Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(zhyi @ 2010 02 28, 10:21)
Rimtai toks pigus siuntimas?  blink.gif  Geras, net sunku patiketi  biggrin.gif  Tikrai nebesisakysiu to rinkinuko is ebay, kuris pilnas nereikalingu sepeteliu  smile.gif

Taip, rimtai, kaip tik vakar užsisakiau 3 šepetėlius ir 4 šešėlių mėginėlius, pristatymas 2 dol su centais smile.gif
Atsakyti
as kaip is akmens amziaus doh.gif doh.gif
turiu viena sepeteli, kuri naudojau bronzinei pudrytei-sonams paryskinti blush2.gif
prisikaiciau cia, prisiziurejau Jusu kolekciju.. wub.gif wub.gif
pasakykit kokiu sepeteliu reiktu dar moters kosmetikos pasaulyje wub.gif wub.gif wub.gif

seselius dengiu sepeteliu( kotelis su kempinyte) bunancius komplektuke, bet perskaicius sia temute supratau, tai atgyvena doh.gif doh.gif doh.gif
lupytes dazau blizgiu.
kremine pudra tepu pirstukais.
Atsakyti
Merginos, o kaži Vilniaus Kosmadose ar Kristėse galima nusipirkti Gosh šepetėlį pudrai ( paprastą didelį ( ne kabuki ), kiek žinau, jie natūralių šerelių) , nes aš niekur nemačiau, nebent jie būna ne Gosh stenduose, o kažkur atskirai . Labai jau daug gerų atsiliepimų apie šitos firmos šepetėlius girdėjau ,bet aš jų kažkaip rasti nemoku blush2.gif , ir beje, kokia Gosh šepečių kaina , jie lyg papigiaiski tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 28, 20:03)
Taip, rimtai, kaip tik vakar užsisakiau 3 šepetėlius ir 4 šešėlių mėginėlius, pristatymas 2 dol su centais smile.gif

Cia tai geras, ir man reiks kelis sepetelius uzsisakyt smile.gif

O biserio rasit ten kur yra rankdarbiams/siuvimui reikmenys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 28, 16:31)
o kur juos radote kur isigijte? smile.gif

As pirkau Silver sity dideli toki poka, buvo nuolaida, tai kiek pamenu kazka tai apie 10 lt sumokejau, o siuvimo reikemenyse tai pakeliukas maziukas ir jo kaina apie 4-5 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 28, 21:03)

O jus nesumaiset ir nepasirinkot USPS first class paprasto kartais (vietoj 'international')? As zinau, kad kelis $ JAV vietoj moku tuo budu, o i LT nebrangiai, bet uz tiek sepeteliu daugiau una, virs $3.

QUOTE(maye @ 2010 02 28, 21:56)
as kaip is akmens amziaus  doh.gif  doh.gif
turiu viena sepeteli, kuri naudojau bronzinei pudrytei-sonams paryskinti blush2.gif
prisikaiciau cia, prisiziurejau Jusu kolekciju.. wub.gif  wub.gif
pasakykit kokiu sepeteliu reiktu dar moters kosmetikos pasaulyje wub.gif  wub.gif  wub.gif

seselius dengiu sepeteliu( kotelis su kempinyte) bunancius komplektuke, bet perskaicius sia temute supratau, tai atgyvena doh.gif  doh.gif  doh.gif
lupytes dazau blizgiu.
kremine pudra tepu pirstukais.

As tai manau, kad jei jums tinka ir gerai kaip naudojat kosmetika, tai nieko ir nereikia ieskot. Ka kitos turi tikrai ne rodiklis schmoll.gif As kazkada seselius irgi tais is komplektuku sepeteliai tepdavau, budavo gerai, bet pabandzius paprastus sepetelius, supratau, kad nebuvo. Visgi nepasidazysi su visokiais perejimais, istusavimais ir tt be sepeteliu.

O del sepeteliu, tai sakyciau pagrindiniai butu: pudros, skaistalu ar bronzato (is esmes uztenka ir vieno is ju, net tik pudros viskam uztektu, bet tada nepraktiska, jau plaut reiketu po kiekvieno naudojimo - o jei tepat ir skaistalus, ir bronzata, tai velgi su vienu kazkuriuo is siu neapsieisit), seseliams tepimui ir issklaidymui (tepimui skirtu galima siauruoju krasteliu rauksle padazyt, tai ir e rauksles sepetelio apsieit galima). Manau sitie butu tokie patys pagrindiniai. O paskui jau kitus pagal poreikius galima susipirkt, nes norisi turet daugiau, kad nereiketu daznai plaut ir pan.
Atsakyti
Gosh
Aš pirkau iš Kosmados...
Kai domėjausi, tai iš šepetėlių brangiausias kainavo vos virš 50 Lt.
Aš už šepetėlį kreminei pudrai mokėjau 45 Lt. Labai geras, kokybiškas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 01 kovo 2010 - 08:50
QUOTE(shopingas @ 2010 03 01, 03:41)

O del sepeteliu, tai sakyciau pagrindiniai butu: pudros, skaistalu ar bronzato (is esmes uztenka ir vieno is ju, net tik pudros viskam uztektu, bet tada nepraktiska, jau plaut reiketu po kiekvieno naudojimo - o jei tepat ir skaistalus, ir bronzata, tai velgi su vienu kazkuriuo is siu neapsieisit), seseliams tepimui ir issklaidymui (tepimui skirtu galima siauruoju krasteliu rauksle padazyt, tai ir e rauksles sepetelio apsieit galima). Manau sitie butu tokie patys pagrindiniai. O paskui jau kitus pagal poreikius galima susipirkt, nes norisi turet daugiau, kad nereiketu daznai plaut ir pan.

Aciu shopingas uz patarimus, nono.gif tu tikra profe thumbup.gif thumbup.gif
va butent noreciau sepeteliu isbandyti, kaip supratau CS nera brangus blush2.gif
gal man padetumete issirinkti pirmam kartui is CS nebrangius blush2.gif
kaip shopingas minejo pudros, skaistalu ar bronzato ir seseliams tepimui ir issklaidymui
ir dar meteoritus turiu, ka jam reiketu, ar tiktu skaistalu sepetelis, nes skaistalu kaip ir neneaudoju doh.gif
aciu

zinau kad pradzioje temos lb daug aptariama, bet bijau suklysti blush2.gif
gal kas surinktu teisingai nuotraukeles su nuorodamis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 01 kovo 2010 - 08:52
QUOTE(Tuberosa @ 2010 02 28, 22:41)
Merginos, o kaži Vilniaus Kosmadose ar Kristėse galima nusipirkti Gosh šepetėlį pudrai ( paprastą didelį ( ne kabuki ), kiek žinau, jie natūralių šerelių) , nes aš niekur nemačiau, nebent jie  būna ne Gosh stenduose, o kažkur atskirai . Labai jau daug gerų atsiliepimų apie šitos firmos šepetėlius girdėjau ,bet aš jų kažkaip rasti nemoku  blush2.gif , ir beje, kokia Gosh šepečių kaina , jie lyg papigiaiski  tongue.gif

Sveiki 4u.gif

Tikrai zinau, kad Big PC Kosmadoje yra Gosh sepeteliu, jie padeti pire kasos vitrinoje , nes kazkada ciupinau juo , labai minkstuciai pasirode 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 03 01, 02:35)
As pirkau Silver sity dideli toki poka, buvo nuolaida, tai kiek pamenu kazka tai apie 10 lt sumokejau, o siuvimo reikemenyse tai pakeliukas maziukas ir jo kaina apie 4-5 lt  doh.gif

tai cia paprasti rutuliukai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 02 28, 21:56)
as kaip is akmens amziaus  doh.gif  doh.gif

Tai individualu smile.gif
Man asmeniškai reikia:

veidui
šepetėlio skaistalams
šepetėlio bronzantui
šepetėlio veido kontūravimui
šepetėlio konsileriui
šepetėlio šimeriui

akims:
per visą voką dengt
raukšlei
apvedimui
smulkiom detalėm išpiešt
iššešėliavimui

QUOTE(shopingas @ 2010 03 01, 03:41)
O jus nesumaiset ir nepasirinkot USPS first class paprasto kartais (vietoj 'international')?

ne, nesumaišiau, jau ne pirmą kartą iš ten siunčiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 01, 10:38)
Man asmeniškai reikia:

veidui
šepetėlio skaistalams
šepetėlio bronzantui
šepetėlio veido kontūravimui
šepetėlio konsileriui
šepetėlio šimeriui

akims:
per visą voką dengt
raukšlei
apvedimui
smulkiom detalėm išpiešt
iššešėliavimui

laaaaaaaaaabai gerai kad tokia tema yra.. dontstop gal gali smulkiau paaiskinti kas daroma veido konturavimu( pvz kokios priemones), konsileriui, simeriui doh.gif doh.gif doh.gif
ir akims irgi atrodo viskas aisku, bet nieko neaisku.
mane domintu pavizdukas, kokia priemoke ir sepetelio forma.
atsiprasau jei igrystu blush2.gif
Atsakyti