Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 05, 11:13)
Dar norejau pasklausti apie CS...

Gal kas pirkote is ten ir seselius nes labai jau graziu paleciu ten yra... visai noreciau kokiu... blush2.gif

CS temoje daug geru atsiliepimu yra apie peletes smile.gif
Atsakyti
o gal galite pasakyti mazdaug per kiek laiko atkeliauja prekes is CS? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 05, 11:32)

as tikiuosi kad labai greitai.. nes as jau spirgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 05, 14:06)
as tikiuosi kad labai greitai.. nes as jau spirgu smile.gif

as ir laukiu viena mamyte juos parsiunte emiau is CS 6 sepetelius, jau taip isgirtuosius, tikiuosi stebuklo is ju lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 05, 11:32)

2-3 savaitės smile.gif
Atsakyti
tokia bedalia turiu uzsisakiau pries savaite kokia sepetelius,na bent galvojau kad uzsisakiau.gavau toki laiska
Here is a summary of your order, thanks for shopping with us! Order Number 254804
Items Ordered
-----------------
Black Sable Shadow (#BR-503): 1
Item Total: $1.95

Professional Brow Comb (#BR-209): 1
Item Total: $1.69

Sable Blending Brush (#BR-212): 1
Item Total: $2.90

Italian Badger Blush Brush (#BR-408): 1
Item Total: $8.99

====================

Subtotal: $15.53
Shipping ( USPS First-Class Mail International): $3.12
Total: $18.65
tai pamaniau kad as uzsisakiau jau juos.bet pasirodo man pinigeliu niekas nenuskaite nuo sask.dabar ta tik tepastebejau rolleyes.gif .tai cia parasyta kad jei issiunte,bet kaip is tikro???padekite
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 04, 14:46)

thumbup.gif Kaip tik vis ruošiuosi šepetėlių įsigijimui. Būtent šie "CS" geriausi iš tų skirtų tam tikrai sričiai? Ar galėtumėt paminėti ir alternatyvas? 4u.gif Beje, kokį rekomenduotumėt įprastą šešėlių tepimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2010 - 14:32
QUOTE(kraisle @ 2010 03 05, 14:11)
tokia bedalia turiu uzsisakiau pries savaite kokia sepetelius,na bent galvojau kad uzsisakiau.gavau toki laiska
Here is a summary of your order, thanks for shopping with us! Order Number 254804
Items Ordered
-----------------

tai cia parasyta kad jei issiunte,bet kaip is tikro???padekite

Čia parašyta, kad užsakytos šios prekės, na kad užsakymas patvirtintas. Apie išsiuntimą nieko nerašo. O kai jie gaus pinigėlius, jums atsiųs laišką, kad išsiųsta - "Your Coastal Scents order has been shipped" ax.gif
Atsakyti
na tai kazka netaip uzsakineju ar taip iseina?kodel pinigelius nenuskaite man? unsure.gif
Atsakyti
nu ir apsishopinau as siandien smile.gif

doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 05, 15:30)
thumbup.gif Kaip tik vis ruošiuosi šepetėlių įsigijimui. Būtent šie "CS" geriausi iš tų skirtų tam tikrai sričiai? Ar galėtumėt paminėti ir alternatyvas?  4u.gif Beje, kokį rekomenduotumėt įprastą šešėlių tepimui?

Ne visai supratau klausimo blush2.gif Šepetėlius įdėjau tokius, kokius turiu pati. Nežinau, ar jie geriausi, manau, kad tai individualu, vienai geriau didesnis, kitai mažesnis ir pan. Aš atsižvelgiau į atsiliepimus tam pačiam puslapy, į dydžius. Tikrai yra ir alternatyvų, iš pavadinimų ten viskas aišku, kuris šepetėlis kam skirtas smile.gif
O kaip suprasti įprastas šepetėlis g.gif Aš bet kokiam akių makijažui naudoju 5 - 6 šepetėlius, neįsivaizduoju, kuris 1 galėtų atstoti visus unsure.gif Nebent ne taip supratau g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 05, 17:27)
O kaip suprasti įprastas šepetėlis  g.gif  Aš bet kokiam akių makijažui naudoju 5 - 6 šepetėlius, neįsivaizduoju, kuris 1 galėtų atstoti visus  unsure.gif  Nebent ne taip supratau  g.gif  blush2.gif

Ne, aš turėjau galvoj paprastą šepetėlį šešėlių dengimui (shader brush turbūt vadinas).
O pirkot rinkinį ar atskirus šepetėlius? Neapsisprendžiu, kaip būtų geriau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 kovo 2010 - 15:52