Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(Simuliantė @ 2010 07 08, 21:26)
jei latakėliai vis dėl to užsikišę siunčia į klinikas juos sutvarkyt  unsure.gif

Na, kai jūs Kaune gyvenate, tai jums žinoma patogiau į Kauno klinikas kreiptis. Maniškiui taip pat reikėjo latakėlius valyti, tai Kauno klinikose po 3 mėnesių į eilę užrašė blink.gif Pasiskambinau grįžusi į Santariškes - po 3 dienų sako galit atvažiuot smile.gif Tai Santariškėse ir išvalė.
Papildyta:
QUOTE(Deep Blue @ 2010 07 08, 17:00)
Dar A.Povilauskiene labai gyre man

Na, apie Povilauskienę tai aš nieko gero negaliu pasakyti schmoll.gif Nenustatė ji mūsų vaiko ligos. Sakė, taip būna, praeis, išaugs, na bet kiti gydytojai ką kitą sako... Gydytoja ji gal ir maloni, švelni, bet toks įspūdis, kad patirties menkai teturinti.
Dabar lankomės pas gydytoją Sologubienę, tai ji mums thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 14 liepos 2010 - 22:33
Sveikos
Atsinesu pora klausimu mirksiukas.gif :
1. Kaunietes pasidalinkt patirtim kur perkat remelius, man kazkaip nesiseka g.gif
2. Gal kas susiduret- ar galima grazinti pagamintus akinukus ir atsiimti pinigus? Esme tame kad optikoje parinko remelius viskas kaip ir ok, pagamino na ir niekaip sitas modelis ant tos mazos nosytes nesilaiko (su riestom kojelem uz ausyciu, ne su gumele) - trumpina tas kojeles iki negalejimo jau bet kaip kybo ant nosies galo taip kybo... jau meistras bumba kad daugiau trumpinti nebegali tai as ir sunerimau o kaip su grazinimu tokiu atveju?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2010 07 19, 14:12)
Sveikos
Atsinesu pora klausimu  mirksiukas.gif :
1. Kaunietes pasidalinkt patirtim kur perkat remelius, man kazkaip nesiseka  g.gif
2. Gal kas susiduret- ar galima grazinti pagamintus akinukus ir atsiimti pinigus? Esme tame kad optikoje parinko remelius viskas kaip ir ok, pagamino na ir niekaip sitas modelis ant tos mazos nosytes nesilaiko (su riestom kojelem uz ausyciu, ne su gumele) - trumpina tas kojeles iki negalejimo jau bet kaip kybo ant nosies galo taip kybo... jau meistras bumba kad daugiau trumpinti nebegali tai as ir sunerimau o kaip su grazinimu tokiu atveju?
4u.gif

hm....abejoju del grazinimo, juk stikliukai jau kirtiems netiks, remeli gal ir galima grazint, o kaio stiklai? nemanau, kad stiklai grazinami, o jie tiklriausiai nemazai kainavo. man toks klausimas buvo iskiles kai neseniai gaminomes akinius, remeliai rodos gerai, kai idejo stikliukus, tai kazkaip spaudzia nosi ir zemai po antakiais laikosi, bet kadangi musu tie silikoniniai ir lengvai lankstosi, tai palankste mums ir mes dabar patrys galim p[asilankstyt ir viskas OK. o buvau sunerimus, nes uz akinius ir stiklus suplojau beveik 300 lt, tai galvoju jei netiks doh.gif bet del grazinimo nepaklausiau g.gif

mes pirkom dukart abu kartus silikoninius tuos, tai pirma karta viusion exspress, o antra karta optometrijos centre g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2010 07 19, 15:42)
hm....abejoju del grazinimo, juk stikliukai jau kirtiems netiks, remeli gal ir galima grazint, o kaio stiklai? nemanau, kad stiklai grazinami, o jie tiklriausiai nemazai kainavo. man toks klausimas buvo iskiles kai neseniai gaminomes akinius, remeliai rodos gerai, kai idejo stikliukus, tai kazkaip spaudzia nosi ir zemai po antakiais laikosi, bet kadangi musu tie silikoniniai ir lengvai lankstosi, tai palankste mums ir mes dabar patrys galim p[asilankstyt ir viskas OK. o buvau sunerimus, nes uz akinius ir stiklus suplojau beveik 300 lt, tai galvoju jei netiks doh.gif  bet del grazinimo nepaklausiau g.gif

mes pirkom dukart abu kartus silikoninius tuos, tai pirma karta viusion exspress, o antra karta optometrijos centre g.gif

nu is principo tai optikos konsultante parinko remelius, tai kaip ir jos klaida, va del to ir mastau kad realiai turetu grazinti pinigus g.gif tarp negrazinamu prekiu neradau akiniu, dar parasiau uzklausima vartotoju teisems g.gif
Atsakyti
Mes pirmu akinuku taip ir nenesiojom, nes neturedama patirties prastus remelius isrinkau, nors irgi riestom kojytem. Stiklai musu cilindriniai brangus, tai nuostolius apturejau. Abejoju ar kas jums keis...
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 07 19, 15:57)
Mes pirmu akinuku taip ir nenesiojom, nes neturedama patirties prastus remelius isrinkau, nors irgi riestom kojytem. Stiklai musu cilindriniai brangus, tai nuostolius apturejau. Abejoju ar kas jums keis...

Na esme kad ne as rinkau remelius, tai gal...
Kaune kazkokia neimanoma misija nupirkti remelius ne como baby tokio amziaus vaikui, arba mano merginos nosis ir ausys nepritaikytos akiniams g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu paklausti, kur Vilniuje perkate akinukus vaikams. Nelabai turiu laiko ieškoti, buvome didžiuosiuose PC - tai nieko gero, niekur neturi. Ozo Vision express'e užsisakėm iš katalogų, kad atvežtų 2 akinukų modelius. Bet paskambino - sako neturim doh.gif . Tai dabar problema, nžn kur važiuoti. Gal žinote vietą kur iškarto būtų akinių? Arba iš katalogo būtų galima užsisakyti ir tikrai atvežtų, nes laukti veltui nesinori.
Atsakyti
Auruma, o kokio amziaus vaikui ieskai? iki 2 metuku? Siulyciau Tilto g Fielman paziureti.
O geriausia, jei zinai konkrecia firma, kurios remu nori, paskambinti i keleta optiku is namu ir suzinoti, kuri turi, tada vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 07 20, 12:29)
Auruma, o kokio amziaus vaikui ieskai? iki 2 metuku? Siulyciau Tilto g Fielman paziureti.
O geriausia, jei zinai konkrecia firma, kurios remu nori, paskambinti i keleta optiku is namu ir suzinoti, kuri turi, tada vaziuoti.

Maniškei yra 2m su trupučiu, tai Vision express'e kai žiūrėjom sakė, kad reikia 3-5m dydžio akinių, o ar tiktų jie nžn nesimatavom (maniškė pagal ūgį prie aukštesnių yra). Aš tiesą sakant nežinau iš vis kokių firmų būna ir kokie tinka rėmai, nes esame tik vienus matavęsi, bet tie buvo kažkokie ne visai lanksčiom kojelėm ir netiko dukrai.
Pabandysim į fielman nuvažiuoti. Ačiū už nuorodą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2010 07 20, 10:29)
Siulyciau Tilto g Fielman paziureti.

Mes taip pat Fielman'e pirkom rėmelius. Iš tiek, kiek matėm, ten mums labiausiai tiko ir patiko thumbup.gif Jie tokie lankstūs, manau ne taip greit luš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 20 liepos 2010 - 22:09
Labas merginos 4u.gif

Norejau paklausti jau gulejusiu KMUK pas Zukauska susitarus mokamoje palatoje.
*Kai atvaziuoji reik eiti tiesiai i skyriu?
** Ir jei kam dare tyrimus su narkoze (kiek suprantu akispudi matuoja) kiek tai trunka ir kaip mazdaug viskas vyksta? Bandau susidaryti bendra vaizda, alia kai pirmas kartais tai nelabai kas gaunas blush2.gif
***Ir paskutinis kalusimukas. Ar gulantis tyrimams po dvieju paru jau galiu tiketis vaziuoti namo? g.gif Kaip po narkozes sakancia diena jau paleidzia, ar sugalvos ilgiau laikyti? g.gif Labai jau nesinori ilgai uzsibuti smile.gif

Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2010 07 22, 14:45)
Labas merginos  4u.gif

Norejau paklausti jau gulejusiu KMUK pas Zukauska susitarus mokamoje palatoje.
*Kai atvaziuoji reik eiti tiesiai i skyriu?
** Ir jei kam dare tyrimus su narkoze (kiek suprantu akispudi matuoja) kiek tai trunka ir kaip mazdaug viskas vyksta? Bandau susidaryti bendra vaizda, alia kai pirmas kartais tai nelabai kas gaunas  blush2.gif
***Ir paskutinis kalusimukas. Ar gulantis tyrimams po dvieju paru jau galiu tiketis vaziuoti namo?  g.gif Kaip po narkozes sakancia diena jau paleidzia, ar sugalvos ilgiau laikyti?  g.gif Labai jau nesinori ilgai uzsibuti  smile.gif

Labai lauksiu atsakymo  4u.gif

bet kokiu atveju reikia eiti i akiu skyriaus registratura pas Zukauska.poto nuves i akiu ligu skyriu,ten duos ir mokama palata.akispudi matuoja be narkozes(na nebent vaikutis bus neramus,tuomet gaus narkoze)israso i namus kita diena.trunka labai trumpai apie 20-30min.vaikuti isveza i operacine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plazma: 23 liepos 2010 - 16:32