Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

Sveikos, merginos 4u.gif Norėjau paklausti, gal kuri bandėte štai tokius šepetėlius iš Sephoros?

user posted image

Nu kokie man jie gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 23, 19:38)
tai taip patiko 239, kad dar viena uzsakei?  bigsmile.gif  ar cia kelioms spalvoms kad butu, as vis mastau kad dar vieno 217 noreciau

man kartais pritruksta vieno blush2.gif
Atsakyti
kaip manot su kokiu akiu pravedimo sepetuku lengviau grazia linija pravesti su kirstu ar tiesiu ploksciu? g.gif

user posted image
ar
user posted image
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet kadangi as seseliu nelabai naudoju, tai toks iskilo biggrin.gif O kokio tipo sepeteliu jus padengiat visa voka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 23, 21:20)
man kartais pritruksta vieno  blush2.gif

kaip ir man, ypac jei jis labai gerulis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 00:06)
Gal ir kvailas klausimas, bet kadangi as seseliu nelabai naudoju, tai toks iskilo biggrin.gif O kokio tipo sepeteliu jus padengiat visa voka? blush2.gif

Kiekvienai matyt skirtingai, vienai labiau patinka didesnis, kutai mazesnis, maciau, kad viena forumiete rase, kad jai puikiausiai tinka ir patinka mac 217, nors jis kaip ir priskyriamas prie isretusuojanciu, cia jau kiekviena pagal save renkasi. Sioje temoje jau buvo viena sm idejus savo pasirinktus sepetelius, kurie visi praktiskai ir buvo tai funkcijai, tai galit paziureti smile.gif

Luni

manau su kirtu graziau gautusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 23 vasario 2010 - 23:42
Po ilgų ieškojimų ir dvejonių, be atkeliaujančių 5 Coastal Scents šepetėlių, dar vieno pradedu laukti iš EM wub.gif

user posted image

Tikiuosi mineralinei pudrytei tiks, ir mano odai patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 23, 12:44)
o jie man turejo grazinti pinigelius ar kaip?gal kuriai yra neatejes siuntinys is ju?

Na jei nejudinot, tai jie suprato, kad gavot ir viskas tvarkoje. Reikejo nenuleist ranku ir rasyt, gal ir butu grazine pinigelius. O jei per paypal mokejot, tai tikrai butumet atgavus.

QUOTE(Orestes @ 2010 02 23, 20:45)
Sveikos, merginos  4u.gif Norėjau paklausti, gal kuri bandėte štai tokius šepetėlius iš Sephoros?

Nu kokie man jie gražūs  wub.gif

As tik parduotuvej vis paziuriu, bet niekaip nenusiperku (nueinu pirkt, bet vis pagalvoju, kad gi turiu uztektinai sepeteliu)... Labiausiai 'reikejo' man 2 ir 5, bet 5 tik viena puse butu naudojama, tai atsisakiau, o 2 vis einu, ziuriu ir laukiu tinkamos progos...
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 02 24, 02:33)
Po ilgų ieškojimų ir dvejonių, be atkeliaujančių 5 Coastal Scents šepetėlių, dar vieno pradedu laukti iš EM wub.gif

user posted image

Tikiuosi mineralinei pudrytei tiks, ir mano odai patiks  rolleyes.gif

turiu sita sepeteli tai pats nuostabiausias,tepu suo juo ir kremine pudra ir mineraline.labai minkstutis,gerai tepa.super thumbup.gif .
o del siuntinuko buciu nenuleidusi ranku bet tuo metu nebuvo kada rasineji jiems laiskus,beje jei moki per paypal tai tada reikia ir jiems rasyti laiska ar kaip?gal smulkiau iseitu nupasakoti.nes dabar ir vel uzsisakiau kelis sepetelius bijau kad galiu vel negauti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 02 24, 02:33)

Šitą ir aš neseniai įsigijau smile.gif nesu naudojusių kitų šepetukų mineralinei, tai negaliu lyginti, na bet man šis labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Beje, kokia jo kaina išeina siųstis? nes aš išparduotuvėje radau savąjį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 vasario 2010 - 08:14
user posted image
Na, o aš vakar jau išbandžiau Gosh skystai pudrai...

Pakartosiu vienos narės žodžius: tai ką tada kiti šepetėliai daro???

Super. Labai švelnus, gerai paskirsto, kokybiškas... O ir kaina gera. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 24, 04:45)
As tik parduotuvej vis paziuriu, bet niekaip nenusiperku (nueinu pirkt, bet vis pagalvoju, kad gi turiu uztektinai sepeteliu)... Labiausiai 'reikejo' man 2 ir 5, bet 5 tik viena puse butu naudojama, tai atsisakiau, o 2 vis einu, ziuriu ir laukiu tinkamos progos...

O kokia kaina ten kur žiūri? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jusu pagalbos, tiek skaitineju, net galva apsisuko, kiek cia daug tu sepeteliu. Kiek supratau dauguma siunciates juos. Gal galetumet padet ir man, siustis tikrai nemoku, na istikruju nesu bandzius, o kazkodel ir netraukia.
Kokios firmos sepetelius galetumet parekomenduotumet, noreciau rinkinuko. Skaitinejau Erdesos firmos, gal kas zinos ar geri tie sepetukai, dar ziuriu TBS, kaip jie? Pati turiu is Gosh firmos, man jie patinka, bet tik tris, o noriu papildyti kolekcija. Tikiuos is jusu atsakymu apsisprest, is anksto dekoju aciuks.gif
Atsakyti