QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 27, 23:12)
Šian pagaliau ištobulinau Bočių duona, dabar skonis ir kvapas...
Nerutė, paragausi iš raugo, nenorėsi grįžt prie mielių, arba tik iš bėdos
Nerutė, paragausi iš raugo, nenorėsi grįžt prie mielių, arba tik iš bėdos
Na na , prasom paslaptimis pasidalinti
Nerute, pritariu Nataliuncikui, kad pabandzius su raugu, su mielemis ne tas. Bet kartu pasakysiu, kad ir orkaiteje kepta man skanesne nei duonkepeje
Siandiena kepiau su savo raugu (pagal Terros recepta), dejau viska pagal save pirma karta, kaitaliojau receptura, ir kepant galvojau kazin kaip ten bus...o kai paragavom tai laaabai apsidziaugiau, kad gavosi kaip svajojau.
Kepiau keksineje, tai forma kaip duonkepes panasiai. Tik po kildinimo kai rasoma kad reikia ipjovas padaryti, tai as biski susmukdinau, gal reikia pries kildinima pjaustineti. O apvalu kepaliuka pagranduka kepiau stikliniame dubenelyje.
Cia labai maza dalis kvietiniu miltu, o ruginiai uzplikyti. Jei kam idomu galesiu parasyti visas proporcijas ka dejau. Tik duonkepe laaabai sunkiai minke, as padejau, o paskui dar pati paminkiau pries formavima.
O cia mano ciabatta, issipletus i sonus, nes neturiu mazu skardeliu anei formu.
bet skylutes tai pagal mane visai neblogos
As jau tampu kepeja be stabdziuuuuu