Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(Dudute @ 2010 06 22, 14:53)
Mes nešiojom como baby- man tai patys nesąmoningiausi akiniai pasauly. Ir persisukdavo ir trindavo ir šiaip vaikas kaip kosmonautas su jais atrodo... Kažkaip optikose visos konsultantės gieda, neva tai patys geriausi akiniai mažiukams, bet teko įsitikinti, kad tikrai ne!!!!!

Va čia tai tiesa. Ir man idomu ka dar galima tokiems maziukams surast g.gif nes mums tik juos ir pasiule
Papildyta:
QUOTE(joliukas9 @ 2010 06 22, 15:42)
O ką jūs tuomet nešiojate? Aš irgi bijau, kad jam nebūtų per siauri, nes mūsų galva didelė. Ir pati gydytoja sakė, kad prieš perkant reikia būtinai matuotis. Bet ar būna tų akinių (Como baby) keli dydžiai?

Taip yra keli dydziai. Mes pirkom como baby 2. Raso kad jie nuo 2 metuku, bet musiskio irgi galva didele, o ir pats toks nemenkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 16:01)
Taip yra keli dydziai. Mes pirkom como baby 2. Raso kad jie nuo 2 metuku, bet musiskio irgi galva didele, o ir pats toks nemenkas  biggrin.gif

tai mums reiktų tų pačių mažiausių, kurie iki 2 metukų. O tai ir tie būna kelių dydžių? Aš jau visai pasimečiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2010 06 22, 16:39)
tai mums reiktų tų pačių mažiausių, kurie iki 2 metukų. O tai ir tie būna kelių dydžių? Aš jau visai pasimečiau unsure.gif

Va ka nukopijavau is Optikos pasaulio puslapio:
„OPTIKOS PASAULIS“ mažiesiems siūlo „SOFT FRAMES“ rėmelius, kurie atitinka amžių:
COMO NEW BORN – nuo 0 iki 6 mėnesių,
COMO BABY – iki 2 metų,
COMO BABY 2 – iki 5-6 metų
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2010 06 22, 17:39)

Galiu atiduoti baltus remelius. Guli padeti nenaudojami, tai tik sugalvokit kaip is kauno pasiimsit wink.gif neraso ant remelio koks numeris, bet mes nesiojom nuo 6 men iki kokiu 1,5 metu 4u.gif
Tai pas mus como baby be skaiciaus, vadinsi iki 2 metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 22 birželio 2010 - 17:49
QUOTE(Dudute @ 2010 06 22, 18:48)
Galiu atiduoti baltus remelius. Guli padeti nenaudojami, tai tik sugalvokit kaip is kauno pasiimsit wink.gif neraso ant remelio koks numeris, bet mes nesiojom nuo 6 men iki kokiu 1,5 metu 4u.gif
Tai pas mus como baby be skaiciaus, vadinsi iki 2 metu mirksiukas.gif

Dudute, o kada tuos guminius akinukus pakeitet kitais? Kokio amziaus buvo vaikas? Ir kokius remelius dabar naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 19:55)
Dudute, o kada tuos guminius akinukus pakeitet kitais? Kokio amziaus buvo vaikas? Ir kokius remelius dabar naudojat?  4u.gif

Šiaip sau nekeitėm. Tik kai pamažino stiklų stiprumą. Buvo apie metus ir 8 gal menesius... Naujuosius pirkau Akropolio Vision Exprese. Kainavo rėmelis apie 80, bet nepalyginamai gražiau. Pasirodau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 06 22, 18:11)
Šiaip sau nekeitėm. Tik kai pamažino stiklų stiprumą. Buvo apie metus ir 8 gal menesius... Naujuosius pirkau Akropolio Vision Exprese. Kainavo rėmelis apie 80, bet nepalyginamai gražiau. Pasirodau smile.gif

oi kokios grazutes thumbup.gif o jie cia jau ne su gumyte bet kur uzriestos kojeles uz ausyciu?

Maniske nuo metuku nesioja como baby
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 16:49)
Va ka nukopijavau is Optikos pasaulio puslapio:
„OPTIKOS PASAULIS“ mažiesiems siūlo „SOFT FRAMES“ rėmelius, kurie atitinka amžių:
COMO NEW BORN – nuo 0 iki 6 mėnesių,
COMO BABY – iki 2 metų,
COMO BABY 2 – iki 5-6 metų

dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 16:01)
Va čia tai tiesa. Ir man idomu ka dar galima tokiems maziukams surast  g.gif  nes mums tik juos ir pasiule

Mums irgi optikose juos labai siūlė, bet man jie baisiai nepatiko. Mes perkam iš Regos. Tik vienus labai nevykusius buvom įsigiję, bet kadangi jie nuolat lūžo, tai nemokamai pakeitė į kitus ( tik už stiklų perdėjimą sumokėjom). Dabar jau antrus akinius turim, kurie yra skirti nuo saulės. Esu labai patenkinta rėmeliais. Be to, jie ir pigesni būna, ir gerokai kokybiškesni.

Aš manyčiau, kad akinukai nėra jums idealiai tinkami, jei nuėmus lieka žymių. Kai viskas puikiai tinka, paprastai nebūna nei raudona, nei kas iš viso matosi. Mums kai buvo per maži, tai vis smuko nuo nosytės.
Papildyta:
Dudute, kokios fainuolės sesytės... wub.gif

Aš dabar taip apžiūriu visus vaikučius su akinukais. Ir vieną kartą taip nesmagu pasidarė, kai įsistebeilijau į kūdikėlį su akinukais... turbūt jo tėvams pasirodė, kad dar viena besistebinti akiniuotais leliukais... doh.gif O man gi taip rūpi apžiūrėti rėmelius, kai viskas taip aktualu ir artima.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 06 22, 20:49)
Mums irgi optikose juos labai siūlė, bet man jie baisiai nepatiko. Mes perkam iš Regos. Tik vienus labai nevykusius buvom įsigiję, bet kadangi jie nuolat lūžo, tai nemokamai pakeitė į kitus ( tik už stiklų perdėjimą sumokėjom). Dabar jau antrus akinius turim, kurie yra skirti nuo saulės. Esu labai patenkinta rėmeliais. Be to, jie ir pigesni būna, ir gerokai kokybiškesni.

Aš manyčiau, kad akinukai nėra jums idealiai tinkami, jei nuėmus lieka žymių. Kai viskas puikiai tinka, paprastai nebūna nei raudona, nei kas iš viso matosi. Mums kai buvo per maži, tai vis smuko nuo nosytės.
Papildyta:
Dudute, kokios fainuolės sesytės... wub.gif

Aš dabar taip apžiūriu visus vaikučius su akinukais. Ir vieną kartą taip nesmagu  pasidarė, kai įsistebeilijau į kūdikėlį su akinukais... turbūt jo tėvams pasirodė, kad dar viena besistebinti akiniuotais leliukais... doh.gif O man gi taip rūpi apžiūrėti rėmelius, kai viskas taip aktualu ir artima.

As irgi dabar apziuriu visus vaikus su akinukais doh.gif Liga gal cia kokia biggrin.gif
Brasta, sakykit, o kada mazdaug apsiprato jusu vaikutis? Mes snd beveik nesidejom akiniu, nes tik uzdedu o tas nuplesia. Gydytoja patare 4-5 d palasint vyzdzius pleciancius lasiukus kad lengviau priprastu. Gal kas taip daret.
Dudute, labai grazios mergytes. Ir akinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 20:53)
As irgi dabar apziuriu visus vaikus su akinukais  doh.gif  Liga gal cia kokia  biggrin.gif
Brasta, sakykit, o kada mazdaug apsiprato jusu vaikutis? Mes snd beveik nesidejom akiniu, nes tik uzdedu o tas nuplesia. Gydytoja patare 4-5 d palasint vyzdzius pleciancius lasiukus kad lengviau priprastu. Gal kas taip daret.
Dudute, labai grazios mergytes. Ir akinukai  thumbup.gif

Apsiprato kažkur per savaitę. Lašiukų jokių nelašinom. Mums tai patarė ant rankyčių dėti pripučiamas rankoves, kad rankytės nesilankstytų ir negalėtų akinių nusiimti. Bet mūsiškis buvo 8 mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 06 22, 20:58)
Apsiprato kažkur per savaitę. Lašiukų jokių nelašinom. Mums tai patarė ant rankyčių dėti pripučiamas rankoves, kad rankytės nesilankstytų ir negalėtų akinių nusiimti. Bet mūsiškis buvo 8 mėnesių.

Vaje vaje, net nzn ka mums daryt. Kartais taip nusibosta deliot, kad pagalvoju gal dar nedet, palaukt kol vaikas paaugs ir igaus biski daugiau protelio. Bet kazin ar cia iseitis verysad.gif
Atsakyti