Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(plazma @ 2010 07 23, 16:31)
bet kokiu atveju reikia eiti i akiu skyriaus registratura pas Zukauska.poto nuves i akiu ligu skyriu,ten duos ir mokama palata.akispudi matuoja be narkozes(na nebent vaikutis bus neramus,tuomet gaus narkoze)israso i namus kita diena.trunka labai trumpai apie 20-30min.vaikuti isveza i operacine.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Bet mums sake tikrai darys tyrimus su narkoze. Ir kiek supratau tikrai turejo omenyje akispudi g.gif Nors mano dama tikrai puikiai elgiasi apziurose, bet man aiskino kad tokiems maziems tokio tipo tyrimus daro tik su narkoze g.gif
Antra vertus tiketis kad pusantru metu vaikas bus operacineje be tevu ramus butu naivoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 07 23, 19:19)
aciu uz atsakyma  4u.gif
Bet mums sake tikrai darys tyrimus su narkoze. Ir kiek supratau tikrai turejo omenyje akispudi  g.gif Nors mano dama tikrai puikiai elgiasi apziurose, bet man aiskino kad tokiems maziems tokio tipo tyrimus daro tik su narkoze  g.gif
Antra vertus tiketis kad pusantru metu vaikas bus operacineje be tevu ramus butu naivoka  g.gif

taip jei merginai tik pusantru darys su narkoze.Mums budavo pries vezant i operacine suleisdavo vaistu ...raminamu kazkokiu.Mes kadangi vietiniai tai isleisdavo namo kita diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 07 26, 20:26)
taip jei merginai tik pusantru darys su narkoze.Mums budavo pries vezant i operacine suleisdavo vaistu ...raminamu kazkokiu.Mes kadangi vietiniai tai isleisdavo namo kita diena  smile.gif

dekui uz pasidalinima patirtimi 4u.gif
Mes jau po KMUK. Paleido irgi iskart kai atsigavom po narkozes smile.gif
Atsakyti
mamukai, kokių formų akinukus nešioja jūsų 4-čiai, 5-mečiai ax.gif visai mažiukams pasirinkimas nėr labai didelis, visi tie como ir galvos nesuki. O va didesniems....... doh.gif dauguma kiek tik žiūrėjom per siauri stiklai dedas...
Turim šviežiai iš fielmano akinius pasiėmę, jau treti, bet ko gero labiausiai šįkart apsipirkom doh.gif zlastis ima labai, nes vien gi už stiklus paklojom virš 200, tai imti vėl iš kitur akinius prabanga. Tai va, savaitę panešiojo pana ir įsitikinom jog per siauri , o konsultantė kište juos kišo doh.gif šian Optikos pasaulyje buvau, na lygu platesnius užmačiau, bet kai paklausiau kiek vien stiklai mums kainuotų, tai fantazija atšoko - 300 lt ( toliaregis astigmatizmas, cilindrai plius 2,5 ir plius 3 ) tik jie, o kur dar rėmas doh.gif
nu esu visiškame pasimetime..

Kur jūs perkat akinius, kiek mokat ir pan. ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 07 29, 15:16)
mamukai, kokių formų  akinukus nešioja jūsų 4-čiai, 5-mečiai  ax.gif visai mažiukams pasirinkimas nėr labai didelis, visi tie como ir galvos nesuki. O va didesniems.......  doh.gif dauguma kiek tik žiūrėjom per siauri stiklai dedas...
Turim šviežiai iš fielmano akinius pasiėmę, jau treti, bet ko gero labiausiai šįkart apsipirkom  doh.gif  zlastis ima labai, nes vien gi už stiklus paklojom virš 200, tai imti vėl iš kitur akinius prabanga. Tai va, savaitę panešiojo pana ir įsitikinom jog per siauri , o konsultantė kište juos kišo  doh.gif šian Optikos pasaulyje buvau, na lygu platesnius užmačiau, bet kai paklausiau kiek vien stiklai mums kainuotų, tai fantazija atšoko -  300 lt ( toliaregis astigmatizmas, cilindrai plius 2,5 ir plius 3 ) tik jie, o kur dar rėmas  doh.gif
nu esu visiškame pasimetime..

Kur jūs perkat akinius, kiek mokat ir pan. ?  4u.gif

na as paskutiniu metu uz stiklus mokejau netoli 400lt ,bet pas mus uztamsejentys sauleje ir sake cilindrai kazkokie ...kur kaina padidina gerokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 07 29, 15:35)
na as paskutiniu metu uz stiklus mokejau netoli 400lt ,bet pas mus uztamsejentys sauleje ir sake cilindrai kazkokie ...kur kaina padidina gerokai  smile.gif

taip, cilindras kaina pakelia nemažai , o dėl chameleoninių stiklų net nežinau.... Kokios amžiaus jūsų vaikutis nešiojantis tokius akinius?patinka kam tokie stiklai? koks pas jus cilindras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 29 liepos 2010 - 16:19
Labai kaina pakelia ir tie uztamsejantys stiklai. Pas mus irgi cilindras, norejau vasarai uztamsejanciais stiklais, bet kaina kai pasake, tai doh.gif . O kai reikia keist kas pusmeti...
Atsakyti
mamile drinks_cheers.gif ar verta kas pusmetį tokius pinigus klot g.gif na nors kai stiklai keičiami prieš šiltąjį sezoną, tai dar dar cool.gif
tiesa, dar apie stiklus. Šian man optikoj ( kur vien stiklai 300 lt ) siūlė stiklus spec vaikams, neva nesusibraižantys g.gif o dabartiniai mūsų tai paprasti, na be tokio gėrio, tik va šįkart jau ėmėm paplonintus, sferiniai rodos vadinas g.gif

tai va, jei visi tie gerumai sukišti būna į stiklus, tai ir gaunas kaina vieno stiklo 200 lt doh.gif , o kur dar rėmas, ir taip kas pusmetį blink.gif
Atsakyti
Sveikutės mūsiškės keturmetės tokie user posted image
Pirkom prieš metus, mokėjom 178 Lt (+6, +7, paploninti cilindras), tai čia apie tokius per siaurus šnekat, mums tai jie buvo super iki šiandien, nes šiandien bėgdama užkliuvo už laiptelio ir tiesiogine prasme skrido apie metrą doh.gif Pasekmės: galvoj didžiulis guzas, lūpa stipriai prakirsta, po akim mėlynė ir vienas akinukų stikliukas visiškai nusibrūžino (tfu, fhu, tfu visi dantys ir be lūžių, nes vaizdelis buvo baisus).
Pasiskambinau daktarei dėl akinukų, nuvažiavom, patikrino ir būtent dešinės akytės, kurios stikliuką reikėjo keisti, 0,5 sumažino dioptriją (nuo +7 iki 6,5). 4u.gif ax.gif
P.s. dar norėjau paklausti, o kodėl jūs kas pusmetį keičiat?,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madi: 29 liepos 2010 - 18:20
QUOTE(madi @ 2010 07 29, 19:19)

na jaučiu, kad mūsų stiklai siauresni unsure.gif
o keičiam kas pusmetį, nes kas pusmetį vis pas gyd. pasirodom ir koreguoja stiklus - kol kas vis stiprina unsure.gif

o rėmelius renkatės su fleksais? mes vienus turėjom be jų, tai omg swoon.gif atsikandom ilgam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 07 29, 18:12)
taip, cilindras kaina pakelia nemažai , o dėl chameleoninių stiklų net nežinau.... Kokios amžiaus jūsų vaikutis nešiojantis tokius akinius?patinka kam tokie stiklai? koks pas jus cilindras?

mano merginaio 4,5 ...uzsakineju tamsintus tik vasara ,nes mums tiesiog kenkia akytems saule smile.gif ...koks cilindras tai nezinau doh.gif .Bet jau subraizyti...sunku vasara issaugot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2010 07 29, 18:17)
mamile  drinks_cheers.gif ar verta  kas pusmetį tokius pinigus klot  g.gif  na nors kai stiklai keičiami prieš šiltąjį sezoną, tai dar dar  cool.gif
tiesa, dar apie stiklus. Šian man optikoj  ( kur vien stiklai 300 lt ) siūlė stiklus spec vaikams, neva nesusibraižantys  g.gif  o dabartiniai mūsų tai paprasti, na be tokio gėrio, tik va šįkart jau ėmėm paplonintus, sferiniai rodos vadinas  g.gif

tai va, jei visi tie gerumai sukišti būna į stiklus, tai ir gaunas kaina vieno stiklo 200 lt  doh.gif , o kur dar rėmas, ir taip kas pusmetį  blink.gif

Keist kas pusmeti reikia keisti, nes kinta dioptrijos, nemazas pliusas , reikia plonintu stiklu, plius dar cilindras tai kaina ir gaunasi doh.gif todel ir nebetamsinom stiklu, nes dar labiau kaina sukiltu. O remus as perku is vokietijos, man gaunasi apie 40 lt, tai kad vaikui butu smagiau remelius pakeiciu kas pusmeti. Dabar dengiam viena aki po pora valandu, nes tinginiauja, tai aisku, kad pasikeis vel stiprumas ir vel stiklu nauju reiks...
Papildyta:
QUOTE(madi @ 2010 07 29, 19:19)
Sveikutės mūsiškės keturmetės tokie user posted image
Pirkom prieš metus, mokėjom 178 Lt (+6, +7, paploninti cilindras), tai čia apie tokius per siaurus šnekat, mums tai jie buvo super iki šiandien, nes šiandien bėgdama užkliuvo už laiptelio ir tiesiogine prasme skrido apie metrą doh.gif Pasekmės: galvoj didžiulis guzas, lūpa stipriai prakirsta, po akim mėlynė ir vienas akinukų stikliukas visiškai nusibrūžino (tfu, fhu, tfu visi dantys  ir be lūžių, nes vaizdelis buvo baisus).
Pasiskambinau daktarei dėl akinukų, nuvažiavom, patikrino ir būtent dešinės akytės, kurios stikliuką reikėjo keisti, 0,5 sumažino dioptriją (nuo +7 iki 6,5).  4u.gif  ax.gif

Sveikit 4u.gif
gerai, kad dantys vietoj...
maniskei trys metukai, tai tokie per siauri, ziuri per virsu, ir dar patogiau kai ausytes riestos, pasireguliuoja laisvai, tai nesmukineja.
Atsakyti