Nuo saulės naudot akinukų rėmus ir aš norėjau. Nusipirkau labai kokybiškus minkštus rėmelius, su virvute, man žymiai gražesnius už como. Buvau nunešus į optiką, galima dėti kokius nori lęšius. Akinukai dedasi bet kuria puse, nesulaužomi. Bet nepagalvojau vieno dalyko ,kad pas mus stiklai skirtingi, o rudenį žadam eiti į darželį ir kažin ar kas tikrins pastoviai,ar ji ta puse akinukus užsidėjo. Jeigu pas vaiką vienodos akytės, tai tikrai labai geras variantas. Net jeigu ir skirtingos galima, bet tik kol mažius su mama, nes darželį tai tikrai nebus sužiūrėta. Va tokie, jei kam reikia galiu perleist...dviejų- keturių metų vaikiukui.
Nors jau esu ne kartą savo vaikino akinukus demonstravus, bet įmetu dar kartą nuotraukytes visų mūsų turėtų akinukų. Žinau, kad kai kurioms tai labai aktualu...
Papildyta:
Antroj ir ketvirtoj nuotraukoj rėmeliai nuo saulės akinukų.
Papildyta:
O mes tokią problemą turėjom su pirmaisiais akinukais. Bet jie nebuvo skirti nuo saulės. Jų auselės po kažkiek laiko ėmė sukinėtis, o aš ne iš karto supratau, kad kartais pati vaikui juos atvirkščiai uždėdavau...
Dabar visada žiūriu, kad akinukai būtų tokie, kurių atvirkščiai neįmanoma užsidėti.
Papildyta:
Antroj ir ketvirtoj nuotraukoj rėmeliai nuo saulės akinukų.
Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2010 06 22, 21:09)
Nuo saulės naudot akinukų rėmus ir aš norėjau. Nusipirkau labai kokybiškus minkštus rėmelius, su virvute, man žymiai gražesnius už como. Buvau nunešus į optiką, galima dėti kokius nori lęšius. Akinukai dedasi bet kuria puse, nesulaužomi. Bet nepagalvojau vieno dalyko ,kad pas mus stiklai skirtingi, o rudenį žadam eiti į
O mes tokią problemą turėjom su pirmaisiais akinukais. Bet jie nebuvo skirti nuo saulės. Jų auselės po kažkiek laiko ėmė sukinėtis, o aš ne iš karto supratau, kad kartais pati vaikui juos atvirkščiai uždėdavau...
Dabar visada žiūriu, kad akinukai būtų tokie, kurių atvirkščiai neįmanoma užsidėti.
Oi mamytes kokiu cia groziu prirodet. Jau gailiuos kad pirkom tuos como baby. O akinukus nuo saules irgi optikose perkat?
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 21:04)
Vaje vaje, net nzn ka mums daryt. Kartais taip nusibosta deliot, kad pagalvoju gal dar nedet, palaukt kol vaikas paaugs ir igaus biski daugiau protelio. Bet kazin ar cia iseitis
Kad ir kaip nusibosta, dėkit. Juk nelauksit porą metų, kol bus sąmoningesnis.
Aš ir verkiau, ir jėgų kartais nebeturėjau, bet ištisai dėjau... po šimtus kartų per dieną... O dabar neduoda jų nei sekundei... vos išsiprašau, kad leistų nuvalyti. Ir užmigdavo tik su jais (miegančiam nuimdavau, bet jei atsibusdavo, tai klykdavo visa gerkle, kad grąžinčiau).
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 21:23)
Oi mamytes kokiu cia groziu prirodet. Jau gailiuos kad pirkom tuos como baby. O akinukus nuo saules irgi optikose perkat?
Aš iš jav parsisiunčiau, gavosi visai padori kaina už tikrai fainus rėmelius. Bet, kad nenaudojam, nors pupa labai norėjo, kad į šituos dėčiau lęšius.
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 21:23)
Dabar nebesigailėkit, o kitus perkant jau turėsit savos patirties ir tikrai išsirinksit tinkamiausius. Maniškis pirmuosius sukramtė per du mėnesius...
Mes akinukus nuo saulės perkam Regos optikoj. Bet, manau, kad turėtų būti ir kitose.
Papildyta:
Mūsų visi akinukai iš Regos. Su labai malonia vadybininke susipažinom, tai kitur ir nebeieškojom. Bet kiekviena atranda, kur jai geriausia.
Mes irgi su vyru jokios patirties neturėjom, nes mes abu ir abu vyresni vaikai problemų su akim neturėjo.
QUOTE(brasta @ 2010 06 22, 21:18)
Nors jau esu ne kartą savo vaikino akinukus demonstravus, bet įmetu dar kartą nuotraukytes visų mūsų turėtų akinukų. Žinau, kad kai kurioms tai labai aktualu...
koks fainuolis O kokio amžiaus vaikinukas pirmoj ir antroj nuotraukoj? Aš jau dabar pradedu bijoti tos dienos, kai reikės pirmą kartą užsidėti akinukus...
QUOTE(Loora @ 2010 06 23, 12:48)
Nu beryšio man šitie rėmeliai. Bet va šitam bičiukui visai tinka
Labai gražus ufonautukas, remėliai gal per dideli tokiam veidukui, bet visai simpatiškai atrodo.
Tikrai kad remeliai per dideli. Puse veiduko uzdengia. Is pradziu kai uzdejau tai negalejau ziuret i vaika. Net verkt noredavosi. Dabar kazkaip apsipratau.
Mamytes sakykit, o ar realu kad per 3 men akytes pageretu? po 3 men mums vel pas gydytoja reiks pasirodyt..
Uzdejau akinukus situos trimeciui, tai visai normaliai atrodo, kai nera tokie dideli kaip akvalangas
Mamytes sakykit, o ar realu kad per 3 men akytes pageretu? po 3 men mums vel pas gydytoja reiks pasirodyt..
Uzdejau akinukus situos trimeciui, tai visai normaliai atrodo, kai nera tokie dideli kaip akvalangas
QUOTE(Loora @ 2010 06 23, 12:27)
Tikrai kad remeliai per dideli. Puse veiduko uzdengia. Is pradziu kai uzdejau tai negalejau ziuret i vaika. Net verkt noredavosi. Dabar kazkaip apsipratau.
kokiu grozybiu pamaciau
viskas imanoma,kad pegerejimas buna.sumoki didelius pinigus uz akinukus,o po vizito priraso kitus.