Mergaitės, labai rekomenduoju paskaityti tas, kurios nori skanios ir kokybiškos duonos su raugu. Šiame bloge tiek naujo ir įdomaus, kad negalima nesižavėti. Viskas apie raugą, daug receptų ir šiaip visokių gudrybių. Pagal šuios receptus aš jau senai kepu viską.
http://www.anna973.blogspot.com/
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 08, 13:39)
Mergaitės, labai rekomenduoju paskaityti tas, kurios nori skanios ir kokybiškos duonos su raugu. Šiame bloge tiek naujo ir įdomaus, kad negalima nesižavėti. Viskas apie raugą, daug receptų ir šiaip visokių gudrybių. Pagal šuios receptus aš jau senai kepu viską.
http://www.anna973.blogspot.com/
http://www.anna973.blogspot.com/
Terra2, noriu padėkoti už Jūsų "palangos" duonos receptą, gavosi puikiai.
QUOTE(pipete @ 2010 03 08, 14:00)
Terra2, noriu padėkoti už Jūsų "palangos" duonos receptą, gavosi puikiai.
Širdis džiaugiasi!
Ir as noriu padekoti Terra2 uz raugo ir uz duonos receptus
Vis atrode, kad kepti duona su raugu yra labai sudetinga... Bet paruosiau rauga pagal jusu recepta ir dabar tik su juo kepu duona. Gaunasi superine duonele
Vis atrode, kad kepti duona su raugu yra labai sudetinga... Bet paruosiau rauga pagal jusu recepta ir dabar tik su juo kepu duona. Gaunasi superine duonele
QUOTE(Lung @ 2010 03 02, 17:55)
Merginos, kam rupių miltų Užsukit į DeLoną, pasiklauskit Yra rupių: ruginių, miežinių, kvietinių
Šiaulietės, gal kuri dar miltų ar ko užsinorėtumėt iš Delonos Kooperuokimės
QUOTE(Banga @ 2010 03 08, 16:49)
Ir as noriu padekoti Terra2 uz raugo ir uz duonos receptus
Vis atrode, kad kepti duona su raugu yra labai sudetinga... Bet paruosiau rauga pagal jusu recepta ir dabar tik su juo kepu duona. Gaunasi superine duonele
Vis atrode, kad kepti duona su raugu yra labai sudetinga... Bet paruosiau rauga pagal jusu recepta ir dabar tik su juo kepu duona. Gaunasi superine duonele
A6 labai džiaugiuosi, kad Jums pavyko susidraugauti su raugu! Skanios duonelės!
Labas visoms
Gal kas kepėt ir galit pasakyti ar čia tikrai taip ir reikia su tuo "Hubertu"
Tai pridėjus visko kaip 5 dieną, dar tokį didelį kiekį miltų, vėl po stiklinę cukraus ir miltų pilti
Gal kas kepėt ir galit pasakyti ar čia tikrai taip ir reikia su tuo "Hubertu"
QUOTE
1 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti
2 -dieną - kartą dienoje pamaišyti
3 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti
4 -dieną - kartą dienoje pamaišyti
5 -dieną - vakare pridėti:
1 stiklinę cukraus
1 stiklinę pieno
1 stiklinę miltų
6 -d -pamaišyti kartą dienoje
7- d - """"""""
8- d - """""""
9 -d - """"""""
10 dieną iš ryto pridėti visko ,kaip 5 -tą dieną
Tą pačią dieną reikia kepti.
Kepimui: į kepimo dalies raugą dar pridedame
1 stiklinę cukraus
1 stiklinę pieno
3 kiaušinius
3 stiklines miltų
pusę stiklinės aliejaus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 -dieną - kartą dienoje pamaišyti
3 -dieną - laikyti ramiai,nejudinti
4 -dieną - kartą dienoje pamaišyti
5 -dieną - vakare pridėti:
1 stiklinę cukraus
1 stiklinę pieno
1 stiklinę miltų
6 -d -pamaišyti kartą dienoje
7- d - """"""""
8- d - """""""
9 -d - """"""""
10 dieną iš ryto pridėti visko ,kaip 5 -tą dieną
Tą pačią dieną reikia kepti.
Kepimui: į kepimo dalies raugą dar pridedame
1 stiklinę cukraus
1 stiklinę pieno
3 kiaušinius
3 stiklines miltų
pusę stiklinės aliejaus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštas vanilinio cukraus
Tai pridėjus visko kaip 5 dieną, dar tokį didelį kiekį miltų, vėl po stiklinę cukraus ir miltų pilti
Rasma,aš užsiėmus "žaisti" su tuo Hubertu, aš Hermanu jį vadinu Prieš keletą metų irgi esu tą raugą turėjus. O šįkart vieną sykį jau kepiau,po poros dienų vėl kepsiu.Kaip ten surašyta buvo,taip ir dariau,tik kad į tą tešlą kur jau kepti,tai cukraus daugiau nebedėjau,ir taip ganėtinai saldu.O pyragas gavosi tikrai labai diiidelis Beveik savaitę valgėm O šiaip minkštutis,skanutis,vyras jau dabar laukia,kada vėl kepsiu
Papildyta:
O vakar vakare kepiau labai skanų pyragą/keksą su varške ir šokoladu,niam niam Tešlą ruošiau,maišiau pati,tik kepiau duonkepėje. Jei ką domintų,galiu parašyti receptą
Papildyta:
O vakar vakare kepiau labai skanų pyragą/keksą su varške ir šokoladu,niam niam Tešlą ruošiau,maišiau pati,tik kepiau duonkepėje. Jei ką domintų,galiu parašyti receptą
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 03 08, 16:40)
Šiaulietės, gal kuri dar miltų ar ko užsinorėtumėt iš Delonos Kooperuokimės
Aš už
QUOTE(Giedruzhee @ 2010 03 09, 10:56)
O vakar vakare kepiau labai skanų pyragą/keksą su varške ir šokoladu,niam niam Tešlą ruošiau,maišiau pati,tik kepiau duonkepėje. Jei ką domintų,galiu parašyti receptą
labai lauksim recepto
QUOTE(dzhina @ 2010 03 09, 12:55)
labai lauksim recepto
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
110g sviesto
220g varškės
150g cukraus
2 kiaušiniai
280g miltų
1a.š.vanilinio cukraus
1,5a.š.kepimo miltelių
1/4a.š.druskos
60ml pieno
150g šokolado gabaliukų (dėjau vieną Karūnos juodą)
Viršui pabarstyti:
2-3v.š.cukraus
1a.š.cinamono
2-3v.š.smulkintų riešutų
Išplakti minkštą sviestą,cukrų,varškę,kiaušinius iki vientisos masės.Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska,suberti į masę,dėti vanilę,viską išmaišyti.Supilti pieną,dar kartą išmaišyti.Įmaišyti šokoladą smulkiais gabaliukais.Dėti tešlą į kepimo formą,pabarstyti cukrumi,sumaišytu su cinamonu ir riešutais.Kepti 180 temp.50-60min.Aš kepiau kepimo programa duonkepėje
QUOTE(Giedruzhee @ 2010 03 09, 12:25)
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Aciu labai
reiks iskepti ilgajam savaitgaliui
o 1 val kepimo duonkepeje uzteko?
Aciu labai
reiks iskepti ilgajam savaitgaliui
o 1 val kepimo duonkepeje uzteko?