Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 11, 19:14)
Gal patarsite  del didelio sepetelio 4u.gif
Man reikia didelio sepetelio uzkliuvo sie :
user posted image
bet sito kainyte labai nezavi sad.gif

sita labai labai fainas - minkstas, bet kartu ir tvirtas, gerai kabina produktus wub.gif kazkada turejau toki, tik pardaviau nemastydama i ateiti tongue.gif

kristianoj akropolyje apziurejau smashbox stenda ir likau sokiruota - susidare ispudis, kad smashbox sepeteliais buvo grindys sveiciamos blink.gif ka jos ten daro su jais, neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
O kiek LT kaina tokio g.gif nes nesu LT jokio sepetelio pirkus gyvenime lotuliukas.gif
Meluoju savo pirmaji sepeteli is Avon pirkau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 11, 18:09)
na siaip uzsisakyti is Costal Scents visai pasimoketum jum.

Jei esat kauniete, yra toks parduotuviu tinklas "Krinona" as esu ten macius ivairiu sepeteliu uz visai normalia kaina.

arba VLN ozo g. Inglot, ten yra rinkinuku po 50-60 lt, o kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Kaip dažnai "Coastal Scents" atnaujina asortimentą? Nusižiūrėjau keletą šepetėlių, bet kai kurių iš jų šiuo metu nėra prekyboje. Užklausiau, kada bus, bet tiksliau negalėjo pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 03 11, 14:37)
O kokį šepetėlį iš CS pasiūlytumėt kompaktinei pudrytei?  g.gif

blush2.gif
Atsakyti
as prisisakiau sepeteliu, neseniai gavau ir si gal parduosiu , kitus sau pasiliksiu blush2.gif
http://www.coastalsc...brush-large.cfm

man reikia gal kitokio g.gif
Atsakyti
Siandiena isigijau pirmaji savo sepeteli kreminei pudrai is Smashbox, rytoj isbandysiu ji, niekad nenaudojau jokiu sepeteliu pudrai, viska pirstais tepdavau, bet nutariau si isbandyti, gal patogiau taip tepti bus negu pirstais g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 12, 21:37)
as prisisakiau sepeteliu, neseniai gavau ir si gal parduosiu , kitus sau pasiliksiu blush2.gif
http://www.coastalsc...brush-large.cfm

Kuo netiko? Kokią pudrą juo tepėt?
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 03 12, 20:37)

gaila kad nepatiko. man jis super, ir bronzanta tepu juo, ir meteoritus pakabinu kartais, ir presuota pudra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 12, 22:20)
Kuo netiko? Kokią pudrą juo tepėt?

nebandziau as jo visai,tik pagalvojau kad meteoritams gal noreciau kitokio g.gif , o visi kiti is CS labai fainuciai akiu makiazui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 11, 19:14)
Gal patarsite  del didelio sepetelio 4u.gif

Turejau abu - dabar tik TBS turiu (2vnt). Man jie idealus meteoritams, bet dabar ir pudra tepu jais. Labai svelnus, gerai dengia, kabina produkta.

Smashbox labai koncentruotas, svelnus (bet ne toks kaip TBS) - jis kaip ir bronzatui skirtas, bet manau galima daug kam pritaikyt. Asmeniskai man jis nepatiko, bet dabar pasvajoju apie Smashbox nr1 sepeteli pudrai.
Atsakyti
galit pasidalinti ispudziai ar naudojate sukeles kurios skirtos blakstienoms po dazymo perbraukti.ar gerai jos atlieka savo funkcija? ax.gif
Atsakyti