Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(kraisle @ 2010 03 05, 15:03)
na tai kazka netaip uzsakineju ar taip iseina?kodel pinigelius nenuskaite man? unsure.gif

O kokiu būdu mokėjimą darei? Jei Paypal, tai turėjai gauti į paštą patvirtinimą, kad mokėjimas įskaitytas. Šiaip reikėtų savo sąskaitą panagrinėti, ar nerezervuota, "nekaba" pinigėliai. Gal neužbaigei operacijos? g.gif Tikriausiai reikės iš naujo pavedimą daryti... g.gif

--------------------------------------------------------------------

Sulaukiau savo siuntinuko iš CS. Atkeliavo lygiai per 2 sav. rolleyes.gif Aišku, kaip pirmas blynas... šiek tiek pasvilęs cool.gif Kaip ir maniau, prisisakiau vienodų šepetėlių, na beveik vienodų. Tad apžiūrėjusi, kelis pasiliksiu, o kiti gal ras naują šeimininkę. biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 05 kovo 2010 - 16:01
QUOTE(kraisle @ 2010 03 05, 16:03)
na tai kazka netaip uzsakineju ar taip iseina?kodel pinigelius nenuskaite man? unsure.gif

As kai is ju uzsisakinejau tai man pinigelius nuskaite tik po keliu dienu.As taip pat galvojau kas cia darosi,bet paskui ziuriu kad nuskaite ir viskas buvo gerai.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 05, 16:52)
Ne, aš turėjau galvoj paprastą šepetėlį šešėlių dengimui (shader brush turbūt vadinas).
O pirkot rinkinį ar atskirus šepetėlius? Neapsisprendžiu, kaip būtų geriau smile.gif

Na vistiek nesupratau, kas tas per paprastas šešėlių šepetėlis blush2.gif Kuriai voko vietai jis skirtas?
Man atrodo, kad visada geriau susikomplektuoti rinkinį pačiai. Kiek esu mačius rinkinių, akim būna per mažai šepetėlių, užtat būna pridėta daug nereikalingų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 05, 16:52)
Ne, aš turėjau galvoj paprastą šepetėlį šešėlių dengimui (shader brush turbūt vadinas).
O pirkot rinkinį ar atskirus šepetėlius? Neapsisprendžiu, kaip būtų geriau smile.gif

turbut viso voko pedengimo? rolleyes.gif ar teisingai suprtau? manau geriausiai paciai sukomplektuoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 05 kovo 2010 - 23:24
QUOTE(Natka @ 2010 03 06, 01:23)
turbut viso voko pedengimo?  rolleyes.gif  ar teisingai suprtau? manau geriausiai paciai sukomplektuoti  ax.gif

Taip, būtent - viso voko padengimui! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 06 kovo 2010 - 12:11
QUOTE(Victorious @ 2010 03 06, 13:10)
Taip, būtent - viso voko padengimui! biggrin.gif

Viso voko padengimui labai geri šie šepetėliai:
1
2
3
4
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 06, 13:39)
Viso voko padengimui labai geri šie šepetėliai:
1
2
3
4

ir as atrodo viena is ju uzsisakiau smile.gif

bet tokia pacia 88 spalvu seseliu palete ebay radau uz 12$ su siuntimu ti labai apsidziaugiau, nes CS vien seseliai 19$ plius iskart siuntimas maziausiai 12$
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 06, 17:13)
ir as atrodo viena is ju uzsisakiau smile.gif

bet tokia pacia 88 spalvu seseliu palete ebay radau uz 12$ su siuntimu ti labai apsidziaugiau, nes CS vien seseliai 19$ plius iskart siuntimas maziausiai 12$

o sakykite i lietuva siuntimas uz tokia kaina? blush2.gif
Atsakyti
kaip naudojusioms is ardeco sepetelis toks mazas mineraliai pudrai?
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 06, 16:58)
o sakykite i lietuva siuntimas uz tokia kaina? blush2.gif

agha 3$ buvo seseliai ir 9$ siuntimas... tai vienus sau pasiemiau ir vienus draugei nupirkau, gavau laiska kad jau issiusta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 07, 13:49)
agha 3$ buvo seseliai ir 9$ siuntimas... tai vienus sau pasiemiau ir vienus draugei nupirkau, gavau laiska kad jau issiusta smile.gif

O kur taip radot? Gal dar liko? biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pagirti si sepeteli thumbup.gif
user posted image

maniau,juo geriausia tepti biria mineraline pudra,bet pasirodo,jis tobulai dengia ir kremine wub.gif blink.gif thumbup.gif ant dienu dasuto man su ja pabandyti,ir labai patiko,dengia lygiai ir labaai greitai,man sis sepetelis daug geresnis netgi uz foundation brush,su pastaruoju ilgiau maliavotis g.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 02 10, 20:59)
Cia visi mano turimi sepeteliai akims is Coastal Scents  rolleyes.gif
user posted image

Vishy , gal galite pasakyti koks cia sepetelis 6 is desines? 4u.gif matau ,kad blender,kaip tik tokio ieskau 4u.gif CS lig ir nemaciau tokio g.gif tas su baltais ir pilkais sereliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 08 kovo 2010 - 14:29