Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(nila_ks @ 2010 02 24, 13:12)
Sveikos merginos, noriu jusu pagalbos, tiek skaitineju, net galva apsisuko, kiek cia daug tu sepeteliu. Kiek supratau dauguma siunciates juos. Gal galetumet padet ir man, siustis tikrai nemoku, na istikruju nesu bandzius, o kazkodel ir netraukia.
Kokios firmos sepetelius galetumet parekomenduotumet, noreciau rinkinuko. Skaitinejau Erdesos firmos, gal kas zinos ar geri tie sepetukai, dar ziuriu TBS, kaip jie? Pati turiu is Gosh firmos, man jie patinka, bet tik tris, o noriu papildyti kolekcija. Tikiuos is jusu atsakymu apsisprest, is anksto dekoju  aciuks.gif

o tikrai jums viso rinkinuko reikia? nes rasot turit kitos firmos sepetelius, tai gal jums uztektu tiesiog po viena reikalingu sepeteliu issirinkt? cia daugumai patinka sepeteliai is coastal scents (www.coastalscents.com), tai ten yra ir rinkinuku, ir po viena nemazai. kokybes ir kainos santykis thumbup.gif thumbup.gif vakar gavau siuntinuka, tai patenkinta esu ju sepeteliais, kaip visad. galeciau padet uzsakyt, jokiu problemu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 vasario 2010 - 12:42
Labai suzavejo sis rinkinukas, kaip manot ar vertas http://www.coastalsc...e-brush-set.cfm
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 24, 13:18)
Labai suzavejo sis rinkinukas, kaip manot ar vertas http://www.coastalsc...e-brush-set.cfm

Man tai nelabai blush2.gif As labiau megstu pati rinkinuka susirinkti is atskiru sepeteliu, tokiu kurie man reikalingiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 02 24, 14:18)

na kaip cia pasakius, gal ir neblogas, yra neblogu sepeteliu, ir skystai pudrai, ir skaistalam, ir paprastai pudrai, ir seseliams. duoda jam 4 is 5 zvaigzdutes, nezinau..gal vis delto po viena isrinkit, va ir mergaites raso kad taip geriau. as turejau komplektuka (ne coastal scents), tai kai pradejau sepetelius po viena pirkt-jis pasidare nereikalingas, pardaviau. parasykit i az, kai reikes uzsakyt drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 24 vasario 2010 - 15:26
Gal kas zinot kokios INGLOT sepeteliu kainos? ax.gif
Domintu seseliams, kreminei pudrai bei skaistalams...
Atsakyti
QUOTE(moliugele @ 2010 02 24, 17:44)
Gal kas zinot kokios INGLOT sepeteliu kainos?  ax.gif
Domintu seseliams, kreminei pudrai bei skaistalams...

Turbut INGLOT temoje mergaites greiciau atsakys 4u.gif
Atsakyti
Labai suzavejo sis rinkinukas, kaip manot ar vertas

Man tai atrodo, kad neverta rinkinuku, geriau atskirai nusipirkti, kas reikalingas ir viskas smile.gif nes paskui is rinkinuko gali buti puse nenaudojamu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2010 02 24, 11:04)
O kokia kaina ten kur žiūri?  ax.gif

Ziurejau Sephora parduotuvej (na as juk ne LT gyvenu). Tai galit ten ir paziuret kainas (www.sephora.com). wink.gif Kitur nemanau, kad bus (nebent kas savus nusipirkes pardavines), nes cia kaip ir firminis parduotuves produktas (na pvz butu Kristiana sepeteliai).

Pirmiausiai reiketu sprest ar tikrai visus sepetelius naudosit - jei taip ir tikrai tu sepeteliu reikia, tai sita rinkinuka labai apsimoka pirkt. Bet jei realiai naudosit tik kelis sepetelius, tai geriau atskirai susirinkt.

As i sita rinkinuka laabai ilgai ziurineju, bet kadangi pavieniu sepeteliu turiu daug, tai del tos priezasties ir neperku kolkas. Nenoriu, kad be reikalo stovetu....
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 24, 08:14)
QUOTE(sarkela @ 2010 02 24, 02:33)

Šitą ir aš neseniai įsigijau smile.gif nesu naudojusių kitų šepetukų mineralinei, tai negaliu lyginti, na bet man šis labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Beje, kokia jo kaina išeina siųstis? nes aš išparduotuvėje radau savąjį blush2.gif

jeigu patį vieną siųstis - 32,50 kažkur (10$ + 2,47$ siuntimas) mirksiukas.gif jei dar kažką siųsiesi, tai pigiau gaunasi ax.gif
Atsakyti
kam reikalingi sitie sepeteliai?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(atira01 @ 2010 02 25, 14:49)
kam reikalingi sitie sepeteliai?

Jus jau kelinta karta uzduodat panasu klausima, jei tikrai noretumete info, tai sioje temoje praktiskai apie juos ir kalbama, 4 psl., 11 i jusu klausima jau atsakinejau, 13 rasit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 25 vasario 2010 - 14:04
QUOTE(Natka @ 2010 02 25, 15:55)
Jus jau kelinta karta uzduodat panasu klausima, jei tikrai noretumete info, tai sioje temoje praktiskai apie juos ir kalbama, 4 psl., 11 i jusu klausima jau atsakinejau, 13 rasit.

aciu radau apie 2 ir 4, bet kam reikalingas 1 ir 3?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atira01: 25 vasario 2010 - 14:12