Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetiniai šepetėliai

QUOTE(sarkela @ 2010 02 19, 01:08)
Per vėlai atradau jūsų temukę- būsiu prisisakiusi per didelių šepetėlių  doh.gif 

lyg tai 2, 3 ir 4 man tai ziurint vienodi g.gif
na gal visvien sau mylimuka atrasit, o kas netiks, tai galesit isparduotuven keliauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2010 02 18, 23:41)
kirsta skaistalu, su sviesesniais seriukais  ax.gif su MAC nepalygint  schmoll.gif

nu jo, laikant mac teptuka, tai jis toks rimtas atrodo ir preciziskai padarytas, beje dziaugiuosi isigyjus mac 217, jis nepakartojamas wub.gif noreciau to 165 blush2.gif
bet negaliu sakyti kad CS nekokybiski, jie geri, tik vat kad galetu kai kurie graziau padaryti butu, bet tada ir kaina ju nebebutu tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natka: 19 vasario 2010 - 00:25
QUOTE(Natka @ 2010 02 19, 00:28)
lyg tai 2, 3 ir 4 man tai ziurint vienodi  g.gif
na gal visvien sau mylimuka atrasit, o kas netiks, tai galesit isparduotuven keliauti  mirksiukas.gif

3 ir 4 mažesnieji voko dengimui (ėmiau skirtingiems šešėliams), o 1 ir 2 ko gero didžiausi visam vokui padengti (pirmasis skaičiau daug kam didokas g.gif ). Būtų ir vieno užtekę aišku, bet kai sudėjau nuotraukas į vieną krūvą, tada tik pamačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 02 19, 01:51)
3 ir 4 mažesnieji voko dengimui (ėmiau skirtingiems šešėliams), o 1 ir 2 ko gero didžiausi visam vokui padengti (pirmasis skaičiau daug kam didokas  g.gif ). Būtų ir vieno užtekę aišku, bet kai sudėjau nuotraukas į vieną krūvą, tada tik pamačiau  biggrin.gif

biggrin.gif jo, buna, tas pirmas tikrai didelis, bet as kai ji pamaciau, kai pas mane jau atkeliavo visa siunta, tai iskarto pamylau, nes su juo tepu vienos spalvos seseli, pvz pagrindine per visa voka, ir uztenka keliu potepiu kad visa voka padengti. Na, arba patiks, arba ne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 18, 01:43)
Gal kuri turit si CS sepeteli? Skaiciau, kad labai siurkstus, idomu ar tiesa  g.gif

As ne seseliu, bet tos pacios serijos skaistalu turiu - tai siurkstus. Pirmakart pasidazius nepatiko, numeciau i stalciu. Po to MAC toki pat nusipirkau, bet jis irgi siurkstus buvo (kiek svelnesnis uz CS), o dar ir seresi, tai grazinau MAC. O CS kazkaip pripratau naudot, tai man jis nebetoks siurkstus (aisku jau plautas, suminkstejes), tiksliau nesiurkstus arba pripratau jau. Bet odytes neerzina, nors ir jautri pas mane. Na o seseliams turbut nesirinkciau is sios serijos....

QUOTE(Inga654 @ 2010 02 18, 10:52)
dar ir meginelį kažkokį pridejo (nors sepetukas tik porą dolerių kainavo), tik dar neišsiaiškinau, šešėliai ten ar skaistalai  lotuliukas.gif

Megineliu visada prideda jie nepriklausomai nuo to, uz kiek perkama smile.gif

QUOTE(Roxetė @ 2010 02 18, 20:06)
O jus man dabar pasakykit, ar po kiekvieno dazymosi sepeteli plaunat?nes jei kita karta imsit kitas spalvas....kaip tada?  4u.gif

As tai tikrai neplaunu po kiekvieno karto. Dazniausiai visus sepetelius plaunu karta per savaite (skystu produktu nenaudoju), tai man puikiausiai uztenka. Na turiu seseliams ne po viena sepeteli, tai apsieinu su tiek. Spalvos daznai labai panasios buna daznatis i darba. Na jei jau sepeteliu pritruksta, tai imu sviesesne spalva dazyta (kai noriu tamsiau dazytis) ir pabruzinu i servetele dar.

QUOTE(savita1 @ 2010 02 18, 21:57)
Gal galit kuri esat prisiregistravusi tam puslapyje sumesti i krepsiuka siuos du sepetelius ir paziureti kiek jie su siuntimu man kainuotu blush2.gif Nes as kiek ziuriu, nerodo galutines kainos, arba kazka ne taip darau g.gif

Man atrodo nereikia but prisiregistravus - gal jus nepasirinkot siuntimo budo ir neiraset pasto kodo? g.gif

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 02 18, 22:07)
As manau, jog skaistalus tiksliai ir graziai galima padengti su tokiu sepeteliu, kaip veduokle g.gif

Tik reikia pasirinkt ta sepeteli teisingai, nes yra vienas padengimui, o kitas tiesiog nubraukt nubyrejusius produktus nuo veiduko ;)Nors man nepasakyciau, kad tai pats geriausias skaistalu sepetelis.

QUOTE(Natka @ 2010 02 18, 22:46)
turbut po mac nei vieni nepatinka  mirksiukas.gif

Ne man adresuota, bet.... Kazkada isivaizdavau, kad MAC, tai kazkas tokio sepeteliu pasaulyje - aisku labai dziaugiausi, kai turejau galimybe isigyt, isbandyt, tik kad realiai nusivyliau (o gal per daug tikejausi). Man dauguma kitu firmu arba net zymiai pigesniu yra geresni uz MAC. ax.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 02 19, 01:08)
1. Per vėlai atradau jūsų temukę- būsiu prisisakiusi per didelių šepetėlių  doh.gif  ir dar ko gero pirmi du - vienodi pagal paskirtį... 

2. O gal tinka ne tik padengimui, bet ir sumaišymui, suliejimui šešėlių? wub.gif

1. Tai, kad pirmi keturi visi vienodi (ta prasme vienoda funkcija atlieka) tik dydziai skiriasi.

2. Butent tie pirmieji keturi, tai netiks suliejimui - jie standus, o suliejimui geriausia tokie laisvesni, minkstesni. Nes su standziais gausis labai apibreztos linijos, ryskus perejimas. Kam tikrai jie gali buti naudojami (ziuresit aisku del dydzio, nes su labai dideliais tas nepatogu), tai pasukus sonu (na kad butu ta plona sereliu briaunele) galima dazyt rauksle ir isorini kamputi. Paskutinysis irgi standus, bet is bedos is tiks suliejimui.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 19, 03:30)
Ne man adresuota, bet.... Kazkada isivaizdavau, kad MAC, tai kazkas tokio sepeteliu pasaulyje - aisku labai dziaugiausi, kai turejau galimybe isigyt, isbandyt, tik kad realiai nusivyliau (o gal per daug tikejausi). Man dauguma kitu firmu arba net zymiai pigesniu yra geresni uz MAC.  ax.gif

manau tai labai individualu, esu ir as nemazai sepeteliu ciupinejus, bandzius, tai kol kas man tik MAC patinka -minkstuciai, svelnuciai, bet gerai kabina produkta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2010 02 18, 21:08)
Mergaites, kuris kažin fainesnis :

user posted image

ar šitas:

user posted image

Niekaip negaliu apsispręsti  doh.gif

Tiesa, gavau iš jų jau kelis šepetelius, bet dar gerai neišbandžiau, ner kada  doh.gif  Įdėjo šešėlių meginuką, bet spalva tokia žydra žydra  lotuliukas.gif

As ta ruzava gavau, tai labai fainas, bet kaip sakiau kolkas seriasi doh.gif Ir seseliu megineli irgi gavau zydra spalva. Siaip labai grazi spalvyte, ir tepasi labai fainai thumbup.gif Reiks gal kada daugiau uzsisakyt seseliu, nes niekada nenaudodavau biriu seseliu, tai labai patiko kai pabandziau wub.gif

QUOTE(sarkela @ 2010 02 19, 00:08)

Va sita irgi gavau, man labai patiko su juo seselius tepti, truputi siurkstokas, bet labai patiko, nes gerai spalva padengia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 02 19, 11:54)
Neiskenciau, ir uzsisakiau dar seseliu meginuku  doh.gif  biggrin.gif

tai ruzavas geras bigsmile.gif ?
o kokius uzsakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2010 02 19, 11:16)
tai ruzavas geras  bigsmile.gif ?
o kokius uzsakei? bigsmile.gif

man patiko ruzavas thumbup.gif toks didelis ir patogus thumbup.gif Tik laukiu kada baigs sertis biggrin.gif

Seselius uzsakiau mineralinius birius 10 spalvyciu bigsmile.gif Ziuresiu kokia spalva labiausiai tiks, tada galima bus jau normalius kiekius uzsisakyt smile.gif
Atsakyti
Dar labai noriu įsigyti kokybišką šepetėlį mineralinei pudrai. Naudoju BE mineralinę birią pudrą ax.gif Nežinau, ar irgi rinktis iš CS kabukį, ar vis dėlto BE kabukį įsigyti... Šiaip brangokas antras variantas blush2.gif Ką patarsite jau bandžiusios? Bijau, kad nesigailėčiau taupydama, nes ne visi šepetėliai gerai pakabina mineralus - nubyra daug, nors ir nukračius į dangtelį g.gif Dabar naudoju Lise Watier (viršutinį) - puikiai kabina, puikiai dengia, bet norisi didesnio... ax.gif
user posted image

Atsakyti
http://www.brush111.com/product_1.html gal kas galite pasakyti cia Mac sepeteliai originalas ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 19 vasario 2010 - 13:12
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 19, 13:10)
http://www.brush111.com/product_1.html gal kas galite pasakyti cia Mac sepeteliai originalas ar ne g.gif

Man atrodo,kad ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 19, 13:10)

tikrai ne originalai. sitas puslapis yra gerai zinomas, kaip fuflo platintojas...
Atsakyti