Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(valldute @ 2010 02 19, 10:18)
Zadeta foto susipazinkit su Mykolu  blush2.gif

user posted image
Papildyta:
vaikas akiniu nei sykio nebande nusiimti, aisku siandien tik antra diena, dar anksti dziaugtis. Prasom pasirodyti ir draugams  wink.gif

Grazuolis vaikinukas ,akinukai puikiai tinka
Prasyciau uzrasykite remeliu pavadinima ,gamintoja,modeliuka ir pan.
Atsakyti
akinukai Titeuf, kazkoks animacinis personazas, o daugiau jokio numeriuko nera.
Atsakyti
Kur man rasti nuoroda i ankstesnes temas?
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2010 02 20, 12:39)

va cia
http://www.supermama...howtopic=438480
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2010 02 19, 14:21)
akinukai Titeuf, kazkoks animacinis personazas, o daugiau jokio numeriuko nera.

Aciu mirksiukas.gif,o kokioje Optikoje pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 20 vasario 2010 - 14:50
Optometrijos centre Laisves al. smile.gif Prasom pasirodyti ir kitus draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2010 01 05, 20:08)

QUOTE(madi @ 2010 01 06, 21:05)

QUOTE(Žydriausia @ 2010 01 07, 13:00)

QUOTE(brasta @ 2010 01 09, 10:49)

user posted image
tikiuosi mamytes nesupyks pakartosiu visus modeliukus
atleiskite jei nederejo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 20 vasario 2010 - 18:36
Sveikos.

QUOTE(valldute @ 2010 02 20, 12:39)

Aš irgi trečią temą įpusėjau - pradėjau nuo kito galo, nuo naujausių žinių. Ojei, kiek visko sužinosiu. Man baisiausiai skamba tas faktas, kad jeigu vaikas nenori nešiot akinukų, jam mamytės įlašina atropino (ar taip vadinasi tie vaistai?) ir tada vaikutis mielai (ar 'mielai') būna su akinukais unsure.gif

Bet žinot ką - vaikai su akinukais kokie mieli, kokie jie mažieji profesoriukai wub.gif Didesniems vaikams, be abejo, jau įvairiausi rėmeliai, gražiausi, madingiausi, bet va tie mažiuliai Žydriausios ir brastos - kas drįstų ginčytis, kad jiems akinukai netinka? bigsmile.gif
Tai jau kad ir mes taikomės į madingų ir gražių vaikų būrį, paklausiu - gal žinot, kaip tokie kaip brastos berniuko žydri rėmeliai vadinasi? Manau, kad mano profesoriui Adomui jie irgi būtų pats tas wub.gif

Neringučia, pas kokią žolininkę lankotės? Išduok ir mums paslaptį mirksiukas.gif

valldute, ar paskambinai gydytojai paklaust dėl tų skaičiukų? Aš iškart būčiau jai skambinus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2010 02 20, 21:21)

Neringučia, pas kokią žolininkę lankotės? Išduok ir mums paslaptį mirksiukas.gif

Lankomes pas Zana Jankovskaja smile.gif
Atsakyti
laba smile.gif , o jau kokie vaikuciai fainuliai smile.gif dabar atkreipiu demesi ikiekviena gatveje sutikta akiniuoti biggrin.gif tikrai labai grazus jusu visu vaikuciai wub.gif Mums su akinuku nesiojimu nera bedos, t.sakant prilipo iskart thumbup.gif o as to labiausiai bijojau.
su tuo receptuku viskas tvarkoje, ten receptas tas pats tik uzrasytas kitaip doh.gif va taip buna kai pradedi gilintis i medicininius reikalus blush2.gif
Atsakyti
sveikos
buvau pametus temele doh.gif per ta gimtadieniu maratona blush2.gif

nesugyvena mazoji su akinukais visiskai po to nelemto griuvimo dar budavo po 1-2val uzdedzvau uzimdavau pamirsdavo dabar is tolo bega tik pamacius doh.gif ka tai gaketu reiksti??? kaip manot???? netinka nepatinak prisigalvoju aibe priezasciu ir truputi baisuma kad tik nepablogetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nareta20 @ 2010 02 22, 23:07)
sveikos
buvau pametus temele  doh.gif per ta gimtadieniu maratona  blush2.gif

nesugyvena mazoji su akinukais visiskai po to nelemto griuvimo dar budavo po 1-2val uzdedzvau uzimdavau pamirsdavo dabar is tolo bega tik pamacius  doh.gif ka tai gaketu reiksti??? kaip manot???? netinka nepatinak prisigalvoju aibe priezasciu ir truputi baisuma kad tik nepablogetu unsure.gif

tai isivesk i favorites ir tema rasi kaskart.paspausk laiskuti kairiam sone ir viskas
Atsakyti