QUOTE(Lung @ 2010 02 21, 18:07)
* man tie parduotuviniai "rupūs" visai nerupūs
* Ir dar pagalbos noriu. Manęs daug kas klausia (ir parduotuvėje taip pat
), kur gauti atsarginių mentelių duonkepėms. Šiaip, kiek žiūrėjau nete, kainos tokios nemažos
Betgi kažkas siuntėsi, tik neatsimenu kas ir iš kur, visai papigiai - 15 Lt rodos kainavo. Gal primintumėt skleroznikei
Iš anksto dėkoju
* Dabar visa šeimyna prisiriję kaip pitonai, sėdim ilsimės
* va man ir nerupūs,
pirkau Kaino grūdų ruginius rupiai maltus ( parduotuvinė pakuotė 1.4kg ) - tai kaip buvau įpratusi pirktais pas Tave kepti ir viskas buvo
jokių lepsusų, o su šiais kepant pirmą kartą - duonelė ne tokia išėjo, ruginius miltus su salyklu prikydavau kaip visada ir pusvalandžiui palikdavau atvėsti, taip dariau ir anąkart - tai ką per daug tuos "rupius" miltus paplikinau, tešla gavosi 'plastilininė' ir pati duona ne visai iškepė, reikėjo pridėti papildomo laiko. Bet iškepus - ji buvo ne visai tokia, kaip kad iš miltų pirktų pas Tave . Tai va noooooriu vėl taviškių miltų
p.s. toliau kepu iš tų pirktų miltų - tik neplikau, tai gaunasi gerai, iškepa, pakyla.
* Junda čia pirko, bet klausiau jau jos dėl tų mentelių, tai jai gavosi taip pigiai nusipirkit, nes tai buvo pavienis pardavimas, kažkam nereikėjo - tai ir pardavė ebay'uje, o šiaip kiek žiūrėjau - tai kainos kelis kart brangesnės
* pitonų šeimynos mamaite
- prašom pasidalinti beliašų receptu
Saulužė jei atmintis nepaveda manęs, tai 7gr sausų mielių atitinka 21gr šlapių mielių