Opa-pa-pa, pirmu momentu irgi pagalvojau - apversta, bet po to dašilo, kad čia nuo kibirėlio taip, graži duonelė
QUOTE(nataliuncik @ 2010 03 02, 14:31)
Aš nedėjau, nes į Bočių šiaip reikia medų (bet ne cukrų) dėt,
Aha, vadinasi nuojauta manęs neapgavo - įdėjau šaukštą medaus Jau valgau iškepusią - skanumėlis Nataliuncikai, dėkui už fantastišką receptą Ruginių miltų apsižiūrėjau, kad neturiu, tai dėjau rupius miežinius, rupius ir paprastus kvietinius. Dar pridėjau NATUROS grūdų ir mišinio tamsiai duonai, nes bijojau, kad miežiniai miltai neiškils. Padariau tokį kaip ir greitą raugelį - mielės, Natura mišinys, sausas raugas, rupūs miltai - palaikiau porą valandų, kol paburbuliavo, toliau - pagal Nataliunciko receptą.
Kas keisčiausia, kepdama duona buvo gana šviesi (o aš būtent norėjau tokios tamsios kaip Nataliunciko ), kai iškepė tai visai pašviesėjo
Aš gi juodos norėjau Bet kvepia skaniai, norisi paragaut... Prapjaunu, o ten
Juoda, graži, kvapni, tikra BOČIŲ duona Nuotraukoj atrodo žymiai šviesenė, realiai tai graži ruda, kaip ir priklauso. Taip ir nesupratau, kodėl pluta šviesi gavosi, gal miežiniai miltai taip sužaidė
Įtariu, šitą teks kepti dažnai. Nataliuncik, dar kartą dėkui
Merginos, kam rupių miltų Užsukit į DeLoną, pasiklauskit Yra rupių: ruginių, miežinių, kvietinių