Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės,akinukai.4tema

QUOTE(Loora @ 2010 06 21, 18:16)
Tai prasom ir mums isduot ta pardaveja  biggrin.gif . Nors is vokisko ebay neteke nieko pirkt, tik is uk.

tai gi lygiai tas pats... tuoj imesiu saviškių item.nr
Vienai akytei pliusas beveik penki, ir dar didėja. Reikia dengti vieną akytę po porą valandų. Tai jeigu kam aktualu, parodysiu kokį uždengtuką užsisakiau iš jav, labai išgirtas užsienio mamyčių, kad patogus ir geras. Nes kiek radau lietuvoj, man nepatiko. O šitie tokie gražūs, pati išsirinko spalvą, tai dabar beliko sulaukt ir išbandyt. Kaina apie 20 lt.

380232394481, jis daug rėmelių parduoda, iveskit kinder, tai išmes tik vaikiškus.
Va toks uždengimas:
user posted image

rašo, kad medžiaga kvėpuojanti, prilimpa prie stiklo, galima skalbti, daugkartinis. Kaip realiai dar nebandėm, neatsiuntė dar....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 21 birželio 2010 - 17:53
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 17:20)
Tai jeigu kam aktualu, parodysiu kokį uždengtuką užsisakiau iš jav, labai išgirtas užsienio mamyčių, kad patogus ir geras. Nes kiek radau lietuvoj, man nepatiko. O šitie tokie gražūs, pati išsirinko spalvą, tai dabar beliko sulaukt ir išbandyt. Kaina apie 20 lt.

Mums labai reiketu tokio, kaip ir kur zsisakyti? bigsmile.gif
Atsakyti
Va iš čia
http://anissasfunpat...html/store.html
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2010 06 21, 20:53)

gera nuoroda davet,mums kaip tik irgi reikia tokio dengiklio.tik kazin ar jis limpa prie matinio stiklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 21, 15:23)
kokio amziaus jusu dukryte? Lauksim foto  smile.gif Musu tai tie akinukai dideli. Vos ne puse veido dengia. Gal sakau juos galima kaip palankstyt? Gi jie tokie guminiai, ale kad grizta i pradine padeti nors tu ka. O is kur siunciates?

Mums tas pats buvo su como baby. Nunesiau i optika ir meistrai nemokamai pataise, pati niekiap neislankstysit, nes sugrįš į pradinę padėtį.
Atsakyti
Sveikutės, norime ir mes prisijungti. 11 mėn patikrinome suneliui akytes ir sužinojome, kad jis toliaregis, vienoj akytėj +5.5, o kitoj +6. Man tai buvo baisi naujiena verysad.gif Abu su vyru jokių problemu su akimis neturime, o čia vat tau kaip iš giedro dangaus. Pasiskaičius jūsų problemas dėl akinukų nebežinau kokius pirkti. Ar nebus jam per maži Como baby, gal reiktų imti Como baby2? Bijau, kad ir mums nelabai seksis juos nešioti, o gydytojos prognozės nekokios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 06 22, 10:06)
Mums tas pats buvo su como baby. Nunesiau i optika ir meistrai nemokamai pataise, pati niekiap neislankstysit, nes sugrįš į pradinę padėtį.

Aciu, tada ir as nesiu. O butina i ta pacia optika kazin nest? Mes darem Mole, Optikos pasaulyje. Bet arciau butu kur Silainiuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2010 06 22, 10:30)
Sveikutės, norime ir mes prisijungti. 11 mėn patikrinome suneliui akytes ir sužinojome, kad jis toliaregis, vienoj akytėj +5.5, o kitoj +6. Man tai buvo baisi naujiena verysad.gif Abu su vyru jokių problemu su akimis neturime, o čia vat tau kaip iš giedro dangaus. Pasiskaičius jūsų problemas dėl akinukų nebežinau kokius pirkti. Ar nebus jam per maži Como baby, gal reiktų imti Como baby2? Bijau, kad ir mums nelabai seksis juos nešioti, o gydytojos prognozės nekokios verysad.gif

as savo sunui pirkau Como baby,buvo mazdaug metuku laiko,nesiojom iki beveik 3metu.jei bus per dideli tai kris nuo nosies.
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 12:18)
Aciu, tada ir as nesiu. O butina i ta pacia optika kazin nest?  Mes darem Mole, Optikos pasaulyje. Bet arciau butu kur Silainiuose  g.gif

Tai gal yra Silainiuose Optikos pasaulis, nes kitoj optikoj manau, kad kainuos. Mes taip pat Mole daremes akinius, bet po to dariausi kitus lesius Laisvej, ten per tris dienas padare, nes neplonino lesiu ir buvo liuks, o tris sav laukt, tai ne...
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2010 06 22, 14:16)
Tai gal yra Silainiuose Optikos pasaulis, nes kitoj optikoj manau, kad kainuos. Mes taip pat Mole daremes akinius, bet po to dariausi kitus lesius Laisvej, ten per tris dienas padare, nes neplonino lesiu ir buvo liuks, o tris sav laukt, tai ne...

Aha, buvau ka tik silainiu IKI. ten yra ju optika. Ta konsultante ten šildė, lankstė, atrodo viskas gerai jau, bet va užsideda, panesioja truputį ir vėl paraudę ties smilkiniais. Tai ką dabar daryt? g.gif O gal taip turi būt? Mamytės atsiliepkit kuriu vaikiukai nešioja tuos como baby akinukus. Ar pas jusu maziukus nebuna paraude?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2010 06 22, 15:37)
Aha, buvau ka tik silainiu IKI. ten yra ju optika. Ta konsultante ten šildė, lankstė, atrodo viskas gerai jau, bet va užsideda, panesioja truputį ir vėl paraudę ties smilkiniais. Tai ką dabar daryt?  g.gif  O gal taip turi būt? Mamytės atsiliepkit kuriu vaikiukai nešioja tuos como baby akinukus. Ar pas jusu maziukus nebuna paraude?

Mes nešiojom como baby- man tai patys nesąmoningiausi akiniai pasauly. Ir persisukdavo ir trindavo ir šiaip vaikas kaip kosmonautas su jais atrodo... Kažkaip optikose visos konsultantės gieda, neva tai patys geriausi akiniai mažiukams, bet teko įsitikinti, kad tikrai ne!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 06 22, 14:53)
Mes nešiojom como baby- man tai patys nesąmoningiausi akiniai pasauly. Ir persisukdavo ir trindavo ir šiaip vaikas kaip kosmonautas su jais atrodo... Kažkaip optikose visos konsultantės gieda, neva tai patys geriausi akiniai mažiukams, bet teko įsitikinti, kad tikrai ne!!!!!

O ką jūs tuomet nešiojate? Aš irgi bijau, kad jam nebūtų per siauri, nes mūsų galva didelė. Ir pati gydytoja sakė, kad prieš perkant reikia būtinai matuotis. Bet ar būna tų akinių (Como baby) keli dydžiai?
Atsakyti