Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Ta pirma tai tikrai pirksiu, o vat del situ niekaip negaliu apsispresti kuri geriau doh.gif
user posted imageuser posted image
Ta juoda lyg pas Shopinga sepeteliu foto maciau ax.gif
http://img13.imagesh...i/img1375f.jpg/
Pasakykit man, ar cia toks pat (pirmas is desnes) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 03 kovo 2010 - 23:32
QUOTE(savita1 @ 2010 03 04, 00:30)
Ta pirma tai tikrai pirksiu, o vat del situ niekaip negaliu apsispresti kuri geriau doh.gif

siaip tai jis gerokai pasipucia, nuotraukoje graziau atrodo ir biskeliuka badosi blush2.gif
Atsakyti

Pasakykit man, ar cia toks pat (pirmas is desnes) blush2.gif

Pas mane foto yra sitas pirmas (juodu kotu) ir tas kirstas (rudu kotu). Man rudu kotu smagesni veidukui, nes juodu kotu badosi... Pradzioj nemalonu budavo, dabar jau ipratau, bet vistiek jauciasi... ax.gif

QUOTE(Natka @ 2010 03 04, 02:21)
siaip tai jis gerokai pasipucia, nuotraukoje graziau atrodo ir biskeliuka badosi  blush2.gif

Man kolkas nepasipute nei vienas. Gal kad daznokai plaunu (bent karta per savaite), tai nespeja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 04, 02:52)

Man kolkas nepasipute nei vienas. Gal kad daznokai plaunu (bent karta per savaite), tai nespeja...  g.gif

man ir nei vienas iki sio, gavus ji isploviau, o jis iskarto ir pasipute, nors su sampunu ir kondicionieriu ploviau ir labai atsargiai g.gif
Atsakyti
O kuo plaunat sepetelius? Neturiu specialaus skyscio jiems plauti, ar galima paprastu sampunu?
Atsakyti
QUOTE(zhyi @ 2010 03 04, 07:31)
O kuo plaunat sepetelius? Neturiu specialaus skyscio jiems plauti, ar galima paprastu sampunu?

As plaunu vaikisku sampunu smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galetumet man kuri nors padeti...

Gal kas galetu ideti man linkus sepeteliu is to puslpaio costal scents??

Nes ju ten tiek daug ir tikrai nezinau kurie geriausi, man cia kaip pradedanciai ir saves padazymui noreciau...

Noreciau skaistalams, biriai pudrai, seseliams, plonytei linijai akiu apvedimui, retusavimui... blush2.gif 4u.gif

nes as niekaip nesugebu issirinti, ir kazi tikrai tie sintetiniai bus geri, nes man kosmetologe tai liepe tik naturaliu seriu prikti? g.gif
Atsakyti
user posted image

sitas man super thumbup.gif anksciau skaistalus naudojau, bet dabar EZ ant skruostu su situ sepeteliu tepu, tai labai gerai, patogiai tepasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 04 kovo 2010 - 11:11
na matau niekas nepadeda bet as vis tiek dar klausiu smile.gif

o kokiu sepeteliu reikia tam tokiam duminiam makiazui atlikti?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 04, 13:27)

o kokiu sepeteliu reikia tam tokiam duminiam makiazui atlikti??  ax.gif

pudrai
kontūravimui
skaistalams

sausam pravedimui
dūminiam
raukšlei tamsint
smulkiom detalėm, kampučiui
suliejimui
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 04, 13:27)

o kokiu sepeteliu reikia tam tokiam duminiam makiazui atlikti??  ax.gif

Kristinka, dūminiam makijažui pasidaryti iš bėdos tiks bet koks plokščias teptukas ir vatos pagaliukas smile.gif Pieštuku nudažot palei blakstienas, toliau užvozojat plačiu teptuku (ar net poroloniniu aplikatorium) šešėlius ir gerai iššešėliuojat vatos pagaliuku smile.gif Čia jei visai paprastą dūminį daryt, vienos spalvos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 03 04, 11:44)
Merginos gal galetumet man kuri nors padeti...

Gal kas galetu ideti man linkus sepeteliu is to puslpaio costal scents??

Nes ju ten tiek daug ir tikrai nezinau kurie geriausi, man cia kaip pradedanciai ir saves padazymui noreciau...

Noreciau skaistalams, biriai pudrai, seseliams, plonytei linijai akiu apvedimui, retusavimui...  blush2.gif  4u.gif

nes as niekaip nesugebu issirinti, ir kazi tikrai tie sintetiniai bus geri, nes man kosmetologe tai liepe tik naturaliu seriu prikti?  g.gif

Dar, coastal scents yra ir natūralių, ir sintetinių šepetėlių mirksiukas.gif Sintetiniai geri, jei naudosit šlapią produktą (skystą/kreminę pudrą, tepsit šešėlius drėgnu šepetėliu ir pan). Mineraliniam produktui skaitosi, kad tinka labiau natūralūs šepetėliai.
Dar noriu atkreipti dėmesį, kad negalima taip imt ir atrinkt geriausius smile.gif Nes viskas priklauso nuo poreikių. Vienai gali tam tikras šepetukas būt per didelis, kitai per mažas, priklauso nuo veido bruožų stambumo. Šešėliams reikia rinktis atsižvelgiant į mėgstamą šešėliavimo techniką, gal kažkurių visai nereikės smile.gif
Atsakyti
kristinka_2010
jau sioje temoje buvo apie tai parasyta, ir parodyti teptukai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 04, 12:46)
Dar, coastal scents yra ir natūralių, ir sintetinių šepetėlių  mirksiukas.gif  Sintetiniai geri, jei naudosit šlapią produktą (skystą/kreminę pudrą, tepsit šešėlius drėgnu šepetėliu ir pan). Mineraliniam produktui skaitosi, kad tinka labiau natūralūs šepetėliai.
Dar noriu atkreipti dėmesį, kad negalima taip imt ir atrinkt geriausius  smile.gif  Nes viskas priklauso nuo poreikių. Vienai gali tam tikras šepetukas būt per didelis, kitai per mažas, priklauso nuo veido bruožų stambumo. Šešėliams reikia rinktis atsižvelgiant į mėgstamą šešėliavimo techniką, gal kažkurių visai nereikės smile.gif

aciu labai uz info... dar noreciau suzinoti pas mane dazniausiai paparasti sausi seseliai arba net birus tokie milteiai, tai koki geriausia sepeteli jiems butu??
Atsakyti