Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(valldute @ 2010 02 18, 15:17)
As siulyciau isitirti privaciai, nes visai kita atmosfera, bendravimas su tevais ir vaiku.

Jei atvirai, tai man tik dabar daėjo, kad neprivalau vaiko vesti į KMUK, gi galiu rinktis doh.gif Visgi atšauksiu vizitą ir registruosiuosi iš naujo privačiai.
Ar gydytoja Bendorienė dirba Optometrijos centre? g.gif Manau, kad ir mes eisim pas ją.

Oi, mamos, ką aš be jūsų patarimų daryčiau... smile.gif

Raportuoju - užregistravau privačiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BrBk: 18 vasario 2010 - 16:25
jsu gerose rankose smile.gif
Atsakyti
[quote=BrBk,2010 02 18, 16:52]

[quote=BrBk,2010 02 18, 17:08]

Jo, dėl darželio ir aš galvoju, kad būtų visai naudinga, bet planai gi visai kitokie buvo - kitas darželis, jokių problemų ir t.t. ir pan. Oi... unsure.gif
[/quote]
puikus darzelis"Vyturelis " ..dukra jau antri metai zygiuoja ,nors vezioju per visa miesta ...tikrai gerai manksteles akims visokios ir seip veiklos ten milijonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 02 18, 17:40)
puikus darzelis"Vyturelis " ..dukra jau antri metai zygiuoja ,nors vezioju per visa miesta ...tikrai gerai manksteles akims visokios ir seip veiklos ten milijonai  biggrin.gif

o kur tas "Vyturelis" yra? 4u.gif
Atsakyti
Zadeta foto susipazinkit su Mykolu blush2.gif

user posted image
Papildyta:
vaikas akiniu nei sykio nebande nusiimti, aisku siandien tik antra diena, dar anksti dziaugtis. Prasom pasirodyti ir draugams wink.gif
Atsakyti
kaip graziai vyrukas atrodo wub.gif 4u.gif.grazus akinukai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabani: 19 vasario 2010 - 11:02
QUOTE(Kristuks @ 2010 02 19, 10:19)
o kur tas "Vyturelis" yra? 4u.gif

faini akinukai ,o ir akiniuotis fainuolis biggrin.gif

kristuks http://www.vyturelis.kaunas.lm.lt/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2010 02 19, 10:18)
Zadeta foto susipazinkit su Mykolu  blush2.gif

kaip faina atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valldute @ 2010 02 19, 10:18)
Zadeta foto susipazinkit su Mykolu.

Wau, koks STILINGAS Mykolas! thumbup.gif Gražų berniuką puošia gražūs akinukai - super kavalierius koks gražus wub.gif

Mamos, dar paprotinkit mane - ar duodat vaikams vitaminų akytėms, ar vedžiojat juos į mankšteles?... Žinoma, gydytoja viską man susakys, bet ar pakanka tik akinukus nešiot, ar reikia imtis dar ir papildomų priemonių akytėms stiprinti? 4u.gif
Atsakyti
Dekoku visoms uz pagyras blush2.gif
Vitaminai akytes manau nepakenks, o del mankstu nezinau g.gif mums nieko nesake, bet mums ir akytes dengti nereikia.
Ar turi akinukai smukti nuo nosytes? ne visada, bet retkartciais pamatau, kad kabo ant nosies, o mano pipras dar nesupranta kad reikia pasitaisyti. Gal akiniai netinka, jei smunka? Nirs kai matavom, atrode viskas gerai.

Ir dar toks klausimukas, gal kuri supras ir patars,nenoriu apsikvailint ir skambint gydytojai, todel klausiu pas jus blush2.gif
akiniu recepte parasyta OD +3.0 cilindras +1.25
OS+2.5 cilindras +1.25 o kitame lape kur dave atsiimant, parasyta OD+4.25 cilindr. -1.25
OS +3.75 cil -1.25
g.gif g.gif g.gif
nieko nenusimanau, bet matau kad skaiciai skiriasi, bijau, kad nebutu per stiprus akinukai. Itartina man del to,. kad brolio recepte ir tam lape viskas sutampa g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2010 02 19, 14:06)

Mamos, dar paprotinkit mane - ar duodat vaikams vitaminų akytėms, ar vedžiojat juos į mankšteles?... Žinoma, gydytoja viską man susakys, bet ar pakanka tik akinukus nešiot, ar reikia imtis dar ir papildomų priemonių akytėms stiprinti? 4u.gif

mes dar gydomes zolemis .einam pas tokia zolininke tai ji priraso mums visokiu zolynu pagert ir aisku papildai ..nebutinai akims .Mankstos mums darzelyje smile.gif
QUOTE(valldute @ 2010 02 19, 14:39)

Ar turi akinukai smukti nuo nosytes? ne visada, bet retkartciais pamatau, kad kabo ant nosies, o mano pipras dar nesupranta kad reikia pasitaisyti. Gal akiniai netinka, jei smunka? Nirs kai matavom, atrode viskas gerai.

Ir dar toks klausimukas, gal kuri supras ir patars,nenoriu apsikvailint ir skambint gydytojai, todel klausiu pas jus  blush2.gif
akiniu recepte parasyta OD +3.0 cilindras +1.25   
                                  OS+2.5 cilindras  +1.25  o kitame lape kur dave atsiimant, parasyta                      OD+4.25 cilindr. -1.25
                                    OS +3.75 cil      -1.25
g.gif  g.gif  g.gif
nieko nenusimanau, bet matau kad skaiciai skiriasi, bijau, kad nebutu per stiprus akinukai. Itartina man del to,. kad brolio recepte ir tam lape viskas sutampa  g.gif

akinukai neturetu smukti ,nes po to vaikis ipranta ziuret pro virsu ...nuneskit akinukus ten kur pirkot turetu ten islankstyt pagal vaikiuko veiduka,o tuo paciu ir del tu dioptriju paklausit smile.gif
Atsakyti
Problema tame, kad mes gyvename Marijampoleje, o pirkome Kaune ir atstovybes pas mus nera. Tik vakar pagalvojau, kad bus problemu, reikejo akinius pirkti savo mieste doh.gif
Atsakyti