Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(fishke @ 2010 08 23, 16:59)
va mano poteriukas  biggrin.gif

Be galo simpatiški akinukai. Ir mergytė su jais thumbup.gif
Atsakyti
ačiū ačiū už pagyras mano ačkarikei blush2.gif biggrin.gif
tiesa, norėjau dar paklaust, nezinau sutapimas ar ne, bet va pasikeitus akiniu receptūrai ( pastiprino šiek tiek ), mano mergiukas pasiskundžia, kad skauda galvą. Bet naktimis būtent, kai būna be akinukų g.gif Aišku, paprasčiausiai būtų gydytojos klaust, bet kad pas ją talonai pusmetis į priekį, tai kur ten prieisi doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, planuoju leisti savo keturmetę į gimnastiką, akytės +6, +6, gal kas tiksliai žinot, ar galima, mano žiniomis, vaikučiui negalima stipriai sportuoti, kai yra minusas, ar ne? ax.gif
Atsakyti
sveikos, mes pirkom remeli (Centrostyle, Italija), tesiog paskubejom, bet jo mums dabar nereikia. Jis visai naujas, tinka 3-8m. berniukui. ikeliu nuoroda, gal kam idomu bus:
Akiniu remelis
Jei kam idomu, rasykit i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Logrima: 09 spalio 2010 - 16:10
Sveiki,
gal kieno nors vaikuciui Zukauskas operavo zvairuma?

Kaip mazdaug viskas vyksta? ar po operacijos gydytojui, anestezeologui kiek nors mokejote?

Vyras su vaiku vaziuos i ligonine, tai idomu suzinoti kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2010 10 17, 21:37)
Sveiki,
gal kieno nors vaikuciui Zukauskas operavo zvairuma?

Kaip mazdaug viskas vyksta? ar po operacijos gydytojui, anestezeologui kiek nors mokejote?

Vyras su vaiku vaziuos i ligonine, tai idomu suzinoti kas ir kaip  4u.gif

mums savaitgali operavo, pries diena pagulde, ant rytojaus isoperavo per valanda ir po keturiu valandu vaziavom namo thumbup.gif gydytojui atsidekojom 200, anestezeologui 50 pries operacija. Zukauskas thumbup.gif , tikrai nemaciau bendravimo problemu, kaip apie ji raso.
Atsakyti
QUOTE(ingonester @ 2010 10 19, 08:48)
mums savaitgali operavo, pries diena pagulde, ant rytojaus isoperavo per valanda ir po keturiu valandu vaziavom namo thumbup.gif gydytojui atsidekojom 200, anestezeologui 50 pries operacija. Zukauskas  thumbup.gif , tikrai nemaciau bendravimo problemu, kaip apie ji raso.

Aciu, nuraminot smile.gif Reiks tiketis geriausio.

Ar tevelius ligoninej maitina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 19 spalio 2010 - 10:28
QUOTE(ingonester @ 2010 10 19, 09:48)
mums savaitgali operavo, pries diena pagulde, ant rytojaus isoperavo per valanda ir po keturiu valandu vaziavom namo thumbup.gif gydytojui atsidekojom 200, anestezeologui 50 pries operacija. Zukauskas  thumbup.gif , tikrai nemaciau bendravimo problemu, kaip apie ji raso.

dauguma tevu piktino jo elgesys.kosmaras totalus buvo.nesiskaite nei su vienu zmogumi.kele save i padanges,kaip koks dievas.pagaliau ant zemes nusiledo pries kokius 1,5-2m
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 10 19, 12:03)
dauguma tevu piktino jo elgesys.kosmaras totalus buvo.nesiskaite nei su vienu zmogumi.kele save i padanges,kaip koks dievas.pagaliau ant zemes nusiledo pries kokius 1,5-2m

tevelius, kaip ir vaikucius maitina, o del jo elgesio tai buvau nusiteikusi labai jau atsargiai biggrin.gif ,bet nieko baisaus nemaciau biggrin.gif , dar pajuokaudavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Ar priimsit mus į savo būrį?Mano mažiui irgi prireikė akinukų( nei aš, nei MB nenešiojam).Tai mums buvo didelis šokas unsure.gif Mes jau 1,5 mėnesio draugaujam su akinukais.Kol kas visai nelogai sekasi, priprato smile.gif Jei nieko prieš, einu skaityti temos ir pažiūrėti, kaip čia jūs gyvenate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2010 10 22, 07:11)
Laba diena 4u.gif
Ar priimsit mus į savo būrį?Mano mažiui irgi prireikė akinukų( nei aš, nei MB nenešiojam).Tai mums buvo didelis šokas unsure.gif Mes jau 1,5 mėnesio draugaujam su akinukais.Kol kas visai nelogai sekasi, priprato smile.gif Jei nieko prieš, einu skaityti temos ir pažiūrėti, kaip čia jūs gyvenate biggrin.gif

sie zodziai
.....Mano mažiui irgi prireikė akinukų( nei aš, nei MB nenešiojam).Tai mums buvo didelis šokas unsure.gif.....
visiskai atitinka musu istorija ,akinukus nesiojame nuo 9men ,dabar maziukui 3metai 3men
nesenai pakeitem ivaizdi ,dabar turim remelius Centrostyle ,kaina 145lt
einu fotografuoti ,pasirodysim mirksiukas.gif

..ar priimsim g.gif ,reikes balsuoti ... lotuliukas.gif
aisku ,kad priimsim mirksiukas.gif
cia galima ir pasiguosti, ir pasidziaugti ,ir nuomones paklausti...ir....

va sitaip buvo
user posted image

o dabar taip
user posted image

ir
user posted image

nenori vaikas pozuoti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 22 spalio 2010 - 08:51
smile.gif
Čia mano profesorius Jonukas
user posted image