Oooo tai džiugu kad ši funkcija yra... beliks tik susirasti info kaip ir iš ko šį produktą gaminti galima ir ar po to į stiklainius žiemai ar tik šviežiam valgymui
beja kiek mačiau yra atidėjimo funkcija tai su ja galima duonutę rytui išsikepti turbūt... gal bus funkcija kur ne vien kepimas bet kartu ir kildinimas...
Tai atrodo beveik visas programas galima jungti su kepimo atidėjimu Aš to dar irgi neišbandžius, man dar norisi stebėt duonkepės darbą Va šiandien jau iškepiau Terros Plikytą kvietinę, ir dabar ruošiasi tešla nerez Borodino
Ledum - su raugu gali kept kokį tik nori batoną, net jei receptas su mielėmis Raugo reikia imti (ar pasidaryti, jei turi mažiau) maždaug 1/3 tešlos masės, o pačių miltų bei vandens - mažinti. Jei duoną kepsi ne duonkepėj, tai iš esmės nebus labai svarbu, jei galutiniame rezultate tešlos pasidarysi daugiau Mat duonkepė tai ribotą svorį kepa...
Vien žo, mergaitės, nenoriu garsiai šnekėt, bet jau tariuosi su leidyklomis dėl mano knygos leidimo, telikęs redagavimas ir dizainavimas ir, aišku, galvoju, kaip čia geriau daryt, kad valstybė mokesčiais nepakeliamais neapdėtų... Tai, nataliunchik, nekonkuruosi?
Vien žo, mergaitės, nenoriu garsiai šnekėt, bet jau tariuosi su leidyklomis dėl mano knygos leidimo, telikęs redagavimas ir dizainavimas ir, aišku, galvoju, kaip čia geriau daryt, kad valstybė mokesčiais nepakeliamais neapdėtų... Tai, nataliunchik, nekonkuruosi?
Man šiandien irgi kepinių diena. Nuo ryto 'kepu': tradicinį (kaip pirktinį, tokios formos..su dryžiukais) batoną ir duoną "Danickij" (iš Michailo blog'o), žiūrėsim kas gausis Šeima nuo ryto aplink mano puodus su raugais tešlom sukasi..bet dar nėra kuom vaišinti. Ilgas procesas skanią duonelę iškept..
Neiškentė vaikai ir dabar su tėčiu sausainius kepasi iš atšildytos "Mantingos" sluoksniuotos tešlos
Neiškentė vaikai ir dabar su tėčiu sausainius kepasi iš atšildytos "Mantingos" sluoksniuotos tešlos
merginos, o nuo kvietinio raugo turi atsiskirt vanduo ar ne?
gal neaiskiai as cia, bet man kazko miltai nusedo, o vanduo virsuj, bet rugstele yra, nors ir nelabai noriai kyla
gal neaiskiai as cia, bet man kazko miltai nusedo, o vanduo virsuj, bet rugstele yra, nors ir nelabai noriai kyla
QUOTE(audryta @ 2010 03 07, 19:28)
merginos, o nuo kvietinio raugo turi atsiskirt vanduo ar ne?
gal neaiskiai as cia, bet man kazko miltai nusedo, o vanduo virsuj, bet rugstele yra, nors ir nelabai noriai kyla
gal neaiskiai as cia, bet man kazko miltai nusedo, o vanduo virsuj, bet rugstele yra, nors ir nelabai noriai kyla
Sumaišyk raugą, nieko blogo jam nėra (gal per skystas).
QUOTE(pipete @ 2010 03 07, 19:34)
Sumaišyk raugą, nieko blogo jam nėra (gal per skystas).
aciu kaip pirma karta darau tai jaudinuosi labai
na pilu 100ml vandens ir 100gr miltu, kolkas neturiu kaip pasverti tai beveik is akies, bet ziuriu kad blynu turstumo butu
QUOTE(audryta @ 2010 03 05, 18:49)
ir as jungiuosi prie jusu, siandien uzsimaisysiu rauga
tik klausimelis Terra2, minejai duonos recepteli cia
na esu zalia, tai paklausiu, ten duonos tesinys ar galima kaip kitaip kepti? ir kiek tada reiktu miltu?
tik klausimelis Terra2, minejai duonos recepteli cia
na esu zalia, tai paklausiu, ten duonos tesinys ar galima kaip kitaip kepti? ir kiek tada reiktu miltu?
Žinoma, kad galima kepti bet kokią duoną su naminiu raugu. Jei norisi vieno kepaliuko, proporcijas reikia mažinti perpus.
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2010 03 07, 11:37)
as kadangi rauga pgl terra dariau tai jos nurodymais ir vadovaujuos kadangi ruosiaus kvietine kept tai kvietiniais ir pamaitinau, starteris is ruginiu padarytas
Jūs labai gerai viską supratote ir mokate kitiems paaiškinti. O man nesigauna matyt aiškiai išdėstyti minties, kad kitos nesupranta. Matyt amžius savo daro.
QUOTE(Terra2 @ 2010 03 08, 09:57)
Žinoma, kad galima kepti bet kokią duoną su naminiu raugu. Jei norisi vieno kepaliuko, proporcijas reikia mažinti perpus.
Papildyta:
Jūs labai gerai viską supratote ir mokate kitiems paaiškinti. O man nesigauna matyt aiškiai išdėstyti minties, kad kitos nesupranta. Matyt amžius savo daro.
Papildyta:
Jūs labai gerai viską supratote ir mokate kitiems paaiškinti. O man nesigauna matyt aiškiai išdėstyti minties, kad kitos nesupranta. Matyt amžius savo daro.
na jau buvau issigandusi
na nieko, pas mus seimyna labai megsta svieziuskepinius, tai tu dvieju kepaliuku greit neliks
QUOTE(Mrs. R @ 2010 03 07, 17:27)
Vien žo, mergaitės, nenoriu garsiai šnekėt, bet jau tariuosi su leidyklomis dėl mano knygos leidimo, telikęs redagavimas ir dizainavimas ir, aišku, galvoju, kaip čia geriau daryt, kad valstybė mokesčiais nepakeliamais neapdėtų... Tai, nataliunchik, nekonkuruosi?
Sveikinu, tik nesupratau, ar dar tik tariesi ar jau paėmę redagavimui
Man patinka sveika konkurencija
QUOTE(nataliuncik @ 2010 03 08, 12:58)
Sveikinu, tik nesupratau, ar dar tik tariesi ar jau paėmę redagavimui
Man patinka sveika konkurencija
Man patinka sveika konkurencija
Kuo daugiau knygų, tuo geriau, o jau pirkėjas atsirinks pagal savo poreikius ir knygos vertę.
QUOTE(pipete @ 2010 03 08, 12:22)
Kuo daugiau knygų, tuo geriau, o jau pirkėjas atsirinks pagal savo poreikius ir knygos vertę.