Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(mamile @ 2010 07 29, 19:32)
Keist kas pusmeti reikia keisti, nes kinta dioptrijos, nemazas pliusas , reikia plonintu stiklu, plius dar cilindras tai kaina ir gaunasi doh.gif todel ir nebetamsinom stiklu, nes dar labiau kaina sukiltu. O remus as perku is vokietijos, man gaunasi apie 40 lt, tai kad vaikui butu smagiau remelius pakeiciu kas pusmeti. Dabar dengiam viena aki po pora valandu, nes tinginiauja, tai aisku, kad pasikeis vel stiprumas ir vel stiklu nauju reiks...

aš tai ir turėjau galvoj , puikiai žinau tuos keitimus ir kainas, užtat ir sakau ar verta kas pusmetį dar plius ir už tamsintus mokėt mirksiukas.gif bet va jei kam saulės šviesa kenkia, tai kitas reikalas mirksiukas.gif tiesa, o jei yra uv apsauga, gal tada ir tamsinimas nebeduoda naudos mastau.gif
o perkat čia iš kur ir kaip? galima ir į až rolleyes.gif

na tiek klausimų šįkart kyla, kad rodos pirmus akinius priskyrė šviežiai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2010 07 29, 19:37)
maniskei trys metukai, tai tokie per siauri, ziuri per virsu, ir dar patogiau kai ausytes riestos, pasireguliuoja laisvai, tai nesmukineja.

niu va, idealiausia būt hario poterio akiniai doh.gif
cry.gif pulsiu neviltin tuoj, nu taip griaužiuos dėl tų rėmų ....paskubėjom... Dar sakiau MB gal dar pavažiuojam kur, mažu bus geresniu, didesniais stiklais ... Ech....
niu gal kas dar pasirodysit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 29 liepos 2010 - 18:44
QUOTE(fishke @ 2010 07 29, 19:38)
aš tai ir turėjau galvoj , puikiai žinau tuos keitimus ir kainas, užtat ir sakau ar verta kas pusmetį dar plius ir už tamsintus mokėt  mirksiukas.gif bet va jei kam saulės šviesa kenkia, tai kitas reikalas  mirksiukas.gif tiesa, o jie yra uv  apsauga, gal tada ir tamsinimas nebeduoda naudos mastau.gif
o perkat čia iš kur ir kaip? galima ir į až  rolleyes.gif 

na tiek klausimų šįkart kyla, kad rodos pirmus akinius priskyrė šviežiai  doh.gif

As jau sitoj temoj buvau rasius ir nuorodas idejus is kur perku, pasiziurekit. As galvoju, kad kai akinukai pliusiniai tai jie gaunasi kaip koks padidinimas stiklas ir vasara akytei tikrai gerai butu uztamsejantys, bet kad tada kaina tokia, kad nebeiperki...
Atsakyti

QUOTE(mamile @ 2010 07 29, 18:44)
As jau sitoj temoj buvau rasius ir nuorodas idejus is kur perku, pasiziurekit.

nu žinokit kadangi seku tema, lyg atgaminau kad kazka buvot idejus. Mane irgi domina ne tiek pigesni, kiek ivairesni remeliai, todel pabandziau rasti jusu deta nuoroda. Deja verysad.gif Yra nuoroda iš kur perkat akies dangalus, o va apie akiniu remelius, tik tiek kad is vokisko ebay 4u.gif As zinoma vokiskai nekertu, tai man turbut vistiek nepavyktu is ten pat nusipirkti, bet vistiek labai rupi, kur galima paziureti kokiu ju yra 4u.gif Jei jums nesunku aciuks.gif
Atsakyti
Loxxy, šitas pardavėjas turi 4u.gif bet na nežinau, man kažkaip noris pamatuoti prieš perkant unsure.gif
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 18:20)
380232394481, jis daug rėmelių parduoda, iveskit kinder, tai išmes tik vaikiškus.

Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 07 29, 20:39)
nu žinokit kadangi seku tema, lyg atgaminau kad kazka buvot idejus. Mane irgi domina ne tiek pigesni, kiek ivairesni remeliai, todel pabandziau rasti jusu deta nuoroda. Deja  verysad.gif Yra nuoroda iš kur perkat akies dangalus, o va apie akiniu remelius, tik tiek kad is vokisko ebay  4u.gif As zinoma vokiskai nekertu, tai man turbut vistiek nepavyktu is ten pat nusipirkti, bet vistiek labai rupi, kur galima paziureti kokiu ju yra  4u.gif Jei jums nesunku  aciuks.gif

Atsake jau uz mane thumbup.gif is to pardavejo ir perku. Pasimatuoti tai labai gerai butu, bet, kai nera galimybes, tai rizikuoju. Pirmus kai pirkau, tai va bank, o dabar jau pagal jo surasytus matmenis zinau ar bus geri. Ir dar renkuosi, kad nosyte butu vaikiskai paminkstinta ir uz ausyciu uzsikabintu. Remeliai kokybiski, zaismingi, kaina maza, tai jeigu ir prapirksiu nieko tokio. Pirmus akinukus pirkau optikoj, ismatavus vaikui ir nepataikiau, net nenesiojo ju.Sumokejau daug.... Dabar jau zinau kokie mano vaikui patogus ir nebeklausau pardaveju patarimu. Kuo mazesnis vaikiukas tuo akinukai turi buti apvalesni, kad neziuretu per virsu. Man patinka kai aplink nosyte rimtas paminkstinimas, neleika jokiu zymiu, kad akinukus visa diena nesiojo. Dar man patinka tokios kojeles riestos, kur uz ausyciu uzsikabina.Bet jos turi buti tokios tvirtesnes, tada nureguliuoji ir nesmukineja. O jeigu labai minkstos, tai kazkaip amortizuoja ir vistik pasmunka akinukai. Va tokie mano pastebejimai is praktikos, gal kam pades renkantis remelius, nes nupirkus nepatogius, kencia arba vaikiukas arba kisene doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 29 liepos 2010 - 21:44
QUOTE(mamile @ 2010 07 29, 21:27)
Atsake jau uz mane thumbup.gif

Aisku blush2.gif As kadangi reikalu su ebay neturejus, tai man tas pardavejo kodas nieko ir nesake. Dabar jau zinosiu. dekui aciuks.gif
O del akinuku mes kol kas irgi perkam tik minkstus prie veiduko, ir su uzriestom kojytem uz ausyciu. Mums thumbup.gif
Atsakyti
o sakykite, akinukai su riestom kojelem uz ausu nuo kokio amziaus vaikams skirti? maniskei dveji, turime akinukus su virvele uzpakalyje, bet nera labai patogu...
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 07 30, 12:11)
o sakykite, akinukai su riestom kojelem uz ausu  nuo kokio amziaus vaikams skirti? maniskei dveji, turime akinukus su virvele uzpakalyje, bet nera labai patogu...

nu turbut beveik nuo pat pradziu. Gal kol istisai guli netiktu g.gif o kai vaikas sedi, manau tinka 4u.gif
mums kaip matyt is liniuotes pusantru. tai buvo kiek virs metu, kai pirmuosius akinukus uzsidejom su tom riestom kojytem 4u.gif
Kiek pamenu drauge dukrai dar pries pirmaji tortadieni tokius itaise 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 07 30, 12:11)
o sakykite, akinukai su riestom kojelem uz ausu  nuo kokio amziaus vaikams skirti? maniskei dveji, turime akinukus su virvele uzpakalyje, bet nera labai patogu...

Nuo vaiko veiduko dar priklauso ir nuo modelio labai, nes su gumyte jie laikosi vistiek o su kojelem visko buna. kai matuojiesi naujus nenumanai kad patrumpinus kojeles jie vitiek gali slysti nuo nosies.
Atsakyti
Aciu, merginos. Tai maniskes pirmieji akinukai, be to, nei as, nei vyras ju niekada neturejome, tai mums "zalias miskas" buvo renkantis. Dabar jau turesiu daugiau info, kuri pravers, renkantis kitus akinukus. Aciu Jums.
Maniskei akinukus skyre del zvairavimo, ir kas idomiausia, kai uzdejome, nebepastebiu jokio zvairavimo. Nesuprantu, juk taip greitai tikrai niekas nesikoreguoja.. Gal tiesiog ne taip atidziai stebiu, nes pries tai turejau itarima ir sekiau, o dabar atsipalaidavau..
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 17:20)
tai gi lygiai tas pats... tuoj imesiu saviškių item.nr
Vienai akytei pliusas beveik penki, ir dar didėja. Reikia dengti vieną akytę po porą valandų. Tai jeigu kam aktualu, parodysiu kokį uždengtuką užsisakiau iš jav, labai išgirtas užsienio mamyčių, kad patogus ir geras. Nes kiek radau lietuvoj, man nepatiko. O šitie tokie gražūs, pati išsirinko spalvą, tai dabar beliko sulaukt ir išbandyt. Kaina apie 20 lt.

380232394481, jis daug rėmelių parduoda, iveskit kinder, tai išmes tik vaikiškus.
Va toks uždengimas:
user posted image

rašo, kad medžiaga kvėpuojanti, prilimpa prie stiklo, galima skalbti, daugkartinis. Kaip realiai dar nebandėm, neatsiuntė dar....

QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 20:53)

o galit parasyt kaip padaryt uzsakyma,gal i AZ.aciu
Atsakyti
Kaip ir visose e.parduotuvese. Issirenki, dedi i krepsi ir darai ko praso. T.y pasirenki saly, suvedi adresa ir sumoki. Ten kiek atsimenu tik per paypala priima mokejima. Jeigu neturit, tai tada reikia prisiregistruot paypale, kitaip nesumokesit.
Atsakyti