konsultantes. biggrin.gif
Joms liepta sekioti...o jus visada galit aiskiai pasakyti, kad Aciu, man jusu pagalbos nereik.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 16, 10:41)
Niu man tai truputi keistoka klausytis del tu Kristes konsultanciu... Bunu tikrai labai daznai Kriestei, taip, iskart preina ir paklausia ar reikalinga pagalba. Atsakau : Ne, aciu, as pati viska cia apziuresiu. Ir viskas. Jos iskart iseina. O dar ir del to nepirkti Dior sepetuka, kuri nori ir kurio niekur ner, tai isvis nesamone, kazi kas no to nukentejo jus ar Kristes konsultantes. biggrin.gif
Joms liepta sekioti...o jus visada galit aiskiai pasakyti, kad Aciu, man jusu pagalbos nereik.

manes ir nepersekioje (bent jau Akropolio) bet kas nepatinka, tai kad atsiradus Douglas parduotuvei, ten galima gausi mazu indeliu is isbandyt pudras, ar pan, o Kristianoje sausai atsako ne tai stengios ten nepirkti, perku kur malonus aptarnavimas ir padeda pirkejoms issirinkti sau tinkanti produkta ax.gif

Victorious

jis didelis, bet man patinka kad jis toks, vienu brukstelejimu gali padengti vokus 1 spalvos seseliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 16, 11:05)
manes ir nepersekioje (bent jau Akropolio) bet kas nepatinka, tai kad atsiradus Douglas parduotuvei, ten galima gausi mazu indeliu is isbandyt pudras, ar pan, o Kristianoje sausai atsako ne tai stengios ten nepirkti, perku kur malonus aptarnavimas ir padeda pirkejoms issirinkti sau tinkanti produkta  ax.gif

Visiskai pritariu, Kristei nedasiprasysi pameginimui, o kadangi jau ne viena kart pirkau nebandzius ir man netiko...stenguosi visad dabar ismedinti preke pries perkant. Todel as irgi labiau megstu Sarma ir Douglas. Nes visada kai paprasai ideda tau truputi paragavimui. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 03 16, 11:18)
Visiskai pritariu, Kristei nedasiprasysi pameginimui, o kadangi jau ne viena kart pirkau nebandzius ir man netiko...stenguosi visad dabar ismedinti preke pries perkant. Todel as irgi labiau megstu Sarma ir Douglas. Nes visada kai paprasai ideda tau truputi paragavimui. biggrin.gif

aga drinks_cheers.gif ir Duoglas turi Dior, Chanel, YSL ir t.t bigsmile.gif
Atsakyti