Keletą įdarų lavašui:1.)1 pakelis smulkintų krabų lazdelių, petražolių ir krapų, 1 sutrinta česnako skiltelė, majonezo, 100 g tarkuoto sūrio.
2.) 200 g varškės, 1 sutrinta česnako skiltelė, krapų, majonezo.
3.) 200 g stambiai tarkuoto kumpio, 100 g tarkuoto sūrio, česnakų, krapų ir majonezo pagal skonį.
4.) tepamas sūris ir sūdyta lašiša
5.) lydytas sūris, kiaušiniai, salotų lapai, česnakai, majonezas, kt.žalumynai
6.) lydytas sūris, šalto rūkymo nugarinė, salotas
Ištiestą ploną lavašą patepkite pasirinktu įdaru, susukite ir palaikykite šaltai apie 1 val. Įdarai neturi būti skysti. Prieš patiekdami supjaustykite įstrižais gabalėliais arba storesniais griežinėliais.
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.