QUOTE(pipete @ 2010 02 18, 10:09)
Užklausiau dėl Eta kibirėlio, kitą savaitę turėčiau gauti atsakymą.
Ir man įdomu bus dėl kibiriuko
šiandien užmačiau, kad ant dugno mažytis įbrėžimas atsirado
neįsivaizduoju kaip
O aš paskutinėm dienom vien bandeles kepu, kasryt, pagal jūsų receptėlius, fantastika
Papildyta:
QUOTE(pipete @ 2010 02 16, 22:19)
aš irgi kepiau, tik su raugu ir dėjau 2 ml mielių (kad būtų puri), tai nesukrito, bet labai greit iškilo. Kepiau 3,20 h (1 pr.); manau, arba jūs dedat per daug vandens, arba perkildinat t.y. tešla pakyla max. o po to krenta (anksčiau rekia pradėti kepti). Rodos terra2 rašė apie testą su pirštu, paskaitykit porą puslapių atgal.
Gali būt, kad per skysta,, šiaip laikiausi tiksliai recepto, bet maišant man pasirodė skystoka, tik nepamenu jau ar pyliau ir kiek miltų
dėkui, skaičiau apie tešlą ir po gabaliuką nuo pat pirmosios temos mokinuos
QUOTE(nataliuncik @ 2010 02 17, 13:18)
Dėl duonos, jau daug kartu buvo rašyta, kad skysčiu reikia daugiau ar mažiau priklausomai nuo miltų, jų rūpumo, priedų, tai kad geriausia stebėt kai maišo, nors pirma karta išbandant receptą
Stebiu stebiu, tik kad patirties dar mažai... man beveik visos tešlos laikantis recepto atrodo per skystos
dažniausiai dadedu miltų..
Nežiūrim LNK ir Lietuvos Ryto neperkam