QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 18, 01:43)
Gal kuri turit si CS sepeteli? Skaiciau, kad labai siurkstus, idomu ar tiesa
As ne seseliu, bet tos pacios serijos skaistalu turiu - tai siurkstus. Pirmakart pasidazius nepatiko, numeciau i stalciu. Po to MAC toki pat nusipirkau, bet jis irgi siurkstus buvo (kiek svelnesnis uz CS), o dar ir seresi, tai grazinau MAC. O CS kazkaip pripratau naudot, tai man jis nebetoks siurkstus (aisku jau plautas, suminkstejes), tiksliau nesiurkstus arba pripratau jau. Bet odytes neerzina, nors ir jautri pas mane. Na o seseliams turbut nesirinkciau is sios serijos....
QUOTE(Inga654 @ 2010 02 18, 10:52)
dar ir meginelį kažkokį pridejo (nors sepetukas tik porą dolerių kainavo), tik dar neišsiaiškinau, šešėliai ten ar skaistalai
Megineliu visada prideda jie nepriklausomai nuo to, uz kiek perkama
QUOTE(Roxetė @ 2010 02 18, 20:06)
O jus man dabar pasakykit, ar po kiekvieno dazymosi sepeteli plaunat?nes jei kita karta imsit kitas spalvas....kaip tada?
As tai tikrai neplaunu po kiekvieno karto. Dazniausiai visus sepetelius plaunu karta per savaite (skystu produktu nenaudoju), tai man puikiausiai uztenka. Na turiu seseliams ne po viena sepeteli, tai apsieinu su tiek. Spalvos daznai labai panasios buna daznatis i darba. Na jei jau sepeteliu pritruksta, tai imu sviesesne spalva dazyta (kai noriu tamsiau dazytis) ir pabruzinu i servetele dar.
QUOTE(savita1 @ 2010 02 18, 21:57)
Gal galit kuri esat prisiregistravusi tam puslapyje sumesti i krepsiuka siuos du sepetelius ir paziureti kiek jie su siuntimu man kainuotu
Nes as kiek ziuriu, nerodo galutines kainos, arba kazka ne taip darau
Man atrodo nereikia but prisiregistravus - gal jus nepasirinkot siuntimo budo ir neiraset pasto kodo?
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 02 18, 22:07)
As manau, jog skaistalus tiksliai ir graziai galima padengti su tokiu sepeteliu, kaip veduokle
Tik reikia pasirinkt ta sepeteli teisingai, nes yra vienas padengimui, o kitas tiesiog nubraukt nubyrejusius produktus nuo veiduko ;)Nors man nepasakyciau, kad tai pats geriausias skaistalu sepetelis.
QUOTE(Natka @ 2010 02 18, 22:46)
turbut po mac nei vieni nepatinka
Ne man adresuota, bet.... Kazkada isivaizdavau, kad MAC, tai kazkas tokio sepeteliu pasaulyje - aisku labai dziaugiausi, kai turejau galimybe isigyt, isbandyt, tik kad realiai nusivyliau (o gal per daug tikejausi). Man dauguma kitu firmu arba net zymiai pigesniu yra geresni uz MAC.
QUOTE(sarkela @ 2010 02 19, 01:08)
1. Per vėlai atradau jūsų temukę- būsiu prisisakiusi per didelių šepetėlių
ir dar ko gero pirmi du - vienodi pagal paskirtį...
2. O gal tinka ne tik padengimui, bet ir sumaišymui, suliejimui šešėlių?
1. Tai, kad pirmi keturi visi vienodi (ta prasme vienoda funkcija atlieka) tik dydziai skiriasi.
2. Butent tie pirmieji keturi, tai netiks suliejimui - jie standus, o suliejimui geriausia tokie laisvesni, minkstesni. Nes su standziais gausis labai apibreztos linijos, ryskus perejimas. Kam tikrai jie gali buti naudojami (ziuresit aisku del dydzio, nes su labai dideliais tas nepatogu), tai pasukus sonu (na kad butu ta plona sereliu briaunele) galima dazyt rauksle ir isorini kamputi. Paskutinysis irgi standus, bet is bedos is tiks suliejimui.