QUOTE(Sense @ 2010 02 20, 11:20)
Ieškojau tokios temos, bet neradau, pabandysiu atidaryti, tada galėsim plačiau pakalbėti
Iš užsienio parsivežiau. Lietuvoje man per brangu. Įsigyjau Bergner firmos, tai dvigubai pigiau nei marcato, bet dirba, pagal mane, gerai, tik reik pasitreniruoti
Truputį skaičiau pirmą puslapį, bet mano duonkepės kepimo indas kiek didesnis nei įprasta, ir dar ne visas funkcijas išsiaiškinau, galbūt su kita programa geriau keptų nei bandžiau.Kiek veina duonkepė turi savo niuansų, tai vat ieškau
Iš užsienio parsivežiau. Lietuvoje man per brangu. Įsigyjau Bergner firmos, tai dvigubai pigiau nei marcato, bet dirba, pagal mane, gerai, tik reik pasitreniruoti
Truputį skaičiau pirmą puslapį, bet mano duonkepės kepimo indas kiek didesnis nei įprasta, ir dar ne visas funkcijas išsiaiškinau, galbūt su kita programa geriau keptų nei bandžiau.Kiek veina duonkepė turi savo niuansų, tai vat ieškau
Sunku kažką pasakyti kai nežinom kokia firma ir kitos info. Mano indas iki 1,5 kg. Indo dydis lemia nedaug, per mažas dideliam kiekiui tešlos, logiška, kad blogai, o per didelis... tai tešlos reikia daryt daugiau, kad plokštainis nesigautų ir viskas T. y, nulemia formą.