Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(madi @ 2010 11 17, 07:57)
Sveikinu bigsmile.gif , įsivaizduoju, kaip džiaugiatės, o koks regėjimas buvo ir per kiek laiko pasitaisė? 4u.gif

nestiprus pas mumis nukrypimai buvo +1 tik bet vistiek nesiojom akinukus ir lygiai po metu atsistate arba isaugo , nors sunkiai nesiojosi mums akinukai labai sunkiai doh.gif o paskutiniu laiku tik ir girdedavau galvele akeles skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Doomsday @ 2010 11 17, 09:38)
nestiprus pas mumis nukrypimai buvo +1 tik bet vistiek nesiojom akinukus ir  lygiai po metu atsistate arba isaugo  , nors sunkiai nesiojosi mums akinukai labai sunkiai  doh.gif o paskutiniu laiku tik ir girdedavau galvele akeles skauda  unsure.gif

O kokio amžiaus vaikutis? Nes maždaug iki 6 metų beveik visi vaikai toliaregiai, +2 yra norma, o vėliau išauga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 11 17, 20:39)
O kokio amžiaus vaikutis? Nes maždaug iki 6 metų beveik visi vaikai toliaregiai, +2 yra norma, o vėliau išauga  mirksiukas.gif

mums 3nera, bet jei pats gyd Zukauskas uzkabino akinukus vadinas reikejo siaip sau man panorejus gi nerasy akiniu 2m neturinciam vaikui smile.gif dar pacioj pradzioj uzmesdinejo akyte viena gal del tos priezasties juos israse mirksiukas.gif siaip ar taip dziaugiuos kad mums ju nebereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doomsday @ 2010 11 17, 21:32)
siaip ar taip dziaugiuos kad mums ju nebereikia  thumbup.gif

Mes irgi džiaugiamės, kad jums akinukų nebereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Doomsday @ 2010 11 17, 01:16)
labas vakaras

mums nueme akinukus regejimas pasitaise  yahoo.gif arba isaugo  biggrin.gif po metu reiks vaziuoti pas zukauska istirs akeles dar karteli thumbup.gif

sekmes visiems  4u.gif

Smagu, kai temoje yra ir gerų naujienų... wub.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes 4u.gif
Jungiuosi i jusu bureli,nes mano dukryte irgi jau puse metu (nuo 1.5m) nesioja akinukus. Regejimas +6,+7 verysad.gif Santariskiu gydytoja nuteike,kad akiniai visam gyvenimui... Be to,be akinuku dukryte zvairuoja,bet sake,kad tai neoperuojama,nes tai tik del toliaregystes ir akiniai tai pataiso. Bet man kazkaip keista,kad juk buna zmones su toliaregyste ir nezvairuoja g.gif
1.Gal dar kas turit tokio laipsnio toliaregyste ir kaip jusu vaikuciai? Nezvairuoja?
2.Dar norejaupaklausti,gal kas lankote tuos spec."akiniuku" darzelius Vilniuje (kiek zinau yra 3,bet as zinau tik Zibute ir Spinduleli,o koks trecias ir kur yra?),ar lengva i juos pakliuti,ar reikia gyd.siuntimo? Ar ten su vaikuciai specialiai uzsiima del akyciu? Yra priziurinti gydytoja ar kaip?
3.Dar norejau paklaust,gal kas domejotes netradiciniai toliaregystes gydymo budais? Ar tokie yra? Lyg Madi pas osteopata vaiksciojot? Ar padejo? Gal dar kokiu budu yra?

4.Ir dar vienas klausimas (labai daug ju man kyla) blush2.gif Kokio laipsnio buvo toliaregyste jusu vaikuciui ir kiek buvo metuku,o paskui iki kiek pagerejo ir per kiek laiko?
5.Ir jau tikrai paskutinis klausimas smile.gif Kur yra graziu remeliu vaikuciams? Kur didziausias pasirinkimas plastmasiniu remeliu? Kur geriausios kainos? Gal kas uzsisakinejot internetu?
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 19 lapkričio 2010 - 23:26
QUOTE(*Gaja* @ 2010 11 19, 23:24)
Sveikos,mamytes 4u.gif
Jungiuosi i jusu bureli,nes mano dukryte irgi jau puse metu (nuo 1.5m) nesioja akinukus. Regejimas +6,+7 verysad.gif Santariskiu gydytoja nuteike,kad akiniai visam gyvenimui... Be to,be akinuku dukryte zvairuoja,bet sake,kad tai neoperuojama,nes tai tik del toliaregystes ir akiniai tai pataiso. Bet man kazkaip keista,kad juk buna zmones su toliaregyste ir nezvairuoja g.gif
1.Gal dar kas turit tokio laipsnio toliaregyste ir kaip jusu vaikuciai? Nezvairuoja?
Aciu uz atsakymus 4u.gif

Na pas mus +8, bet kolkas tfu tfu tfu nežvairuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 11 20, 12:49)
Na pas mus +8, bet kolkas tfu tfu tfu nežvairuoja  4u.gif

Ir be akinuku nezvairuoja? Idomu,nuoko tai praiklauso? Nes mums aiskino,kad butent del toliaregystes zvairuoja g.gif
O kiek jums metuku ir kiek laiko jau su akinukais? Ar gereja?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 11 19, 23:24)
Sveikos,mamytes 4u.gif
Jungiuosi i jusu bureli,nes mano dukryte irgi jau puse metu (nuo 1.5m) nesioja akinukus. Regejimas +6,+7 verysad.gif /color]

pas mus +8 ir +9
su akinukais beveik nezvairuoja,gydytoja sake ,kad akinukai iki 18 metu ,issityrem mazdaug 8men ,kai leliukai pradeda fokusuoti ,musiskis pradejo ryskiai zvairuoti ,is pradziu buvo +7+8po to atsipalaidavo raumenukai ir tapo +didesni
po paskutinio tyrimo su rimta technika pasake ,kad galima tiketis operacijos, bet tik tada kai ismankstinsim silpnesne akyte,sustipres raumenukai kitaip stipresne ir po operacijos silpnesne ,,nutemps''
del remeliu ,manau visos pritars ,kad nuo mazu dienu geriausi Como Baby,atsargiai su Centrostyle regejimui taisyti skirtais remeliais,bet Centrostyle nuo saules akinuku remeliai patvaresni.
Tokia bendra santrauka,jei ka ne taip parasiau ,prasau mamyciu atleisti ir pataisyti mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2010 11 20, 17:17)
atsargiai su Centrostyle regejimui taisyti skirtais remeliais,bet Centrostyle nuo saules akinuku remeliai patvaresni.

O kuo blogi Centrostyle rėmeliai? blush2.gif Mes juos turim, tiesa kol kas neilgai, tik kelis mėnesius, bet kol kas nesiskundžiam ax.gif
Atsakyti
Mums tai Como baby,tai tokie baisus pasirode,kazkokia parodija is vaiko unsure.gif
Negi maziems vaikuciams dailiu remeliu negali pagaminti?..
Mes dabar turim Active Frame,bet baigiam isaugti,o optikoj sake,kad didesniu jau nebegamina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 11 20, 17:29)
O kuo blogi Centrostyle rėmeliai?  blush2.gif Mes juos turim, tiesa kol kas neilgai, tik kelis mėnesius, bet kol kas nesiskundžiam  ax.gif

na mes irgi po como baby irgi centrostyle turim nuo rugsejo vidurio,vieni jau suluze,optikoje juos pakeite i naujus,sake taip, zinome, jie tokie blink.gif
nezinau ,gal netrukus vel keisim,nelabai tvirtai atrodo
ir tai ne tik mano patirtis,turbut nesenai prisijungete,nusiskundimu turejo ir kita mamyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 20 lapkričio 2010 - 19:54