QUOTE(Mrs. R @ 2010 03 07, 10:48)
Nataliunchik
Gardžiausių kepinių, šauniausių idėjų ir pilvukų, pasiruošusių priimti visą sukurtą gėrį
Ledum - aš turiu ir tokį, ir tokį raugą. Duoną mėgstu rūgščią su ruginiu raugu, o vat batono noriu normalaus, tai dabar sureguliuosiu kvietinio rūgštumą. Iš esmės tai nesvarbu iš kokio kokią duoną kepsi, tik vat jei nesinori rūgštaus batono, reik suktis su dviem raugais
Mrs. R , mano kvietinis raugas irgi jau gatavas. Kai jau kepsit ką su tuom kvietiniu raugu gal pasidalintumėt receptuku. Man kažkaip tik duonytė užkliūva. Batono su raugu nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Nerutė @ 2010 03 07, 11:37)
as kadangi rauga pgl terra dariau tai jos nurodymais ir vadovaujuos
kadangi ruosiaus kvietine kept tai kvietiniais ir pamaitinau, starteris is ruginiu padarytas
Papildyta:
QUOTE(Giedruzhee @ 2010 03 07, 12:50)
Sveikos kepėjos,reikia man patarimo,paprotinimo iš šalies.. Noriu kepti nerez Borodino duona,ir dabar jau nesuprantu..
Lyg ir viskas aišku,bet..Minkyti tešlos programa,palikti 2-3val pakilti,kepti kepimo programa
Ar toji kepimo progr.ir yra BACKEN(taip mano duonkepėj įvardinta)? Bet aprašyme rašoma-duonos ar pyrago apskrudinimas.Tai nesuprantu-ar galima ta programa kepti duoną,ar ji iškeps,ar skirta TIK skrudinimui? Atsakykit,kas žinote,būsiu dėkinga
Man kažkaip atrodo, kad Backen tik kepimas be maišymo ir kildinimo. O kiek laiko rodo ekranėly nustačius Backen ?