Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Mane irgi domina tie patys klausimai kaip ir Maye smile.gif Iki siol tik egipto zemei sepeteli turejau ir viena sepeteli seseliams, kurio tikrosios paskirties nezinau net, tik zinau kad seseliams jis biggrin.gif pradesiu darytis sarasiuka ir pirkti sepetelius smile.gif Sakysiuos is CS ir gal keleta is http://www.eyeslipsface.co.uk/ smile.gif

Dar atsiminiau kad turi viena sepeteli lupoms, nes labai patogu besibaigiancius lupu dazus pabaigti issikrapstyti su juo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhyi: 01 kovo 2010 - 10:09
QUOTE(maye @ 2010 03 01, 10:49)
laaaaaaaaaabai gerai kad tokia tema yra.. dontstop gal gali smulkiau paaiskinti kas daroma veido konturavimu( pvz kokios priemones), konsileriui, simeriui doh.gif  doh.gif  doh.gif
ir akims irgi atrodo viskas aisku, bet nieko neaisku.
mane domintu pavizdukas, kokia priemoke ir sepetelio forma.
atsiprasau jei igrystu blush2.gif

Kontūravimas.
Šepetukas toks, nebūtinai šitas, bet tokios formos, priemonė - tamsesnė 2 - 3 tonais pudra/matiniai į rudumą skaistalai/bronzinė pudra (geriau matinė ir pagal atspalvį ne į ryžumą, o į pilkumą).
Geras filmukas apie kontūravimą, tik nuo savęs noriu pridėti, kad toks būdas tinka, kai veidas yra taisiklingos formos, ovalus, jei ne, reikia atsižvelgti į veido formą ax.gif
Šimeris. Žiūrėkit tą patį video, ten naudoją ir šimerį 4u.gif
Šepetuką naudojų tokį. Šimerių turių kelis, pažiūrėkit švytėjimo temą 4u.gif
Konsileriu slepiami tamsūs paakiai, spuogai, raukšlės ir kt. Toks šepetėlis ir toks konsileris.
Dėl akių - nelygų kokią techniką naudosit, labai plačiai riektų rašyt unsure.gif
Atsakyti
beje kuom skiriasi sepeteliai konturavimui ir bronzatui?
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 01, 13:32)
beje kuom skiriasi sepeteliai konturavimui ir bronzatui?

konturavimui tinka kirstas, kaip dontstop parode, o bronzatui geriausiai kad ilgesni seriukai ir apvalesnis teptukas butu, nu kad ir toks
user posted image
o biseris, tai apvaluciai, apie 2,5 mm skersmens rutuliukai, skirti siuvinejimui ar dar kitokiems rankdarbiams ax.gif
Atsakyti
sakykite gal kuri turite sepeteli mac 138?ar panasu i ji?kur isigyti toki galetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 01, 17:11)
sakykite gal kuri turite sepeteli mac 138?ar panasu i ji?kur isigyti toki galetu? g.gif

as dar laukiu, tureciau po poros savaiciu turet bigsmile.gif
as per tarpininke uzsakynejau is MAC oficialaus puslapio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 01 kovo 2010 - 19:18
QUOTE(Natka @ 2010 03 01, 20:14)
as dar laukiu, tureciau po poros savaiciu turet  bigsmile.gif
as per tarpininke uzsakynejau is MAC oficialaus puslapio  ax.gif

tai kiek uz ji sumokejote isviso? ax.gif jei nepaslaptis,gundausi as irgi tokio sepetelio,bet sunkiai sekasi surasti isskyrus mac puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 03 01, 22:50)
tai kiek uz ji sumokejote isviso? ax.gif jei nepaslaptis,gundausi as irgi tokio sepetelio,bet sunkiai sekasi surasti isskyrus mac puslapyje.

brangus jis, ropuziokas, apie 170 lt doh.gif nezinau ar vertas jis tiek g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
O gal kazkas naudoja SIGMA sepetelius,tiek jau geru atsiliepimu internete?
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 03 01, 09:33)
zinau kad pradzioje temos lb daug aptariama, bet bijau suklysti blush2.gif
gal kas surinktu teisingai nuotraukeles su nuorodamis wub.gif  wub.gif

Na nepatringekit tema pasivartyt (ir berods praeita tema) - ten tikrai tiek o tiek kartu CS sepeteliai aptarti. Aisku kuriuos rinktis jau jusu valia, o paskirtys visu parasytos CS puslapyje. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 01, 12:16)

Šimeris. Žiūrėkit tą patį video, ten naudoją ir šimerį  4u.gif
Šepetuką naudojų tokį. Šimerių turių kelis, pažiūrėkit švytėjimo temą  4u.gif

Man atrodo ne ta nuorodele idejote, cia idejot sepeteli akims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 02, 10:13)
Man atrodo ne ta nuorodele idejote, cia idejot sepeteli akims g.gif

Tas tas šepetukas, tokį pat naudoju ir akims, per visą voką šešėlius tept biggrin.gif Bet ir šimeriui man asmeniškai patogiausias šis šepetukas. Aš tepu šimerį po antakių, virš viršutinės lūpos ir virš skruostikaulių 4u.gif
Atsakyti