Sveikos merginos
Ateinu ir pasidžiaugti su jumis, ir kartu nerimo kirminukas toks kirm mir mir manyje krebžda...
Šiandien buvom pas gydytoją Bendorienę ir ką gi - atsakymas - puikiai. Mano vaikas mato puikiai, na, tiksliau, normos ribose. Nes jo akyčių dioptrijos (ar teisingai aš čia išsireiškiu?) - 1.75 ir 1.75.
Man dabar sunku suvokti, kodėl viskas taip radikaliai pasikeitė.
Priešistorė tokia, kad poliklinikos gydytoja diagnozę buvo užrašius su klaustuku, jinai abejojo. Matėsi ir šiaip, kad abejoja. Plius mano mažasis kavalierius pas ją buvo labai neramus, labai malėsi, stojo, sėdo, bėgo tėčiui nuo kelių. Gydytojos seselė jam pati plėtė akis, na žinote - tarybiniu stiliumi patikrino tarybinėje patalpoje, su užuolaidom, šviesa, spiginančia vaikui į veidą ir t.t. ir pan. Dabar gi jau galiu palyginti su šiandiena, kaip tikrino šiandien. Jau gi š
iuolaikiškai. Mūsų gydytoja šita naujoji sako, gal dėl to tokie skaičiai dideli buvo, kad pati seselė suspaudė akių vyzdžius???!!!!!
Šiandien mano vaikas save
vedė idealiai, buvo ramus, paklusnus, be jokių ašarų, streso, sėdėjo, žiurėjo į ten, kur rodė, darė viską viską viską idealiai, be jokios itampos.
(aš pati negaliu patikėt, kokia buvau kvaila ir vedžiau vaiką klykint į klinikas ir polikliniką, kai pasirodo galima viską padaryti taip ramiai ir be streso).Tada gydytoja sako 'nematau aš 5, net nematau aš 2'. Sako, akys 1.75 ir 1.75. Jokių akinių ir jokios korekcijos nereikia. Dar paklausiau, gal vitaminų kokių pastiprinimui reikėtų, sako nereikia, vitaminus skiriam, kai yra bėdų. Pasiūlė ateiti po pusės metų, jeigu bus neramu...
Tokia ta istorija. Aš tikiu, kad jinai su laiminga pabaiga. Nes dabar kai džiaugsmas atlėgsta, atrodo, kad įsitikinimui reikėtų nueiti dar pas vieną gydytoją.
Bet mes neisim. Kol kas tikrai neisim. Eisim po pusės metų. Nes gydytojos išvadoje parašyta aiškiai, kad žvairumo nėra, akių dugnas - be pakitimų, ir skaičiukai 1.75 ir 1.75.
Aš BIJAU patikėti, kad tai yra TIESA