Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Tučka @ 2010 03 11, 09:59)
O visos temos nebandet skaityti?  g.gif  Siaip yra labai daug aptarta sepeteliu, tiesiog reiks issirinkti kurie jums reikalingiausi  smile.gif

o ka, jusu manymu, as iki 2 h nakties veikiau g.gif
as daugiau perskaiciau nei cia yra smile.gif
todel ir galva apsisuke blink.gif
ir pliusus ir minusus dejau. ispradziu prie vieno sepetelio pliusas, po kazkiek pasiskaitymu apie sepeteli jau nelabai gerai atsiliepineja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 03 11, 12:24)
Pradėkit skaityti nuo čia, paskutiniam poste aš viską smulkiai paaiškinau, toliau kituose puslapiuose dar aiškinau  ax.gif

paskaiciau. sutinku.
sepetelius noriu nupirkti dovanu dukrai.
jai 14 m. ir mes padovanojom jai seselius is 88 spalvu. nupirkau mineraline pudra.
ji jau pradeda eksperementuoti su "spakliu" mirksiukas.gif
noriu prideti, kad pati as nemoku dazytis seseliais, todel ir noriu jusu pritarimo.
rinkinukas butu geriausiai.
aciu jeigu kas pades.
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 03 11, 12:06)
o ka, jusu manymu, as iki 2 h nakties veikiau  g.gif
todel ir galva apsisuke  blink.gif
ir pliusus ir minusus dejau. ispradziu prie vieno sepetelio pliusas, po kazkiek pasiskaitymu apie sepeteli jau nelabai gerai atsiliepineja biggrin.gif
Papildyta:

paskaiciau. sutinku.
jai 14 m. ir mes padovanojom jai seselius is 88 spalvu. nupirkau mineraline pudra.
noriu prideti, kad pati as nemoku dazytis seseliais, todel ir noriu jusu pritarimo.
aciu jeigu kas pades.

Nesupykit, kad kritikuoju, bet kažkaip 14 metei tokios dovanos g.gif Ką aš žinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 kovo 2010 - 11:35
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 03 11, 12:06)
o ka, jusu manymu, as iki 2 h nakties veikiau  g.gif
todel ir galva apsisuke  blink.gif
Papildyta:

paskaiciau. sutinku.
aciu jeigu kas pades.

Na jei jums tereikia rinkinuko keturiolikmetei, tai siūlyčiau pasižiūrėti TBS ir siųstis nereikėtų mirksiukas.gif jei per mažai, ten yra pirkti atskirų šepetėlių, galite papildyti/patobulinti rinkinį.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 03 11, 12:35)
Nesupykit, kad kritikuoju, bet kažkaip 14 metei tokios dovanos  g.gif  Ką aš žinau  unsure.gif

Aš taip pat manau, kad per anksti. Bet jau geriau Mama pasirūpins kažkuo geresniu, negu keturiolikmetė vaikščios oranžinė, nusipirkusi pudrą iš kioskelio už kelis litus.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 03 11, 12:43)
Na jei jums tereikia rinkinuko keturiolikmetei, tai
Aš taip pat manau, kad per anksti. Bet jau geriau Mama pasirūpins kažkuo geresniu, negu keturiolikmetė vaikščios oranžinė, nusipirkusi pudrą iš kioskelio už kelis litus.

bet tokie dideli rinkiniai savotiškai stakita dažytis kiekvieną dieną unsure.gif ko 14metei dar nereikia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 kovo 2010 - 11:49
atsakysiu visoms iskarto smile.gif
pas mus ne tas atvejis kuri isivaizduojat.
tikrai neleisciau to daryti, jeigu eitu "oranzine" gatveje, neskoningai, perdaug, ryskiai prisidaziusi. tokias merginas ji pati kritikoja.
tokius eksperimentus retkarciais ji daro namie. tiesiog jai kartais reikia scenoje smuikoti, tada ji lanko renginiu organizatoriu bureli ir irgi scenoje reikia buti. pramoginiai sokiai. o tokiais atvejais kodel nepariskinti akiu ir siek tiek nepapudroti nosytes?
o del kainos ir kokybes... esu netokia turtinga, kad pirkti pygius daiktus.
ispatirties zinau kiek ismetama pinigu kol nusiperki gera kokybiska daikta.
ar tinka atsakimas? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 03 11, 11:42)
As pirkau ji skruostu konturavimui, bet nesu juo visiskai patenkinta. Jis man, kaip cia issireiskus, per daug koncentruotai deda modeliavimo priemone arba bronzanta. Po to reikia su kitu isklaidyti 4u.gif As toki pati, gal net geresni rezultata su vienu didesniu sepeteliu pasiekiu... ir laikas susitaupo  rolleyes.gif

na jis as kiek suprantu yra skirtas skaistalams labiau tepti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 03 11, 13:49)
tikrai neleisciau to daryti, jeigu eitu "oranzine" gatveje, neskoningai, perdaug, ryskiai prisidaziusi. tokias merginas ji pati kritikoja.
tokius eksperimentus retkarciais ji daro namie. tiesiog jai kartais reikia scenoje smuikoti, tada ji lanko renginiu organizatoriu bureli ir irgi scenoje reikia buti. pramoginiai sokiai. o tokiais atvejais kodel nepariskinti akiu ir siek tiek nepapudroti nosytes?

Ta ir turėjau omeny, jau geriau Mama pasirūpins kokybiškesniu daiktu ir nežalos jaunos odos. Jei mergaitė scenos žmogus, jai tai labai svarbu.
Atsakyti
O kokį šepetėlį iš CS pasiūlytumėt kompaktinei pudrytei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 09, 12:57)
Aš naudoju:

šešėliams per visą voką tepti
šešėliams nuo blakstienų iki raukšlės tepti
plotui po antakių pašviesinimui/pablizginimui šešėliais/highlighter'iu
šimerį tepti virš skruostikaulio
iššešėliavimui (kai būna murzinas specialus tam skirtas šepetėlis blush2.gif )
konsileriui (kol laukiu parkeliaujant specialaus šepetėlio jam)

Man toks šepetėlis yra labai universalus, tad turiu net keletą vnt  thumbup.gif

o jis jums nera per didelis visam vokui? nes as turiu toki, tai man jis tikrai gana didokas, noretusi mazesnio... o gal mano vokai nera tokie dideli, todel ir sepetelis per didelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 03 11, 12:49)

na siaip uzsisakyti is Costal Scents visai pasimoketum jum.

Jei esat kauniete, yra toks parduotuviu tinklas "Krinona" as esu ten macius ivairiu sepeteliu uz visai normalia kaina.
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 11, 17:36)
o jis jums  nera per didelis visam vokui? nes as turiu toki, tai man jis tikrai gana didokas, noretusi mazesnio... o gal mano vokai nera tokie dideli, todel ir sepetelis per didelis blush2.gif

Na man tikrai ne per didelis, galėtų būti net didesnis smile.gif
Atsakyti
Gal patarsite del didelio sepetelio 4u.gif
Man reikia didelio sepetelio uzkliuvo sie :
user posted image
bet sito kainyte labai nezavi sad.gif
dar apie si galvoju :
user posted image
gal dar kokiu pasiulyti galetumete 4u.gif
Atsakyti