Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 08, 14:38)
Vishy , gal galite pasakyti koks cia sepetelis 6 is desines?

Synthetic Deluxe Crease Brush mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 03 08, 14:45)
Synthetic Deluxe Crease Brush mirksiukas.gif

Dekoju sirdingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 03 08, 13:51)
O kur taip radot? Gal dar liko? biggrin.gif

stai cia:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350311179113&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123
Atsakyti
[quote=Incredible Me,2010 03 08, 16:38]
Noriu pagirti si sepeteli thumbup.gif
user posted image
Zinokit jis man ir labai gerai padengia ir skysta ir biria pudryte wub.gif o vat Mac 187 as nusivyliau, dabar su juo tik skaistalus tepu, o kremine pudryte jis man negraziai padengia schmoll.gif o taip jo norejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 03 08, 17:39)
Zinokit jis man ir labai gerai padengia ir skysta ir biria pudryte  wub.gif  o vat Mac 187 as nusivyliau, dabar su juo tik skaistalus tepu, o kremine pudryte jis man negraziai padengia schmoll.gif o taip jo norejau doh.gif

as taip pat pagalvojau kad biski per brangus, nes man gerai CS kabuki padengia (sintetiniu seriu, jis jau tooooks svelnus) o panasus i mac is CS roziniu koteliu, tai visiskai nepatiko schmoll.gif visu pirma seresi labai, o po plovimo negrazus pasidare verysad.gif tai nusipirkau panasu is Inglot, tai inglot fainesnis smile.gif nors ir kaina didesne.
Rodau mirksiukas.gif
taip as laikau savo sepetelius ax.gif
user posted image

o cia CS ir Inglot sepeteliai po plovimo rolleyes.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 03 08, 21:03)
as taip pat pagalvojau kad biski per brangus, nes man gerai CS kabuki padengia (sintetiniu seriu, jis jau tooooks svelnus) o panasus i mac is CS roziniu koteliu, tai visiskai nepatiko  schmoll.gif  visu pirma seresi labai, o po plovimo negrazus pasidare  verysad.gif  tai nusipirkau panasu is Inglot, tai inglot fainesnis  smile.gif  nors ir kaina didesne.
Rodau  mirksiukas.gif
taip as laikau savo sepetelius  ax.gif
user posted image

o cia CS ir Inglot sepeteliai po plovimo  rolleyes.gif
user posted imageuser posted image

o sakykite kur tie daug biserio radote.nes man nesiseka susirasti,visur tik po 20gramu.
Atsakyti
Adrineja, Jus ta inglot sepeteli naudojate skystai pudrai?kaip dengia?vis galvoju reikia man jo ar ne..del skaistalu ji tikrai nepirkciau ,nebent del kremines g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 08 kovo 2010 - 20:46
O kam naudojamas šis šepetėlis? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Adrinėja, truputėlį nesupratau... tai po plovimo tas CS rozinis kabuki negražus pasidarė? Nes aš vis dar be kabuki, tai domiuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 08 kovo 2010 - 21:30
QUOTE(kraisle @ 2010 03 08, 21:25)
o sakykite kur tie daug biserio radote.nes man nesiseka susirasti,visur tik po 20gramu.

Silver sity Bige prie kasos buvo, ten laaabai dideli pokai. cia vienas sunaudotas ax.gif

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 08, 21:45)
Adrineja, Jus ta inglot sepeteli naudojate skystai pudrai?kaip dengia?vis galvoju reikia man jo ar ne..del skaistalu ji tikrai nepirkciau ,nebent del kremines g.gif

visgi man kremine geriau, graziau ir naturaliau dengiasi su kabuki CS
user posted image

o mac analogu graziai biri dengiasi ax.gif

QUOTE(raiboji peleda @ 2010 03 08, 22:30)
Adrinėja, truputėlį nesupratau... tai po plovimo tas CS rozinis kabuki negražus pasidarė? Nes aš vis dar be kabuki, tai domiuosi 4u.gif

roziniu koteliu tas kur realia nuotrauka idejus, o kabukiui po plovimo nieko nenutiko, jis mano mylimukas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 08, 21:45)

na is visu 3 (CS, Inglot ir Erdesos) tai Inglot kokybiskesnis, dailesnis ir svelnesnis ax.gif
manau kad tikrai vertas savo 57 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 08, 16:16)
stai cia:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350311179113&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123

Dekoju. O kaip kokybe, gal jau bandet?
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 03 09, 10:22)
Dekoju. O kaip kokybe, gal jau bandet?

Kad dar negavau, bet kitame forume merginos labai gyre situos seselius.
Atsakyti