Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(Keberiokšt @ 2010 08 06, 10:54)
Fishke,aciu, tai suprantu, kad visi ploninami? Lengvumas, aisku, labai svarbu vaikui. Na, bet niekas optikoje issamiai neaiskina, nesiulo. Toks vaizdas, kad visi viska turi zinoti. Gi tos optikos nuolat apytustes, konsultantai snaudzia.. supykau doh.gif

Kiek man teko susidurti su optikom, tai kai kuriems konsultantams tiesiog trūksta patirties, tiek bendravime, tiek žinojime smile.gif Su kūdikiais jie mažai susiduria, tad ir net nežino, kaip kas. Man reikėjo zyzte zysti, kad matuotų vyzdžių aukštį, nes gyd. buvo primygtinai pabrėžusi, kad tai svarbu...
Bet taip retai būna, Kaune, Optikos Pasaulyje prie Soboro, labai maloni ir profesionali konsultantė. Beje, ji pasiūlė neploninti akinukų, nes mūsų atveju, ploninti būdavo tik kraštai, (gal būt kitais atvejais geriau ploninti) o laukt reiktų tris sav, kaip vaikui matyt, kol taip ilgai gamina??? Ir lęšiai nekrenta iš como baby ir neatrodo baisiau už plonintus smile.gif.
Tiesa, dėl nesibraižančios dangos, tai ji vis tiek braižosi, bet daug mažiau.
Atsakyti
Pas mus astigmatizmas ir tolregyste, tai stiklus ploninam, nes kitu atveju tai baisiai atrodo, ir ko gero nosytei patogiau, ne taip spaudzia.
Atsakyti
pagaliau turim liuks akinukus thumbup.gif galėsim ir pasirodyt kai baterijos pasikraus biggrin.gif rėmeliai comoframe ( comotrend ) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 08 23, 10:06)
pagaliau turim liuks akinukus  thumbup.gif galėsim ir pasirodyt kai baterijos pasikraus  biggrin.gif rėmeliai comoframe ( comotrend )  thumbup.gif

Džiaugiamės kartu su jumis drinks_cheers.gif Lauksim lauksim pasirodant mirksiukas.gif Maniškis po truputį vis labiau pripranta prie akinukų ir jau ilgiau panešioja smile.gif
Atsakyti
va mano poteriukas biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 23 rugpjūčio 2010 - 16:06
QUOTE(fishke @ 2010 08 23, 15:59)
va mano poteriukas  biggrin.gif

user posted image

user posted image

kokie faini remeliai.kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 08 23, 18:34)
kokie faini remeliai.kur pirkot?

klaipėdoje, optometrijos centre 4u.gif labai lengvučiai, silikoniniai ( taip sakė ) wub.gif ta optika buvo naujai gavus keletą comoframe rėmelių wub.gif visi labai faini, tik mums pagal amžių, plotį ir t.t. labiausiai šitie tiko. Galima užsakyti ir kitokių spalvų, bet mes norėjom kuo greičiau, tai ir tie spalviškai mums patiko wub.gif tik stiklus užsakinėjom kitoj optikoj ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 23 rugpjūčio 2010 - 19:52

Labai gražiai atrodo tavo poteriukas thumbup.gif
Atsakyti

tikrai grazi naujiena akiniuku pasaulyje
ieskosime ir mes mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokia kaina tokiu remeliu?
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 08 24, 22:02)
Labai gražiai atrodo tavo poteriukas  thumbup.gif

QUOTE(geruta @ 2010 08 25, 08:30)
tikrai grazi naujiena akiniuku pasaulyje
ieskosime ir mes  mirksiukas.gif

ačiū blush2.gif ale tokie padaužiški akinukai. Mano mažoji ir taip kipša yra, o su tais akinukais dar didesnė zbitka atrodo biggrin.gif

QUOTE(mamile @ 2010 08 25, 08:57)
O kokia kaina tokiu remeliu?

130-140 lt, tiksliai nepamenu. Mums dar 15 proc nuolaidėlę davė cool.gif beje, optometrijos centre užsakant akinius ( stiklus ), rėmeliams 50 proc nuolaida thumbup.gif tik kad stiklai ten brangoki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 08 25, 10:17)
ačiū  blush2.gif  ale tokie padaužiški akinukai. Mano mažoji ir taip kipša yra, o su tais akinukais dar didesnė zbitka atrodo  biggrin.gif
cia tai mums tinka  mirksiukas.gif

130-140 lt, tiksliai nepamenu. Mums dar 15 proc nuolaidėlę davė cool.gif beje, optometrijos centre užsakant akinius ( stiklus ), rėmeliams 50 proc nuolaida thumbup.gif tik kad stiklai ten brangoki doh.gif

reiks pasiskaiciuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 25 rugpjūčio 2010 - 16:55