QUOTE(nila_ks @ 2010 02 24, 13:12)
Sveikos merginos, noriu jusu pagalbos, tiek skaitineju, net galva apsisuko, kiek cia daug tu sepeteliu. Kiek supratau dauguma siunciates juos. Gal galetumet padet ir man, siustis tikrai nemoku, na istikruju nesu bandzius, o kazkodel ir netraukia.
Kokios firmos sepetelius galetumet parekomenduotumet, noreciau rinkinuko. Skaitinejau Erdesos firmos, gal kas zinos ar geri tie sepetukai, dar ziuriu TBS, kaip jie? Pati turiu is Gosh firmos, man jie patinka, bet tik tris, o noriu papildyti kolekcija. Tikiuos is jusu atsakymu apsisprest, is anksto dekoju
Kokios firmos sepetelius galetumet parekomenduotumet, noreciau rinkinuko. Skaitinejau Erdesos firmos, gal kas zinos ar geri tie sepetukai, dar ziuriu TBS, kaip jie? Pati turiu is Gosh firmos, man jie patinka, bet tik tris, o noriu papildyti kolekcija. Tikiuos is jusu atsakymu apsisprest, is anksto dekoju
o tikrai jums viso rinkinuko reikia? nes rasot turit kitos firmos sepetelius, tai gal jums uztektu tiesiog po viena reikalingu sepeteliu issirinkt? cia daugumai patinka sepeteliai is coastal scents (www.coastalscents.com), tai ten yra ir rinkinuku, ir po viena nemazai. kokybes ir kainos santykis vakar gavau siuntinuka, tai patenkinta esu ju sepeteliais, kaip visad. galeciau padet uzsakyt, jokiu problemu