Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(aistukke @ 2010 02 19, 12:42)
Man atrodo,kad ne schmoll.gif

QUOTE(petite princesse @ 2010 02 19, 12:46)
tikrai ne originalai. sitas puslapis yra gerai zinomas, kaip fuflo platintojas...

taip paciai ir galvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 19, 13:10)
http://www.brush111.com/product_1.html gal kas galite pasakyti cia Mac sepeteliai originalas ar ne g.gif

tikrai ne, net nepanašūs į MAC schmoll.gif
Atsakyti
Dolce & Gabbana The Brush Collection
prekyboje nuo kovo 2010.
user posted image
Atsakyti
Ale jau is foto matosi, kad D&G sepeteliu shereliai kokybe nekvepia...
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 02 19, 13:00)
Dar labai noriu įsigyti kokybišką šepetėlį mineralinei pudrai. Naudoju BE mineralinę birią pudrą  ax.gif  Nežinau, ar irgi rinktis iš CS kabukį, ar vis dėlto BE kabukį įsigyti... Šiaip brangokas antras variantas  blush2.gif  Ką patarsite jau bandžiusios? Bijau, kad nesigailėčiau taupydama, nes ne visi šepetėliai gerai pakabina mineralus - nubyra daug, nors ir nukračius į dangtelį  g.gif  Dabar naudoju Lise Watier (viršutinį) - puikiai kabina, puikiai dengia, bet norisi didesnio... ax.gif

BE mineralinei pudrau naudoju BE kabuki, man siurkstokas. Gal koks brokuotas pasitaike, bet antra kart nepirkciau 4u.gif

Norejau paklausti, kai siunciates is CS, kaip apmokat? Korteles duomenu nenoriu viesinti, tai tada ta antra varianta rinktis, ar kaip ?g.gif Nenoriu nusigrybaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs. Cherry: 20 vasario 2010 - 12:25
Paypalu apmoku... Ten apmokejima paypalu reikia rinktis dar nedaejus iki tos grafos, kur leidzia rinkis siuntimo buda. Paypalo nuoroda buna puslapio virsuje.
Atsakyti
Turiu iš CS pink kabuki, pink angle taklon ir pink oval fluff shadow šepetėlius, visais esu labai patenkinta, pirksiu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 20, 13:06)
Turiu iš CS pink kabuki, pink angle taklon ir pink oval fluff shadow šepetėlius, visais esu labai patenkinta, pirksiu dar  smile.gif

bet kabukis toks mažuliukas, pudrai gal nelabai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs. Cherry @ 2010 02 20, 12:25)
BE mineralinei pudrau naudoju BE kabuki, man siurkstokas. Gal koks brokuotas pasitaike, bet antra kart nepirkciau  4u.gif

Ačiū 4u.gif Jau paskaičiau daugiau atsiliepimų, kad BE šepetėliai šiurkštoki, daug kam nepatinka... bet gal sakau taip turi būti, gal su švelniu nepasideng gražiai, neįsimasažuos į odą mineralai? g.gif

QUOTE(Mrs. Cherry @ 2010 02 20, 12:25)
Norejau paklausti, kai siunciates is CS, kaip apmokat? Korteles duomenu nenoriu viesinti, tai tada ta antra varianta rinktis, ar kaip  ?g.gif Nenoriu nusigrybaut  blush2.gif

Aš renkuosi PayPal, nes turiu Virtuon kortelę. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 02 20, 16:26)
bet kabukis toks mažuliukas, pudrai gal nelabai?  g.gif

Aš skaistalams naudoju, dėl pudros nežinau ax.gif
Atsakyti
O kuo sitie skiriasi tarpusavyje blush2.gif
user posted image
user posted image
Cia kiek suprantu abu skirti isseseliavimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 02 20, 16:26)
.. bet gal sakau taip turi būti, gal su švelniu nepasideng gražiai, neįsimasažuos į odą mineralai?  g.gif

svelnu sintetini turi Everyday Minerals - labai graziai isimasazuoja ir nedirgina odos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 20, 16:59)
Aš skaistalams naudoju, dėl pudros nežinau  ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi su nedideliu kabuki puikiai skaistalai tepasi
Atsakyti